CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αυτή είναι η νέα διοίκηση και το όνομα έκπληξη


Ο απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ. Ηλίας Γεροντίδης είναι τελικά το όνομα-έκπληξη. Ηδη υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Ο ομογενής επιχειρηματίας εκ Ρωσίας και μεγαλομέτοχος του Π.Α.Ο.Κ. Ιβάν Σαββίδης που έχει στείλει με e mail στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. την λίστα για την οποία έχει ζητήσει να κρατηθεί μέχρι να δώσει αυτός το οριστικό Ο.Κ. μέχρι να δοθεί στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. και απο ΄κει και ύστερα να πάει Πρωτοδικείο και να βγεί και επίσημα η νέα διοίκηση..

Η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ θα είναι εξαμελής και τα υπόλοιπα πρόσωπα είναι: Ζήσης Βρύζας πρόεδρος αλλά χωρίς δικαίωμα υπογραφής, Μαρία Γκοντσάρεβα διευθύνουσα σύμβουλος-δεξί χέρι του Ιβάν,  Δημοκράτης Παπαδόπουλος εκπρόσωπος του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. και οι Σπύρος Μηλιωρίδης και Παναγιώτης Ποικιλίδης.


*Ο Ηλίας Γεροντίδης είναι ήδη υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εδώ κι ένα μήνα περίπου. Ο Γεροντίδης ολοκλήρωσε στις 17 Ιουλίου την σταδιοδρομία του στην ΕΛ.ΑΣ. όταν μαζί με άλλους 60 Αστυνομικούς  Διευθυντές  προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου εκτός οργανικών θέσεων και αποστρατεύτηκε τέλη Αυγούστου και πλέον μετά από επιλογή του Σαββίδη είναι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να οργανώσει την περιφρούρηση της Τούμπας. Ο Σαββίδης πήρε την απόφαση να εμπιστευτεί αυτή την νευραλγική θέση στον Γεροντίδη μετά τα όσα έγιναν στο ματς με την Ραπίντ. Και τώρα απο ότι φαίνετε τον βάζει και μέσα στο Δ.Σ.
**Τελικά απο οτι φαίνετε ο Ιβάν άκουσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ κυρίως συνδεσμίτες και δεν συμπεριέλαβε τους κ.κ. Γκαγκάτση και Ζαγοράκη στην νέα διοίκηση.. Φυσικά κάπου εδώ να αποκαλύψουμε ότι ο Ιβάν σκέφτετε σοβαρά το ενδεχόμενο ο Θ. Ζαγοράκης να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. έτσι ώστε να έχει και εκεί μέσα έναν δικό του άνθρωπο.. Κάτι το οποίο δεν φαντάζει άσχημο καθώς μόνο οφέλη θα έχει το σωματείο απο αυτό..
***Παρόλα αυτά δεν έχει κλείσει ακόμη οριστικά η πόρτα για τον Βασίλη Γκαγκάτση απο τον Ιβάν.. ΊΔΩΜΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights