CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ανεβάζει στροφές ο Μανωλάς!

manolas-365Ο Κώστας Μανωλάς, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς σε μια προσπάθεια να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα, αλλά κυρίως αυτό με την Σάλκε την ερχόμενη βδομάδα στην Γερμανία για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο νεαρός αμυντικός που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στην κνήμη και εξ΄αιτίας του οποίου έχασε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και το φιλικό της Εθνικής με την Ιρλανδία, έκανε το αερόβιο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Ολυμπιακού στο Ρέντη, όμως στη συνέχεια απέφυγε να πάρει μέρος στις ασκήσεις με την μπάλα.

Δεν αποκλείεται πάντως στην αυριανή προπόνηση ο νεαρός αμυντικός να καταφέρει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης., 

Το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, με αερόβιο στο γήπεδο, υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη, ακολούθησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.


Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έριξαν το βάρος στα τελειώματα των φάσεων και την τεχνική, ενώ προς το τέλος της προπόνησης έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας για κάποια ώρα στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Έξτρα προπόνηση με τελειώματα φάσεων και σουτ έκαναν οι Τάτος, Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος, με τον Γιαννιώτη να παραμένει στο τέρμα.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι εννέα διεθνείς της ομάδας που είναι οι: Τοροσίδης, Μανιάτης, Μήτρογλου, Χολέμπας, Σιόβας, Μέγερι, Κάρολ, Φέισα και Μασάντο



balleto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights