CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Δώνης: «Δίκαια κέρδισε ο Παναθηναϊκός»


Στις πολλές κακές επιλογές της ομάδας του στάθηκε ο Γιώργος Δώνης στα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κατέκρινε τον Σανθ Χακόμπο, που εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή, ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ έχρισε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.
Πιο αναλυτικά τόνισε:
Για τις αιτίες της ήττας: «Θεωρώ ότι το βασικό μας πρόβλημα ήταν ότι είχαμε πολλές κακές επιλογές, πολλές κακές πάσες στο ανέβασμα με συνέπεια να παίζουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Το παιχνίδι είχε ένα γρήγορο ρυθμό κάτι που δεν μας συνέφερε κι έτσι δώσαμε με αυτόν τον τρόπο πολλά πράγματα στον αντίπαλό μας και νομίζω ότι εκεί ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα. Προσπαθήσαμε στις αρχές του β’ ημιχρόνου να παίξουμε πιο οργανωμένα και λόγω της κούρασης του Λάζαρ και του προβλήματος του Κάτσε, που ήταν άρρωστος, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τον άξονά μας με τρία χαφ. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός έβαλε γρήγορα το γκολ με αποτέλεσμα να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος με περισσότερες φάσεις, εμείς πληρώσαμε τις κακές μας επιλογές και χάσαμε δίκαια».

Για τον Χακόμπο: «Κάποια πράγματα είναι ανεξήγητα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει κάνει τόσο καλό παιχνίδι και είναι σε καλή κατάσταση εκθέτει τον εαυτό του και την ομάδα του. Χάνει ένα καλό ρυθμό αγώνων που είχε. Είναι απαράδεκτη η εικόνα τόσο για τον εαυτό του όσο και για την ομάδα».
Για το αν υποτίμησαν τον Παναθηναϊκό: «Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση. Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι. Ζούμε με πολλά προβλήματα και ξέρουμε ποια ομάδα χτίζουμε και ποια προβλήματα έχουμε. Στο πρωτάθλημα αυτό, έστω και αν είναι χαμηλού επιπέδου, δεν έχουμε την πολυτέλεια να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, ειδικά τον Παναθηναϊκό. Για να κερδίζουμε παιχνίδια πρέπει να φτάνουμε σε μέγιστη απόδοση».
Για το αν κρίθηκε το πρωτάθλημα: «Η πραγματικότητα είναι ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει πολλές φορές χωρίς να πιεστεί. Σε θέμα ποιότητας έχει μεγάλη διαφορά και είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ομάδα που θα τον κοντράρει σε βάθος χρόνου. Σε ένα παιχνίδι μπορεί να τον κοντράρει αλλά είναι δύσκολο σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών να βρεθεί ομάδα να κοντράρει τον Ολυμπιακό».
Για τον Ρότσα: «Περνάνε τα χρόνια, αυτό σημαίνει ότι μεγαλώνουμε. Το ποδόσφαιρο σου φέρνει πράγματα που δεν τα περιμένεις. Με τον Χουάν είχαμε μία πολύ καλή πορεία με τον Παναθηναϊκό, έχουμε μία πολύ καλή σχέση αλλά αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Όταν τελειώνει το παιχνίδι αγκαλιαζόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights