CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

"Καρφιά" Μουρίνιο για Μπαρτσελόνα και... Ρεάλ!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη της Μπέτις ενώ την ίδια ώρα άσκησε κριτική σε διοίκηση και παίκτες της Ρεάλ. Αιχμές από τον "special one" για διαιτησία και το ευνοϊκό πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα!




Η ήττα στη Σεβίλλη με 1-0 με την υπογραφή της Μπέτις είναι πιθανό να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης 11 πόντους πίσω από τη Μπαρτσελόνα το βράδυ της Κυριακής (αν οι "μπλαουγκράνα" περάσουν νικηφόρα από την έδρα της Λεβάντε), γεγονός που θα αποτελέσει ένα τεράστιο χτύπημα στις ελπίδες των "μερένγκες" για τη διατήρηση του τίτλου τους.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται πλεον σε τρομερή πίεση και αυτό φάνηκε μάλιστα και από όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", όπου επιτέθηκε κατά δικαίων και αδίκων.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος διαμαρτυρήθηκε για το καλεντάρι του πρωταθλήματος που υποχρέωσε τη Ρεάλ να παίξει βράδυ Σαββάτου εκτός έδρας ματς τρεις μόλις ημέρες μετά τον αγώνα της στο Τσάμπιονς Λιγκ στο Μάντσεστερ (1-1 με Σίτι), παράλληλα όμως δεν άφησε στο απυρόβλητο τους παίκτες του.
 
Επιπλεον, μίλησε για δύο αποφάσεις του διαιτητή που αδίκησαν την ομάδα του ενώ άφησε να εννοηθεί πως σε αντίθεση με τη Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα ελέγχει καλύτερα το αγωνιστικό πρόγραμμα.
Αναλυτικά οι κυριότερες δηλώσεις του:
Για τη διοίκηση της Ρεάλ: "Όπως πάντα μιλάω εγώ, είμαι ο μοναδικός που μιλάει και έτσι φαινόμαι εγώ ο κακός".
Για τους παίκτες του και την κούραση μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι:"Όταν βλέπω τον Στέπανεκ, που είναι 34 ετών, να παίζει τρία παιχνίδια για το Davis Cup και να πεθαίνει για την πατρίδα του (σ.σ. κατέκτησε με την Τσεχία το διάσημο τουρνουά τένις όπου συμμετέχουν εθνικές ομάδες), ένας 23άχρονος μπορεί να αγωνιστεί σε δύο ματς μέσα σε τέσσερις ημέρες".
Για τη Μπαρτσελόνα: "Προφανώς υπάρχουν άλλες ομάδες που ελέγχουν το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος, κάτι που δεν κάνουμε εμείς".
 
Για τη διαιτησία στο ματς με τη Μπέτις: "Υπήρχε ένα γκολ του Μπενζεμά που κακώς ακυρώθηκε και ένα καθαρό πέναλτι στα τελευταία λεπτά".
Για τη Μπέτις: "Οι οπαδοί της Μπέτις στήριξαν την ομάδα τους και την βοήθησαν να πάρει τη νίκη μετά από μία δύσκολη εβδομάδα (σ.σ. είχε προηγηθεί η συντριβή για τη Μπέτις στο τοπικό ντέρμπι με τη Σεβίλλη). Η Μπέτις πάλεψε σκληρά μέχρι το τέλος, αξίζουν τη νίκη όπως και το σεβασμό μου".
Για την προσωπική του ευθύνη αλλά και την επόμενη ημέρα στη "βασίλισσα":"Προσπαθώ να είμαι πάντα αντικειμενικός και δίκαιος και να μη βρίσκω δικαιολογίες όταν χάνουμε. Ο νόμος του παιχνιδιού είναι αυτός: όταν νικάμε τα εύσημα πηγαίνουν σε όλους και όταν χάνουμε φταίω εγώ. Θα πρέπει να δούμε τα επόμενα ματς ως τελικούς, αρχής γενομένης από το ματς Κυπέλλου που ακολουθεί".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights