CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Καπόνο


Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Παπαδόπουλος στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ανακοίνωσε πως ο Τζέισον Καπόνο συμφώνησε σε όλα με τους πράσινους και αναμένεται στη χώρα μας για να υπογράψει συμβόλαιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του αντιπροέδρου:
«Ναι! Πήραμε τον Καπόνο. Αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα μέχρι την Κυριακή.
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι η διοίκηση είναι εδώ για να κάνει αυτό που πρέπει. Στις δύσκολες ημέρες που περνάει η Ελλάδα υπάρχει ένας άνθρωπος να βάζει τα λεφτά του για να υπάρξει συνέχεια στην ομάδα. Δεν χρειαζόμαστε υποδείξει για το ποιος είναι καλύτερος. Το να κάνουμε κριτική και να λέμε ότι η διοίκηση δεν βοηθά την ομάδα είναι άδικο! Αυτή τη λέξη πρέπει να χρησιμοποιήσω. Γιατί κάποιος βάζει πολλά λεφτά από την τσέπη του. Το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας δεν μου αρέσει.
Είμαι 21 χρόνια στην ομάδα και έχω γευτεί πολλές χαρές. Θέλω αλλαγή του Διαμαντίδη να είναι ο Ναβάρο και ο Φερνάντεθ. Θέλω αυτή η ομάδα να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ των πολλών εκατομμυρίων  και να την κοντράρει. Να διεκδικήσει τη νίκη.

Δεν υπάρχουν πια αυτά τα πράγματα. Και νομίζω ότι δεν θα ξανά υπάρξουν στην Ευρώπη. Ακόμα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που έχει τόσο υψηλό μπάτζετ δεν έχει το ρόστερ που είχαμε εμείς στο παρελθόν. Η διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο».
Με την προσθήκη του Αμερικάνου γκαρντ, το τριφύλλι ενισχύεται σε τεράστιο βαθμό στην περιφέρεια. Ο Καπόνο είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ που μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα με τα τρίποντά του. Το 41,7% ποσοστό καριέρας στα σουτ τριών πόντων το προδίδει.
Είναι ένας παίκτης που κάνει συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο παρκέ. Βοηθάει στα ριμπάουντ στην άμυνα και, στην επίθεση σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία πίσω από τη γραμμή του τριπόντου είτε στατικός είτε εν κινήσει. Δεν είναι ιδιαίτερα αθλητικός, η άμυνα ένας εναντίον ενός δεν είναι το δυνατό του σημείο, ξέρει να συνεργάζεται και να παίζει πολύ καλά το pick n’ roll με τους συμπαίκτες του.
Είναι ένας «μπόμπερ» που μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα.
Ο Αμερικάνος επιλέχθηκε στο draft του 2003 από τους Cavaliers. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στους Bobcats, τους Heat (με τους οποίους κατέκτησε και το πρωτάθλημα το 2006), τους Raptors, τους sixers και τους Lakers.
Το 2007 και το 2008 στέφθηκε πρωταθλητής στον διαγωνισμό τριπόντων ευστοχώντας σε 25 και 23 σουτ αντίστοιχα.
Δείτε το Καπόνο σε δράση:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights