CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Μένει... μέχρι την Τετάρτη ο Φερέιρα

Τούτη την ώρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παραμένει προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά οι πιέσεις είναι μεγάλες και ουδείς μπορεί να προβλέψει εάν θα αλλάξει κάτι στη συνάντηση που θα έχει ο Πορτογάλος τεχνικός με τον Γιάννη Αλαφούζο την Τετάρτη. Τα είπαν τηλεφωνικά οι δύο άνδρες.


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παραμένει μέχρι νεωτέρας στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Μίλησε δύο φορές τηλεφωνικά με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος εξακολουθεί να τον στηρίζει και την Τετάρτη θα συναντηθούν πιθανότατα στην Παιανία.
Ο κλοιός έχει σφίξει γύρω από τον Φερέιρα μετά και από τη νέα τραγική εμφάνιση στην Κέρκυρα και όλοι οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου πιέζουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ να απομακρύνει τον Πορτογάλο τεχνικό. Ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα ο κ. Αλαφούζος στηρίζει τον Φερέιρα και μάλιστα είχαν δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες κατά τη διάρκεια της Τρίτης, στην οποία του εξέφρασε για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη του, ενώ συζήτησαν και για την κατάσταση στην ομάδα.

Αυτή την ώρα ο Φερέιρα παραμένει προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά οι πιέσεις είναι μεγάλες και ουδείς μπορεί να προβλέψει εάν θα αλλάξει κάτι στη συνάντηση Αλαφούζου-Φερέιρα την Τετάρτη, ενόψει μάλιστα και της συνέντευξης τύπου που θα δώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ το μεσημέρι της Πέμπτης.
Όσο περνούν οι ώρες, ο Φερέιρα φαίνεται να παραμένει στον πάγκο και για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Άλλωστε υπάρχουν σενάρια ότι ο Αλαφούζος δεν θέλει να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή πριν και από τις εκλογές της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" που θα διεξεχθούν την Κυριακή. Όμως οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες...
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει μεγάλη εκτίμηση στον Φερέιρα και εφόσον λυθεί η συνεργασία με τον Πορτογάλο, δεν αποκλείεται να του προταθεί κάποιο άλλο πόστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights