CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Λίνεν: O ισχυρός "καταστρέφει" τους ανίσχυρους"

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα και να δουλέψει μέρα-νύχτα για να σώσει την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος δεν ήθελε ούτε καν να ακούει για φυγή του από τον Δικέφαλο. Τι λέει για τις μεταγραφές και για το 1% που έχει τον πλούτο στον κόσμο και εκμεταλλεύεται τους υπόλοιπους.



Οι συνεντεύξεις του Έβαλντ Λίνεν πάντα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού έχει γνώμη και την εκφράζει δίχως φόβο για πολλά θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.
Τρανό παράδειγμα οι δηλώσεις του στην "Real Sports" σχετικά με το μέλλον της ΑΕΚ και την προσπάθεια που γίνεται για να σωθεί η ομάδα, αλλά και την κρίση που έχει χτυπήσει την Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά:
Για τον θόρυβο που ξέσπασε με την διαιτησία στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και αν αποπροσανατολίζει τελική την ΑΕΚ: "Για τη διαιτησία δεν μιλώ ποτέ. Ωστόσο γεγονός είναι ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν μας δόθηκε ένα, ίσως και δύο πέναλτι. Τελείωσε όμως αυτό και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε και δεν αποτελεί δικαιολογία για τις δικές μας ατέλειες. Η ΑΕΚ πρέπει να δουλέψει και να βελτιωθεί".

Για το αν στην Ελλάδα πάντα ο ισχυρός "καταστρέφει" τους ανίσχυρους: "Και στον Πανιώνιο χρήματα πολλά δεν είχαμε κι όμως πετύχαμε πολλές και σημαντικές νίκες. Άρα, τις μάχες πρέπει να τις δίνεις πάντα και παντού, όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα. Η κατάσταση στην ομάδα μου σήμερα δεν διαφέρει από εκείνη που επικρατεί στη χώρα ολόκληρη, με το κράτος να προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, να πληρώσει χρέη, μισθούς, συντάξεις. Μακάρι να έρθουν χρήματα στην ΑΕΚ, μακάρι να έρθουν χρήματα στην Ελλάδα, όμως έως τότε οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην προσπάθειά μας και προπάντων ενωμένοι".
Για το αν η κατάσταση που συνάντησε στην ΑΕΚ ήταν αυτή που του είχαν περιγράψει: "Ήξερα τα πάντα και παρά τις δυσκολίες δεν δίστασα να πω το "ναι". Είναι μεγάλη πρόκληση και άλλωστε πάντα μου άρεσε η ομάδα αυτή. Το να πετύχουμε δεν πρέπει να αποτελεί πρόκληση μόνο για μένα, αλλά για όσους εργάζονται στο κλαμπ, για να πάμε όλοι μαζί όσο ψηλότερα γίνεται".
Για το αν στοιχηματίζει να σώσει την ΑΕΚ: "Στοίχημα δεν παίζω ποτέ, όμως μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνω τα πάντα για να πετύχω κι εγώ και όλοι μας. Θα δουλεύουμε μέρα-νύχτα, θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας. Θα είναι μία προσπάθεια δύσκολη και ίσως χρειαστεί να παλέψουμε έως την τελευταία αγωνιστική".
Για τις μεταγραφές και τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ομάδα"Ούτε για τις θέσεις, ούτε για ονόματα θα ήθελα να πω κάτι. Έχουμε πέντε σπουδαίους αγώνες μπροστά μας έως τα Χριστούγεννα και σ΄ αυτούς οφείλουμε να αφοσιωθούμε. Είναι σαν να αρχίζει τώρα το πρωτάθλημα για εμάς και υπολογίζω ότι χρειαζόμαστε 30 με 35 πόντους για να μείνουμε στην κατηγορία. Αυτή πρέπει να είναι η πρόκληση, όχι οι μεταγραφές".
Για το μήνυμα προς τον κόσμο που τόσο αγαπά: "Θέλω πάντα να τους ευχαριστώ για τη συμπαράστασή τους. Είμαι περήφανος γιατί έχουμε σωστούς οπαδούς που όταν βλέπουν ότι παλεύουμε το αναγνωρίζουν και μας χειροκροτούν. Θεωρώ άλλωστε ότι μοναδικός τρόπος για να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες είναι να είμαστε ενωμένοι και μαζί με τους οπαδούς μας".
Για το αν φύγει σε περίπτωση που δεν έρθουν καλά αποτελέσματα τα επόμενα ματς: "(στα ελληνικά) Είσαι τρελός, τι ερώτηση είναι αυτή; Δεν λειτουργώ έτσι, δουλεύω και παραμένω αισιόδοξος, αν σκεφτώ αρνητικά θα αποτύχω. Το σωστό είναι να σκέφτεσαι θετικά και να εργάζεσαι".
Για την φράση του Ντέμη Νικολαΐδη "αριστερίζω γι' αυτό είμαι ΑΕΚ" κι αν ταυτίζετε μ' αυτή την άποψη: "Είμαι εδώ και γιατί μ' αρέσει η προέλευση της ομάδας και επειδή έχουμε κοινές αντιλήψεις με τα στελέχη της. Θεωρώ καταστροφικό τράπεζες και εταιρείες να έχουν συσσωρευμένη δύναμη. Και είναι σκάνδαλο το 1% της ανθρωπότητας να είναι άπληστο και να εκμεταλλεύεται τους υπόλοιπους. Ανέκαθεν πίστευα ότι ο πλούτος είναι αρκετός και φτάνει για όλους, δεν γίνεται να υπάρχουν λίγοι με πολλά εκατομμύρια κι από την άλλη εκατομμύρια να πεινάνε και να πεθαίνουν από φτώχεια. Συνεπώς ναι, πιστεύω ότι οι παρατάξεις με αριστερή ιδεολογία μπορούν να βοηθήσουν, επειδή ακριβώς σκέφτονται και ενδιαφέρονται περισσότερο για τον άνθρωπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights