CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Έσκασε τη μπάλα, αλλά ... ελπίζει!


Ο Βιτόλο χρειάστηκε δύο πέναλτι για να σκοράρει το ένα και ο Παναθηναϊκός να πάρει την πρώτη του νίκη (1-0 τη Μάριμπορ) στους ομίλους του Europa League. Τώρα χρειάζεται διπλό στο Λονδίνο επί της Τότεναμ στις 6 Δεκεμβρίου για να προκριθεί στους "32".

Εικόνα του αγώνα

 Μετά από δύο βαθμούς από ισοπαλίες έφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στο Europa League. Η εμφάνιση κόντρα στη Μάριμπορ δεν είχε το ρυθμό και τον ανανεωτικό ενθουσιασμό του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι "πράσινοι" είχαν επιθετική δραστηριότητα, πάτησαν πολλές φορές στην περιοχή των Σλοβένων και κέρδισαν δύο πέναλτι.

 Ο Βιτόλο ήταν το πρόσωπο του αγώνα. Ο Ισπανός πήγε δύο φορές στα 11 μέτρα σε διάστημα λίγων λεπτών. Αστόχησε στο πρώτο πέναλτι (54'), με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, ενώ στο δεύτερο (67') πήρε την μπάλα από τα χέρια του Σισοκό, επέδειξε αποφασιστικότητα και θέληση για ρεβάνς και τα κατάφερε. Για να φτάσει βέβαια ο Παναθηναϊκός στην αύξηση της πίεσης προς την περιοχή της Μάριμπορ και να κερδίσει δύο πέναλτι, είχε παίξει ρόλο και η αποβολή του Μέγιατς, στο φινάλε του πρώτου μέρους, για χέρι στο όριο της μεγάλης περιοχής.

 Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός αναλώθηκε στην κυκλοφορία μπάλας και σε σέντρες από τα άκρα. Η περιοχή όμως της Μάριμπορ δε γέμιζε με πράσινες φανέλες. Οι ποδοσφαιριστές του Χουάν Ραμόν Ρότσα άρχισαν να κερδίζουν μέτρα προς την περιοχή του Χαντάνοβιτς από το 30ο λεπτό και έπειτα. Σε εκείνο το σημείο οι Σισοκό, Κουινσι, Τοτσέ συνεργάστηκαν με ωραίες πάσες, με τον Ισπανό φορ να ανατρέπεται και τον διαιτητή να μη βλέπει την παράβαση. Το σκορ, πάντως, θα μπορούσε να ήταν ευρύτερο του 1-0 αν ο τερματοφύλακας της Μάριμπορ δεν κέρδιζε τον Τοτσέ σε ένα τετ α τετ και σε μια εκτέλεση φάουλ.

 MVP

 Έχασε το πρώτο πέναλτι αλλά δεν κρύφτηκε. Κέρδισε το δεύτερο πέναλτι του Παναθηναϊκού, έδειξε σθένος, άρπαξε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα.

 Αδύναμος κρίκος

 Ο Μέγιατς, άπλωσε το χέρι, αποβλήθηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους και έκανε ευκολότερο το έργο του Παναθηναϊκού.

 Κλειδί αγώνα

 Η φάση της αποβολής. Οι "πράσινοι" κέρδισαν το αριθμητικό πλεονέκτημα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και οι χώροι στην άμυνα της Μάριμπορ άνοιξαν.





Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights