CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ο "κατοστάρης" Τότι κυνηγάει Μπάτζο-Ντελ Πιέρο!

Ο Φραντσέσκο Τότι έφτασε τα 100 εκτός έδρας γκολ και πλέον έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει τον Ρομπέρτο Μπάτζο και τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Διαβάστε πόσα γκολ χρειάζεται ο "καπιτάνο".




Το σημερινό εκτός έδρας ματς της Ρόμα κόντρα στην Πεσκάρα έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα του Ζέμαν καθώς "καίγεται" για το τρίποντο προκειμένου να διατηρήσει την επαφή της με τις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, ταυτόχρονα όμως έχει ξεχωριστή σημασία και για τον Φραντσέσκο Τότι.
Ο 36άχρονος αρχηγός και ηγέτης της Ρόμα έχει ήδη φτάσει τα 100 γκολ σε εκτός έδρας ματς των "τζαλορόσι" σε Serie A και Coppa Italia, με το ματς κόντρα στους ουραγούς του πρωταθλήματος να είναι μία καλή ευκαιρία για τον ίδιο να σπάσει το φράγμα των 100 τερμάτων αλλά και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο δύο θρύλους του αθλήματος.

 
Ο λόγος για τους Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Ρομπέρτο Μπάτζο, με τον νυν άσο της Σίντνεϊ να έχει σταματήσει στα 103 εκτός έδρας γκολ, όλα με τη φανέλα της Γιουβέντους, και τον "θεϊκό κοτσιδάκια" να μετράει 104 γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου.
Σε περίπτωση πάντως που τους προσπεράσει το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνει στη 2η θέση, μιας που τα 121 εκτός έδρας τέρματα του Αλταφίνι φαντάζουν νούμερο αξεπέραστο.
Συνολικά, ο Τότι έχει πετύχει το 36,6% των τερμάτων του μακριά από το "Ολίμπικο" (273 τέρματα συνολικά στις εγχώριες διοργανώσεις) ενώ οι αγαπημένες πόλεις του είναι το Μιλάνο και το Ούντινε, όπου έχει σημειώσει 12 και 7 γκολ αντίστοιχα.
 
Στην Πεσκάρα δεν έχει πάντως σκοράρει ποτέ σε επίσημο αγώνα και η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην ομώνυμη ομάδα στο "Stadio Adriatico" του δίνει μία εξαιρετική ευκαιρία να αφήσει πίσω του Ντελ Πιέρο και Μπάτζο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights