CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Σε ρυθμούς ντέρμπι ο Φαλκάο


Θέλει να σκοράρει μέσα στο "Μπερναμπέου" ο Φαλκάο.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης ξεκίνησε νωρίτερα από ότι φαίνεται, με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να σκέφτεται μόνο το διπλό στο "Μπερναμπέου".
Το ενδεχόμενο να κερδίσει η Ατλέτικο Μαδρίτης τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 προσφέρεται σε απόδοση 19,00.
Οι "ροχιμπλάνκος" αγνοούν τη νίκη στην έδρα της αιωνίου αντιπάλου τους από το 1999, γεγονός που τους δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στον αγώνα του Σαββάτου.

Ανυπομονούμε για αυτό.
Ρανταμέλ Φαλκάο
Η παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα της Primera Division είναι εξαιρετική, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους αριθμούς καθώς προηγούνται της "βασίλισσας" με οκτώ πόντους, ενώ απέχουν μόλις ένα τρίποντο από την Μπαρτσελόνα.
Ο Κολομβιανός επιθετικός αναφερόμενος στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα των ντέρμπι, τόνισε ότι δεν επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι με το που μπουν στο γήπεδο τα ξεχνούν όλα και αγωνίζονται για τη νίκη.
Το ενδεχόμενο να σκοράρει τελευταία η Ατλέτικο Μαδρίτης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 3,25.
Έχουμε ανανεώσει τον ενθουσιασμό μας για μία νέα ευκαιρία κόντρα στον αντίπαλό μας. Είναι ένα παιχνίδι που όλοι θέλουν να παίξουν και να κερδίσουν. Ανυπομονούμε για αυτό.
Γνωρίζουμε την κατάσταση και των δύο ομάδων, αλλά δε θα επηρεάσει αυτό το ντέρμπι. Οι παίκτες ξεχνάμε ό,τι και αν έχει συμβεί και βγαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε", τόνισε ο Φαλκάο.
Χρησιμοποιήστε την bet365 Εν Κινήσει σε Κινητό ή Ταμπλέτα και λάβετε ένα 100% μπόνους όταν τοποθετείτε το πρώτο σας στοίχημα.
Δείτε όλα τα στοιχήματα Ποδοσφαίρου


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights