CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς Σισοκό ο Παναθηναϊκός



Σισοκ-off για 3 εβδομάδες!
Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ
Η εφετινή «γκίνια» του Παναθηναϊκού -σε όλα τα επίπεδα- δεν έχει τέλος! Τελευταίο «χτύπημα» ο τραυματισμός του Ιμπραχίμ Σισοκό στο ντέρμπι της Κυριακής (4/11) με την ΑΕΚ -θλάση α' βαθμού στον δεξιό δικέφαλο- που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες τουλάχιστον!
Προς μεγάλη απογοήτευση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, που χάνει πλέον ένα από τα βασικότερα (και λιγοστά ποιοτικά) «όπλα» του όχι μόνο για το μεθαυριανό (Πέμπτη 8/11) ματς με τη Λάτσιο, αλλά για συνολικά 5 αγώνες (και βλέπουμε) σε Ελλάδα και Ευρώπη μέσα στον Νοέμβριο.
Τα τελικά αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός χθες το απόγευμα αναμένονται σήμερα το πρωί, ωστόσο, το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης του Σισοκό, ο οποίος έπαθε ακριβώς την ίδια «ζημιά» με αυτή που υπέστη πριν από περίπου ένα μήνα και ο Λουκάς Βύντρα σε προπόνηση της εθνικής ομάδας.


Για περίπου 10 μέρες θα ακολουθήσει θεραπείες κι ακολούθως θα αρχίσει να ανεβάζει σιγά-σιγά στροφές με στόχο να είναι έτοιμος είτε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 13η αγωνιστική (2/12), είτε -πολύ περισσότερο- στην αναμέτρηση με την Τότεναμ στο Λονδίνο στις 6 Δεκεμβρίου. Το σίγουρο πάντως είναι πως πέραν του αγώνα με τη Λάτσιο ο 21χρονος άσος, θα χάσει ακόμη τις αναμετρήσεις με: Κέρκυρα (εκτός, 12/11), ΠΑΟΚ (εντός, 18/11), Μάριμπορ (εντός, 22/11) και Πλατανιά (εκτός, 25/11).
Τυχερός ο Λάζαρος!
Ο έτερος λαβωμένος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποδείχθηκε πάρα πολύ τυχερός, αφού θα μπορούσε να έχει πάθει πάρα πολύ μεγάλη ζημιά! Ο «Λάζος» δέχθηκε ένα δυνατό πάτημα από αντίπαλό του στην ποδοκνημική με αποτέλεσμα να πρηστεί πολύ το πόδι του.
Είναι δε χαρακτηριστικό, πως εάν το χτύπημα ήταν λίγο πιο δυνατό, θα μπορούσε να του έχει επιφέρει μέχρι και ράγισμα στο κόκαλο, αφήνοντάς τον εκτός για πολύ μεγάλο διάστημα. Χθες έκανε θεραπεία και σήμερα, εφόσον ξεπρηστεί το πόδι του, θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Φερέιρα για το ματς με τους «λατσιάλι».
Στην αποστολή για Ρώμη θα πετάξει κανονικά και ο Μαυρίας που ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του, όχι όμως και ο Μαρίνος που είναι ακόμη ανέτοιμος λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.
Από εκεί και πέρα, ο Αντρέ Πίντο συνέχισε και χθες τη θεραπεία στον τραυματισμένο δικέφαλό του, ενώ ο Μπουμσόνγκ προπονήθηκε ατομικά.
Το πρόγραμμα για τη Ρώμη
Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Τετάρτη (7/11) στις 8:50 π.μ. με πτήση της Aegean και θα προσγειωθεί στη Ρώμη στις 10 π.μ. τοπική.
H συνέντευξη Τύπου του Ζεσουάλδο Φερέιρα, θα παραχωρηθεί την ίδια ημέρα στις 6:30 (τοπική) στο Στάδιο Olimpico ενώ η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στις 7 μ.μ. τοπική στο ίδιο μέρος.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από τη Ρώμη και πάλι με πτήση της Aegean στις 11:00 το πρωί της επομένης του αγώνα (Παρασκευή 9/11) και αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 2 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights