CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Νέα αναβολή στη συνάντηση Αλαφούζου-Φερέιρα

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος δεν μετέβη στην Παιανία για την συνάντηση με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στην ημέρα σε ιδιωτικό χώρο.



Το ραντεβού των δύο ανδρών είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τρίτη.
Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε και ορίστηκε την ώρα που θα διεξάγονταν η σημερινή προπόνηση.
Ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού, ενημέρωσε τον Πορτογάλο προπονητής πως δεν θα μεταβεί τελικά στην Παιανία μεταθέτοντας την κουβέντα τους για τις επόμενες ώρες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνηθίζει να επισκέπτεται κάθε εβδομάδα τις προπονητικές εγκαταστάσεις του "τριφυλλιού" συζητώντας με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, ωστόσο τούτη τη φορά επέλεξε η συνάντηση να γίνει σε ιδιωτικό χώρο.
Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν αυτό συνέβη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του προέδρου των "πρασίνων" ή λόγο της κρισιμότητας του ραντεβού αποφάσισε πως πρέπει να πραγματοποιηθεί εκτός Παιανίας.
Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντροτης Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δίτερμα.
Στη προπόνηση συμμετείχαν οι Δώνης και Μαρινάκης. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σισοκό, Πίντο, Τοτσέ και Χουχούμης. Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Μπουμσόνγκ, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Κουίνσι.
Απουσίασαν οι Βύντρα, Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος και Σπυρόπουλος λόγω συμμετοχής τους στην Εθνική Ανδρών, ο Καπίνο λόγω συμμετοχής του στην Εθνική Νέων και ο Μπαρμπαρούσης λόγω συμμετοχής του στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights