CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός


Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός
Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Μετά την ισοπαλία της περασμένης Δευτέρας με τον Αρη, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 στο «Γ.Καραϊσκάκης» του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, και παραμένουν με άνεση στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Μήτρογλου στο 42΄ και ο Μασάντο στο 55΄ πέτυχαν τα γκολ των Πειραιωτών.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από την αρχή να ελέγξουν το ματς, αλλά γλίτωσαν από του... χάρου τα δόντια στο 10΄, όταν ο Κάρολ εξουδετέρωσε δύσκολα το σουτ του Παπάζογλου και στη συνέχεια ο Κουτσιανικούλης από κοντά «σημάδεψε» τον (ουσιαστικά εξουδετερωμένο) Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα. Ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του μετά το 20ο λεπτό, όμως τα σουτ του Αμπντούν, του Μήτρογλου και του Μασάντο δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, όπως και η κεφαλιά του Μήτρογλου στο 27΄. Η λύση για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε τελικά στο 42΄, όταν ο Μασάντο εκτέλεσε φάουλ πασάροντας στον Μήτρογλου, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Γουναρίδη να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση σε δυνατό μακρινό σουτ του Μασάντο.


Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» ουσιαστικά το παιχνίδι στο 55΄, με τον Μασάντο να κάνει με ωραία εκτέλεση φάουλ το 2-0, και στη συνέχεια φάνηκε να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τρίτης με τη Μονπελιέ. Οι πρωταθλητές είχαν κάποιες ακόμη ευκαιρίες, που δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν, ενώ ο ΟΦΗ «φωνάζει» για πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα του Φετφατζίδη στον Ιωαννίδη (74΄).

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Λαμπρόπουλος, Κουρδάκης

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μασάντο, Φέισα, Μήτρογλου (80΄ Πάντελιτς), Βλαχοδήμος (72΄ Φετφατζίδης), Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Γκρέκο, Αμπντούν (87΄ Λυκογιάννης)

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Μπανούσης (61΄ Μπούρμπος), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Βάντο, Κουρδάκης, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα (73΄ Σαρ), Βιτώρος (73΄ Ζορμπάς)

Δηλώσεις

«Παρουσιάσαμε νέους ποδοσφαιριστές σήμερα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς νέους Έλληνες παίκτες. Κόντρα στον ΟΦΗ κάποιοι πήραν την ευκαιρία, καθώς χρειάζονται χρόνο για να εξελιχθούν και να ωριμάσουν. Έχουν δουλέψει πολύ και τους χρειαζόμαστε. Ο προπονητής πρέπει να έχει υπομονή με τους νέους παίκτες γιατί η απόδοσή τους θα εξελιχθεί μέσα από τη δουλειά και το χρόνο. Όχι από τη μία στιγμή στην άλλη. Πρέπει να δείξουν ό,τι καλύτερο μπορούν μέσα από τη δουλειά τους. Ο Φέισα είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Είναι αλήθεια πως χρησιμοποιήθηκε πολύ στην προετοιμασία. Έπειτα ο Μοδέστο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση σε κάποια παιχνίδια. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ κι αυτός με τη Μονπελιέ είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ θα βασιστεί στις αντεπιθέσεις, όπως έκανε με τον Παναθηναϊκό.

Πέρυσι, είχαμε δεχθεί δύο γκολ από τον ΟΦΗ σε αυτό το γήπεδο. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους για να μην κάνουν αντεπιθέσεις. 'Αλλες φορές τα καταφέραμε, άλλες όχι. Ο Πάουλο (σ.σ. Μασάντο) είναι ένας παίκτης που δουλεύει πάρα πολύ. Προσπαθούσε, όμως, να βάλει το πρώτο του γκολ, αλλά μας έχει δώσει πολλές ασίστ μέχρι στιγμής, κυρίως μέσω των στημένων φάσεων. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας, όχι μόνο για να βάζει γκολ και να βοηθάει στη δημιουργία τους, αλλά πρωτίστως για να συνεισφέρει στη νίκη, που είναι και ο τελικός στόχος της ομάδας», τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί του ΟΦΗ.



Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος, δήλωσε: «Το σημαντικό είναι ότι αφήσαμε πάρα πολύ εικόνα γιατί ξέραμε πως ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία με τον 'Αρη ήθελε το ματς πάση θυσία. Και στα δύο ημίχρονα, ειδικά στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί. Είχαμε φάσεις για γκολ. Γενικά είμαι ευχαριστημένος και από την διάθεση και από την προσπάθεια που δείξαμε. Εμείς σαν ομάδα σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Γενικά σαν εικόνα είχαμε ένα πολύ καλό ματς. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Μετά από εκεί μας πήρε από κάτω. Σαν εικόνα είχαμε πολύ καλό πρόσωπο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Βέροια στο Ηράκλειο, που πρέπει να κερδίσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights