CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Παρών στο Κατάρ ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ θα δώσει τους πρώτους επίσημους αγώνες της νέας σεζόν στο Qatar Open στα γήπεδα της Ντόχα.




Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα δυνατό τουρνουά και να συγκεντρώσει τους πρώτους βαθμούς της νέας σεζόν θα έχει ο Ράφα Ναδάλ στο Κατάρ.
Ο Ισπανός σταρ θα λάβει μέρος στο Qatar Open την πρώτη εβδομάδα του 2013. Την είδηση ανακοίνωσε ο πρώην Μαροκινός τενίστας και νυν διευθυντής του τουρνουά, Κάριμ Αλάμι σε δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα του Κόλπου.

"Ο Ναδάλ επιστρέφει σε ανταγωνιστικό επίπεδο μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στο Γουίμπλεντον και όλοι είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα καταφέρει", σχολίασε o Αλάμι.
Πριν από τη διεξαγωγή του τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι στο τέλος Κάθε χρονιάς, το τουρνουά της Ντόχα συγκέντρωνε πάντα τα μεγαλύτερα ονόματα.
Ο Ναδάλ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο συγκεκριμένο τουρνουά, δίχως να το κατακτήσει. Το 2010 συμμετείχε στον τελικό, όμως έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης από τον Νικόλαι Νταβιντένκο.
Το συγκεκριμένο τουρνουά ξεκινάει την Πρωτοχρονιά. Ο Ναδάλ θα έχει ήδη γράψει τα πρώτα... αγωνιστικά χιλιόμετρα στο Άμπου Νταμπι νωρίτερα.
Έχει επιστρέψει στις δυνατές προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και δίνει μάχη με το χρόνο, την ώρα που οι αντίπαλοι του απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους.
Ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο Γουίμπλεντον πριν από έξι μήνες, όταν και ηττήθηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά από τον Τσέχο Λούκας Ρόσολ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights