CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

D-League: Δωρεάν όλοι οι αγώνες

D-League: Δωρεάν όλοι οι αγώνες | onsports.gr

Την Τρίτη (20/11) ανακοινώθηκε πως όλοι οι αγώνες της D-League, θυγατρικό πρωτάθλημα του NBA, θα προβληθούν ελεύθερα μέσω του διαδικτύου.
Επήλθε, άλλωστε, συμφωνία της κορυφαίας λίγκας μπάσκετ με το YouTube. Στο εξής όλα τα ματς της D-League θα είναι διαθέσιμα μέσω του YouTube.com και του NBA.com, όπως ξεκαθαρίζει η σχετική ανακοίνωση. Το πακέτο αφορά πάνω από 350 παιχνίδια του φετινού προγράμματος του θυγατρικού πρωταθλήματος του NBA.

Δείτε ολόκληρο το καλεντάρι της D-League στην επίσημη ιστοσελίδα της λίγκας. Με την προσθήκη επτά ωρών στις αναγραφόμενες διαπιστώνεται η ελληνική ώρα έναρξης.
Σημειώνουμε πως το 2012-13 αποτελεί τη δωδέκατη σεζόν στην ιστορία του θυγατρικού πρωταθλήματος του NBA. Όλοι σύλλογοι του «μαγικού» κόσμου «δεσμεύονται» πλέον με μία ομάδα της D-League, κάτι που δεν συνέβαινε τα πρώτα χρόνια της λίγκας. Συνήθως υποβαθμίζονται NBAers στη D-League, ώστε να πάρουν επιπλέον χρόνο συμμετοχής.
Η σημαντικότερη φετινή αλλαγή είναι πως οι ομάδες του NBA έχουν το δικαίωμα να υποβιβάσουν παίκτη στη D-League, όσες φορές θέλουν, αρκεί να μην έχει συμπληρώσει τρεις χρονιές στον «μαγικό» πλανήτη. Μέχρι πρότινος υπήρχε δικαίωμα για τρεις υποβιβασμούς τα δύο πρώτα έτη της επαγγελματικής καριέρας του κάθε μπασκετμπολίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights