CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Γιουρόπα Λιγκ: ΠΑΟ για υπέρβαση στη Ρώμη

Οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν (22.05) τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο»

Γιουρόπα Λιγκ: ΠΑΟ για υπέρβαση στη Ρώμη


Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, όπου πριν από περίπου δύο χρόνια επικράτησε (3-2) της Ρόμα και προκρίθηκε πανηγυρικά (με δύο νίκες) στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν απόψε (22.05, ΑΝΤ1) τη συμπολίτισσα Λάτσιο με στόχο μια υπέρβαση όπως εκείνη του 2010, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Οι συνθήκες βεβαίως είναι πολύ διαφορετικές, αφού το σημερινό Τριφύλλι δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη την ομάδα που έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του νταμπλ. Η λάμψη των σούπερ σταρΤζιμπρίλ Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα και των πολύτιμων Κώστα ΚατσουράνηΔημήτρηΣαλπιγγίδηΣεμπάστιαν ΛέτοΣωτήρη Νίνη και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ  έχει ξεθωριάσει, αφού κανείς εξ αυτών πια (με εξαίρεση των σοβαρά τραυματία Λέτο) δεν βρίσκεται στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Το βάρος πέφτει πλέον στις πλάτες των ποδοσφαιριστών της νέας τάξης πραγμάτων που επικρατούν στον ΠΑΟ, όσον αφορά κυρίως τη δυσχερέστατη οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος. Οι Πράσινοι αναζητούν απόψε κάτι περισσότερο από μια υπέρβαση στην ιστορική έδρα των δύο ομάδων της Ρώμης, καθώς πρωτίστως θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς και να… ξεχάσουν τις κάκιστες εμφανίσεις που πραγματοποιούν από την έναρξη της τρέχουσας σεζόν, για να επιτύχουν ένα ποδοσφαιρικό θαύμα.
Τα αγωνιστικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της ομάδας κ.Ζεσουάλδο Φερέιρα δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο  το έργο του Παναθηναϊκού καθώς νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Ζαν Αλέν ΜπουμσόνγκΙμπραήμ Σισοκό,Αντρέ ΠίντοΣτέργος ΜαρίνοςΧαμπίμπ Σο και φυσικά ο Λέτο, ο οποίος εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις τον ερχόμενο Φεβρουάριο…
Ο 66χρονος προπονητής κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης δεν έδειξε τις προθέσεις ως προς την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δώσει φανέλα βασικού στον αριστεροπόδαρο 19χρονο άσο ΔιαμαντήΧουχούμη, ο οποίος θα αγωνιστεί στα αριστερά της μεσαίας γραμμής, δίπλα στουςΒίκτορ Βιτόλο και Κάρλος Ζέκα (δεξιά) και στον συνομήλικό του κεντρικό αμυντικόΚώστα Τριανταφυλλόπουλο. Την αμυντική τετράδα θα συμπληρώσουν οι: ΓιούρκαςΣεϊταρίδης (δεξιά), Νίκος Σπυρόπουλος (αριστερά) και Λουκάς Βύντρα (στόπερ), ενώ στο τέρμα θα αγωνιστεί ο Ορέστης Καρνέζης. Επικρατέστεροι για την επιθετική τριπλέτα είναι οι: Κουίνσι ΑμπέγιεΛάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Χοσέ Τοτσέ.
Στην 20μελη αποστολή των Πρασίνων βρίσκονται επίσης οι: ΚοτσόληςΚαπίνο,ΒελάσκεςΛαγόςΦουρλάνοςΜαυρίαςΠετρόπουλοςΦορναρόλι καιΜπαρμπαρούσης.
Η Λάτσιο που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος και έχει στο μυαλό της (και) το κυριακάτικο «αιώνιο» ντέρμπι με τη μισητή της αντίπαλο Ρόμα, αναμένεται να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟ με τους: ΜπιζάριΣκαλόνι,ΡάντουΣιανίΜπιαβάΓκονζάλεςΛεντέσμαΟνάζιΜάουρι,  ΦλοκάριΖάρατε.
Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Αυστριακός κ. Ρόμπερι Σόργκεχοφεν.
Στο άλλο παιχνίδι του 10ου ομίλου η Τότεναμ υποδέχεται (22.05) στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την Μάριμπορ.
Η βαθμολογία
Λάτσιο 5
Μάριμπορ 4
Τότεναμ 3
Παναθηναϊκός 2

Η επόμενη αγωνιστική (22/11)
Παναθηναϊκός-Μάριμπορ
Λάτσιο-Τότεναμ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights