CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Δυνατά παιχνίδια σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι

Με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1. Ξεχωρίζει η «μάχη» της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον αήττητο Πανιώνιο και το Ρέθυμνο του Στέργιου Κουφού.


Ναι μεν ο Πανιώνιος έχασε και το δεύτερο του παιχνίδι στο Eurocup την Τετάρτη, στο πρωτάθλημα όμως μετράει 5/5 και θέλει να συνεχίσει χωρίς ήττα στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Σημαντικό παιχνίδι και αυτό ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον Ηλυσιακό, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά και να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις του πίνακα. Από κει και πέρα το Περιστέρι θα παίξει εκτός έδρας με τον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στη Δράμα.

Οι «πράσινοι» έρχονται από εντυπωσιακές νίκες επί του Ηλυσιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουν να συνεχίσουν και με τον ΚΑΟΔ τις καλές εμφανίσεις. Το έργο τους όμως γίνεται πιο δύσκολο από την στιγμή που ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ούκιτς και Τσαρτσαρή, ενώ η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη δεν αντιμετωπίζει απουσίες και είναι πάντα ανταγωνιστική στην έδρα της.
Η 6η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο (19/11) με τον Ολυμπιακό ναι υποδέχεται την Καβάλα, τον ΠΑΟΚ τον Κολοσσό Ρόδου και τον Απόλλωνα Πάτρας τον Άρη του Βαγγέλη Αγγέλου.
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
Κυριακή 18/11
Πανιώνιος-ΑΓΟΡ 16:00
Πανελευσινιακός-Ηλυσιακός 17:00
ΚΑΟΔ-Παναθηναϊκός 17:00
Ίκαρος Καλλιθέας-Περιστέρι 17:00
Δευτέρα 19/11
Ολυμπιακός-Καβάλα 17:00
ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου 19:00
Απόλλων Πάτρας-Άρης 19:00

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights