CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Το χρονικό του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός


Δείτε μέσα από videos το πώς εξελίχθηκε το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Από την άφιξη των ομάδων, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου.
Όποιος έφτανε το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα, θα καταλάβαινε ότι κάποια γιορτή ετοιμάζεται, μιας και οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν στήσει το δικό τους "πανηγύρι" στους γύρω δρόμους του γηπέδου.
Πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν μαζευτεί γύρω από τα αποδυτήρια για να αποθεώσουν τους παίκτες του "Δικεφάλου" κατά την άφιξη της αποστολής. Τα αυστηρά μέτρα της Αστυνομίας, όμως, δεν επέτρεψαν σε κανέναν να βρίσκεται στο χώρο αφίξεων.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, πρώτος έφτασε στο γήπεδο ο Γέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος ανέμενε την αποστολή του ΠΑΟΚ για να χαιρετήσει έναν έναν τους παίκτες του "Δικεφάλου". Κατά την άφιξη και των δύο αποστολών, δε σημειώθηκε το παραμικρό, καθώς όπως αναφέραμε τα μέτρα τάξης ήταν ιδιαιτέρως αυστηρά. Ακολούθησε η αποστολή του ο Ολυμπιακού, ενώ νωρίτερα είχαν έρθει οι διαιτητές.
 
 
 
 
 
Εντός γηπέδου, όπως θα δείτε και από τα videos, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν στήσει το δικό τους πάρτι. Σε αυτό βοήθησε και η κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να μοιράσει σε όλους τους φίλους του "Δικεφάλου" σημαιάκια με το δικέφαλο αετό.
Όρθιο ήταν όλο το γήπεδο από τη στιγμή που βγήκαν για ζέσταμα οι ομάδες. Το πάρτι κορυφώθηκε όταν το τύμπανο πήρε θέση στο κέντρο του γηπέδου για το καθιερωμένο "ΠΑΟΚ", αλλά και κατά την είσοδο των δύο ενδεκάδων για την έναρξη του αγώνα.
 
 
 
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, σίγησαν μετά το γκολ του Τζιμπούρ, αλλά η εξιλέωση ήρθε από το γκολ του Κλάους, με την Τούμπα να σηκώνεται... στο πόδι.
 
Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, έμειναν στο κέντρο του γηπέδου και χειροκρότησαν τους οπαδούς για τη βοήθεια που τους πρόσφεραν, ενώ και αυτοί με τη σειρά τους ανταπέδωσαν το χειροκρότημα για την προσπάθεια που κατέβαλαν εντός αγωνιστικού χώρου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights