CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Νέος "πόλεμος" Ίντερ-Γιουβέντους!

To πέναλτι που δεν δόθηκε στην Ίντερ στο φινάλε του ματς με την Κάλιαρι έβαλε... μπουρλότο στο Καμπιονάτο.Το ξέσπασμα του Μοράτι κατά διαιτητών και τα "καρφιά" προς τη Γιουβέντους αλλά και η "απάντηση" των Τορινέζων!



Ποιος είδε τον Μάσιμο Μοράτι και δεν τον... φοβήθηκε το μάτι του το απόγευμα της Κυριακής;
Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ εξεμάνη κατά της διαιτησίας αμέσως μετά το 2-2 με την Κάλιαρι, όντας "τρελαμένος" από το πέναλτι που (φάνηκε πως κακώς) δεν δόθηκε στην ομάδα του στις καθυστερήσεις (πάνω στον Ρανόκια), και στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως οι άρχοντες των αγώνων έχουν βάλει στο "στόχαστρο" την ομάδα του στα τρία τελευταία ματς.
Έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις στο παρελθόν και μετά από όλα αυτά τα χρόνια δεν θα ήθελα να ξαναβρώ τον εαυτό μου στην ίδια θέση.
Μπορούμε να έχουμε τηλεσχολιαστές που διασκεδάζουν με το να προσποιούνται ότι δεν έγινε κανένα πέναλτι, όμως εάν δεν είναι αυτό πέναλτι...", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μοράτι
και συνέχισε:
 
"Τι ήταν αυτό που με ενόχλησε; Τα πάντα, στο τέλος έγινε μάλιστα ένα πέναλτι που ήταν τόσο μεγάλο όσο ένα σπίτι! Πείτε μου εσείς, στα παιχνίδια κόντρα στη Γιουβέντους και στην Αταλάντα όλα ήταν υπέρ μας;
Μπορώ να πω ότι σε τρία διαδοχικά ματς, που το ένα πήγε καλά χάρη στο Θεό (σ.σ. το ντέρμπι με τη Γιουβέντους που επιβλήθηκαν 3-1 με ανατροπή οι Μιλανέζοι), έχουμε να αντιμετωπίσουμε διαιτητικές αδικίες και μία συμπεριφορά από πλευράς διαιτητών που μας εμπόδισε να πάρουμε το αποτέλεσμα.
 
Δεν μπορώ να βάλω φερμουάρ στο στόμα μου. Θα πρέπει οι διαιτητές και οι αρχιδιαιτητές να είναι προσεκτικοί, δεν χωράνε συγγνώμες εδώ".
Το κρεσέντο του Μάσιμο Μοράτι είχε όμως και συνέχεια, με το αφεντικό της Ίντερ να αποκαλύπτει τι είπε ο διαιτητής στον Στραματσόνι, λίγο πριν αποβάλλει τον τεχνικό της Ίντερ από τον πάγκο λόγω διαμαρτυριών.
"Στο γήπεδο, το μοναδικό πράγμα που έλεγαν είναι: Εσείς της Ίντερ να μη μιλάτε: Εσείς: θέλω να καταλάβω ποιος είναι ο "εμείς" λέγοντας "εσείς" απευθυνόμενος στην Ίντερ. Ας μας εξηγήσουν ποιος είναι "εμείς" όταν λένε "εσείς" για την Ίντερ".
 
Ο ισχυρός άνδρας των "νερατζούρι" χαρακτήρισε επίσης ανίκανους τους ανθρώπους που ορίζουν τους διαιτητές, ενώ κατέληξε λέγοντας:
"Είχαμε επιλέξει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αλλά σίγουρα δεν μπορώ να πω σήμερα "Όλα καλά, όλα ήρεμα, τι άξιοι που είναι". Δεν είναι άξιοι, δεν είναι σε καμία περίπτωση άξιοι..."
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Ίντερ επέβαλλε εμπάργκο δηλώσεων στους παίκτες θεωρώντας πως έχει αδικηθεί κατάφορα από το διαιτητή Τζακομέλι, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υπάρχει σε περίοπτη θέση φωτογραφία την στιγμή που ο Ρανόκια ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Αστόρι στο φινάλε του ματς.
 
Φυσική η δράση φέρνει... αντίδραση και έτσι μετά από την έκρηξη Μοράτι όπου ουσιαστικά "φωτογράφισε" τη Γιουβέντους και το σκάνδαλο Calciopoli, η διοίκηση των "μπιανκονέρι" δεν θέλησε να αδρανής.
Έτσι, στην επίσημη ιστοσελίδα της εμφανίστηκε ένα "Kανένα σχόλιο", όμως αν μπει κανείς στο κείμενο αυτό υπάρχει link που παραπέμπει στην έκθεση 72 σελίδων του αθλητικού εισαγγελέα, Στέφανο Παλάτσι (δημοσιεύτηκε την 1η Ιουλίου 2011) μέσω της οποίας εξηγούσε πως οι "νερατζούρι" απέφυγαν ποινές για το Calciopoli λόγω παραγραφής!
 
Επιπλέον, στον επίσημο λογαριασμό της Γιουβέντους στο Twitter υπάρχει το hashtag "30 sul campo", καθώς θέλει να υπενθυμίσει στην Ίντερ τα 30 πρωταθλήματα που κατέκτησαν οι Τορινέζοι εντός γηπέδων.
Όπως αντιλαμβάνεστε, η... βαλίτσα με τη διαιτησία θα πάει πολύ μακριά και τη φετινή σεζόν στη Serie A, με τις Ίντερ και Γιουβέντους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους πριν καν φτάσουμε στο 1/3 του πρωταθλήματος.
Ίντερ - Κάλιαρι 2-2 (Highlights)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights