CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Προς παραμονή ο Χαντ

Το μηνιαίο συμβόλαιο του Τζέρεμι Χαντ με την ΚΑΕ Άρης ολοκληρώθηκε και αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα ανανεωθεί. Είτε για άλλον έναν μήνα είτε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδους.




Η ολοκλήρωση του μηνιαίου συμβολαίου του Τζέρεμι Χαντ με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης συνδυάζεται με το ερώτημα για το αν θα ανανεωθεί ή όχι. Είτε για άλλον έναν μήνα είτε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδους.
Σύμφωνα με την τοποθέτηση του Βαγγέλη Αγγέλου μετά από το τέλος του παιχνιδιού του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο με τον ΠΑΟΚ ο Αμερικανός θα παραμείνει στο ρόστερ.
Το μέλλον του Χαντ στο ρόστερ του Άρη δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει ακόμη και μέχρι αύριο με τον Αμερικανό πάντως να έδωσε κανονικά το παρών και στην σημερινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο.

Την προπόνηση με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Κι ενώ η παραμονή του Χαντ λογικά θα γίνει πράξη το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει είναι αν η διοίκηση της ΚΑΕ θα λύσει το θέμα της φορολογικής ενημερότητας.
Το βασικό εμπόδιο για την ΚΑΕ Άρης για να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ με έναν Αμερικανό πλέι μέικερ. Ενός παίκτη που είναι φανερό ότι της λείπει. Και από την στιγμή που ο Μπίλι Κις δεν είχε απαντήσει στην πρόταση που του είχε γίνει πριν από δύο εβδομάδες για να ακολουθήσει συμφωνία με τον Τζερόμ Κόλεμαν.
Εν τω μεταξύ για το απόγευμα και πριν από την έναρξη της προπόνησης του Άρη η διοίκηση της ΚΑΕ με επικεφαλή τον πρόεδρό της, Λευτέρη Αρβανίτη, θα έδινε το παρών σε αυτήν για να είχε μία συζήτηση με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες προς εύρεση λύσης για την εικόνα που παρουσιάζουνε.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights