CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Με Χαντ και με τον ΠΑΟΚ

Η αποστολή του Άρη αφού προπονήθηκε το πρωί στην Πάτρα πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη με το μυαλό στραμμένο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου λογικά στο ρόστερ θα είναι πάλι ο Τζέρεμι Χαντ.




Αφού το πρωί προπονήθηκε στην Πάτρα η αποστολή του Άρη πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη με το μυαλό στραμμένο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου λογικά στο ρόστερ θα είναι πάλι ο Τζέρεμι Χαντ.
Κι αυτό γιατί η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για να μπορέσει να προχωρήσει σε κάποια κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ της θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει και πάλι το θέμα της φορολογικής ενημερότητας.

Ουσιαστικά να προχωρήσει στην καταβολή του ποσού των 32.000 ευρώ που θα της επιτρέψει να αποκτήσει και πάλι φορολογική ενημερότητα και ταυτόχρονα να μπορεί να κάνει μεταγραφές.
Και πιο συγκεκριμένα να αποκτήσει είτε απαντήσει τελικά θετικά μετά από μία εβδομάδα καθυστέρησης ο Μπίλι Κις, με την αποστολή του υπογεγραμμένου του συμβολαίου, είτε για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Τζερόμ Κόλεμαν
Κι όσο για τον Χαντ ο 29χρονος Αμερικανός μπορεί να ήταν παρών και στο τρίτο παιχνίδι όπου πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Βαγγέλη Αγγέλου που όμως έδειξε και πάλι εμπράκτως ότι δεν τον υπολογίζει. Είναι χαρακτηριστικό δε ότι ο Χαντ έχει αγωνιστεί σε 11΄ στα τρία τελευταία παιχνίδια του Άρη στο πρωτάθλημα (σ.σ. εκτός με τον Πανελευσινιακό, εντός με τον Πανιώνιο και εκτός με τον Απόλλωνα Πατρών) όντας άποντος.
Από πλευράς της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης τονίζεται πως το ρόστερ θα παραμείνει ως έχει στην λογική της εξυγίανσης ωστόσο είναι σίγουρο ότι αν θα μπορούσε να είχε λυθεί το θέμα της φορολογικής ενημερότητας θα ενεργοποιούταν η συμφωνία με τον Κόλεμαν το φλερτ με τον οποίο είναι αλήθεια ότι έχει "παγώσει".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights