CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Καλαϊτζίδης: «Η Βέροια έχει την ποιότητα για να σωθεί»


Την 
εκτίμηση ότι η Βέροια διαθέτει την ποιότητα προκειμένου να καταφέρει να παραμείνει στην Superleague, εξέφρασε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Παλτά και παιχταράδες».

Ο κ. Καλαϊτζίδης, που έκανε ντεμπούτο στο ματς με την Κέρκυρα, εξέφρασε την πίστη του ότι το αποτέλεσμα με τους «Φαίακες» ήταν δίκαιο, καθώς η ομάδα του έπαιξε στα ίσια και δεν κλείστηκε για να μην δεχθεί γκολ.
Για το ματς με την Κέρκυρα: «Ο χρόνος που ήρθε το γκολ είναι δύσκολος για τον αντίπαλο. Αλλα εκτιμώ ότι η αγωνιστική μας παρουσία ήταν τέτοια που θα νιώθαμε πίκρα, αν τελικά δεν παίρναμε ούτε έναν βαθμό»

Για το αν άλλαξε κάτι σε σχέση με τον προκάτοχό του Νίκο Καρύδα: «Κανένας όταν κάνει μια επιλογή δεν το κάνει για το κακό. Πιστεύει ότι κάνει το καλύτερο. Αυτό το οποίο καταφέραμε να κάνουμε και το οποίο δουλέψαμε κατά την διάρκεια της εβδομάδα, ήταν να περιορίσουμε την επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων μας και να μηδενίσουμε το στοιχεί του αιφνιδιασμού το οποί είναι το βασικό “όπλο' της Κέρκυρας».
Για την φιλοσοφία της Βέροιας: «Προτεραιότητά μας είναι να αποκτήσει η ομάδα αγωνιστική δυναμική που να της επιτρέπει να προσθέτει βαθμούς στους ήδη υπάρχοντες, αν είναι δυνατό σε κάθε αγώνα. Δεν θέλουμε να “κλέβουμε” βαθμούς. Ετσι όπως κάναμε κόντρα στην Κέρκυρα όπου πήγαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν καθίσαμε στο μισό γήπεδο να κάνουμε άμυνα. Εμείς κάναμε άμυνα έξω από την αντίπαλη περιοχή. Πήγαμε να ορίσουμε και να ελέγξουμε τον ρυθμό».
Για το αν θα σωθεί η Βέροια: «Δεν θέλω να πω κάτι τώρα επειδή είμαι σε αυτή τη δουλειά. Από πέρσι το καλοκαίρι έλεγα ότι αυτή η ομάδα διαθέτει ικανότατα στελέχη και πίστευα ότι με προσθήκες που θα συμπλήρωναν σε αγωνιστικά στοιχεία τους ήδη υπάρχοντες παίκτες θα μπορούσε να έχει καλή παρουσία στην Superleague. Το ίδιο πιστεύω και τώρα, απλά θα χρειαστεί χρόνος για να μπορούν πρωτίστως τα παλιά στελέχη να φέρουν σε καλό επίπεδο εκείνα τα στοιχεία που είχαμε και τα νέα να ενταχθούν σε αυτό το αγωνιστικό πλάνα Αλλά πολύ σημαντικό ρόλο για να είναι παραγωγικά αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να ενταχθούν σε ένα τέτοιο πλάνο ώστε να αλληλοϋποστηρίζονται. Να γίνουμε σύνολο, ομάδα».
Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα: «Κατώτερο από ότι τα προηγούμενα χρόνια, θεωρώ όμως ότι βρίσκεται σε περίοδο αναδόμησης και τα επόμενα χρόνια θα έχουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights