CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεις και με την τύχη υπέρ σου»


Ζαρντίμ: Μπορούσαμε να νικήσουμεΤην άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας αποκομίσει κάτι καλύτερο από τον αγώνα με τη Σάλκε εξέφρασε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας.
«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς μπήκαμε καλά, και από θέμα συμπεριφοράς των παικτών και τακτικά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά. Η Σάλκε ήταν πολύ δυνατή στο πρώτο 20λεπτο και είχε πολλές ευκαιρίες. Μετά όμως βελτιωθήκαμε, είχαμε δύο ευκαιρίες για γκολ, ενώ το τέρμα που δεχθήκαμε ήρθε με μακρινό σουτ, σε μια στιγμή που ήμασταν βελτιωμένοι» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Ερωτηθείς για το αν η ομάδα του ήταν άτυχη απάντησε ότι «στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεις και με την τύχη υπέρ σου και χωρίς να την έχεις, άρα δεν είναι θέμα τύχης». Όσο για το αν συνιστά αποτυχία η μη πρόκριση στο «Top 16» του Τσάμπιονς Λιγκ; «Ήταν ένας στόχος που δεν επιτεύχθηκε. Είχαμε πει εξαρχής ότι ο πρωταρχικός στόχος ήταν η συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο δεύτερος, που ήταν το Γιουρόπα, επιτεύχθηκε. Στρέφουμε πια το ενδιαφέρον μας στο τελευταίο παιχνίδι για να κατοχυρώσουμε αυτόν το στόχο».
Ο Ζαρντίμ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με την Άρσεναλ, στην οποία «θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας, να τους ευχαριστήσουμε με την απόδοσή μας. Πάντα στόχος μας είναι να προσφέρουμε καλό θέαμα». Στο Γιουρόπα Λιγκ, πλέον, ο στόχος που τίθεται είναι «να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους. Όλες θα είναι καλές ομάδες, όπως κι εμείς. Αρχικά βέβαια να περάσουμε στους "16" και μετά όσο πιο μακριά γίνεται».
Από την πλευρά του ο Ολλανδός τεχνικός της Σάλκε, Χούουμπ Στέφενς, δήλωσε: «Η νίκη και η πρόκριση είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα, το σύλλογο και τους φιλάθλους μας. Θα ήταν καλύτερο να είχαμε προηγηθεί νωρίτερα και θα μπορούσαμε να το είχαμε πετύχει, ενώ σίγουρα ήταν εφικτό να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα για να έχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι σίγουρο ότι δεν κινδυνέψαμε πολύ, αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός περίμενε ένα λάθος μας για να "χτυπήσει"».

Μανωλάς: «Καλή παρουσία στο Europa League»


Μανωλάς: "Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι" (video)
Τη πίστη πως ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα για μια καλή παρουσία στο Europa League και μάλιστα, καλύτερη από την περσινή εξέφρασε ο Κώστας Μανωλάς με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Σάλκε.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν νομίζω ότι η Σάλκε ήταν ανώτερη. Στο δεύτερο είχε ευκαιρίες αλλά και εμείς είχαμε για να σκοράρουμε», τόνισε ο διεθνής αμυντικός και συνέχισε…

«Εγώ δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα. Δεν έχει σημασία η δική μου παρουσία αλλά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε στο Τσάμπονς Λιγκ. Πλέον έχουμε μπροστά μας το Europa League στο οποίο πιστεύω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και ευελπιστώ περισσότερο από πέρσι. Κάθε συμμετοχή σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι μια μεγάλη τιμή και εμείς θα κοιτάξουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός, αν επικεντρωθεί στο Europa League, έχει την δυνατότητα να κάνει μία καλή πορεία, εμφανίστηκε ο Πάουλο Μασάντο. Ο Πορτογάλος στάθηκε ιδιαίτερα στην στιγμή που ήρθε το γκολ των Γερμανών αλλά και στο ότι δεν έκανε ευκαιρίες η ομάδα του.

«Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στο Europa League. Δεν πιστεύω ότι πήγαμε άσχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως. Πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί τώρα και να προσπαθήσουμε για μία καλή πορεία», είπε αρχικά ο Μασάντο και πρόσθεσε για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς και φάνηκε κατά την διάρκεια. Είχαμε προβλήματα στο να κάνουμε ευκαιρίες και να τις τελειώσουμε καλά. Μετά ήρθε και το γκολ της Σάλκε που το έκανε πιο δύσκολο. Μετά ανεβάσαμε τον ρυθμό μας και πιέσαμε αλλά δεν σκοράραμε».

Για το σημείο στο οποίο ήρθε το γκολ της Σάλκε, τόνισε: «Ήρθε το γκολ σε ένα σημείο που πιέζαμε. Συνολικά πιστεύω ότι αμυνθήκαμε καλά αλλά ήταν άτυχη στιγμή. Μετά προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν το καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights