CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: "Διεκδικούμε άλλους έξι βαθμούς"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει να διεκδικήσει ακόμα έξι βαθμούς και γι' αυτό θα παλέψει στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια στη φάση των ομίλων του Champions League.


"Ακόμα υπάρχουν έξι βαθμοί για να διεκδικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τους έξι. Πρώτος στόχος παραμένει η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
Το πρώτο ματς με τη Σάλκε δεν ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, όμως, ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Με την Άρσεναλ είχαμε ένα καλό πρόσωπο παρόλο που το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Μετέπειτα, κάναμε δύο συνεχόμενες νίκες. Οι παίκτες γνωρίζουν τις ευθύνες τους, νιώθουν ελεύθεροι και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Όλοι μαζί δουλεύουμε για τον στόχο μας, που είναι οι νίκες.
Παρά το γεγονός πως το γκολ της Μονπελιέ μπήκε στο καλύτερο δυνατό σημείο για αυτούς, εμείς ήμασταν αυτοί που κυνηγούσαμε περισσότερο τη νίκη. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και ήμασταν καλύτεροι και στην άμυνα και στην επίθεση από τη Μονπελιέ. Η ισοφάριση ήταν επικίνδυνη για μας, αλλά ήμασταν αυτοί που πιστεύαμε περισσότερο στη νίκη.

(σ.σ. Ύστερα από ερώτηση του RedPlanet.gr για το αν το αποψινό αποτέλεσμα ήταν μία δικαίωση για τη δουλειά του). Σέβομαι όλες τις γνώμες. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο το δυνατόν καλύτερα μπορώ. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε μία νέα ομάδα με πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό σε σχέση με πέρυσι. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώνουμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Η δουλειά μας είναι να βελτιωνόμαστε για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι δυνάμεων. Αυτό σημαίνει ότι εμείς πρέπει να ασκήσουμε τις δυνάμεις που έχουμε, ενώ το ίδιο προσπαθεί κι ο αντίπαλος. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και οι δυνάμεις μας αυξήθηκαν, ενώ ο αντίπαλος προσπάθησε να ανασυγκροτήσει τις δικές του δυνάμεις. Όταν κερδίζεις, είναι λογικό να μαζεύονται οι δυνάμεις και να είσαι πιο ισχυρός από τον αντίπαλο. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε πάντα πιεστικοί μπροστά, αλλά το παιχνίδι βρίσκει την ισορροπία του, καθώς εξελίσσεται.
Ο κόσμος ζήτησε νίκη επί της ΑΕΚ κι αυτό είναι ένα κίνητρο που μας ξεσηκώνει. Περισσότερο από τους παίκτες και τους προπονητές, ο κόσμος είναι αυτός που θέλει να κερδίζουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights