CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ο Αλόνσο αναγνωρίζει το προβάδισμα της Red Bull

Ο Φερνάντο Αλόνσο διαπίστωσε πως η Red Bull διαθέτει "καλύτερο πακέτο" από τη Ferrari, ωστόσο ο Ισπανός αντίπαρατάσσει τα όπλα της Scuderia.




Οι ελεύθερες δοκιμές στο αμερικάνικο Grand Prix έδειξαν πως η Red Bull και ειδικά ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρίσκονται ένα σκαλί πιο πάνω από τον ανταγωνισμό.
Ο Λιούις Χάμιλτον... σοκαρίστηκε από το ρυθμό των δύο μονοθεσίων, όμως ο Φερνάντο Αλόνσο κράτησε χαμηλότερους τόνους. Άλλωστε είναι ο μοναδικός που έχει... πραγματικό ενδιαφέρον να νικήσει τις Red Bull, αφού διεκδικεί τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari αναγνώρισε την ανωτερότητα των μονοθεσίων της Red Bull, προσθέτοντας πως κατά τη διάρκεια του αγώνα γίνονται πολλά πράγματα.

"Δεν υπάρχουν εκπλήξεις για εμάς. Οι Red Bull είναι οι ταχύτερες, έχουν το ταχύτερο πακέτο, οι οδηγοί κάνουν το 1-2 σε όλες τις ελεύθερες δοκιμές, 1-2 στης κατατακτήριες δοκιμές και αν όλα πάνε καλά, το 1-2 στον αγώνα. Όμως στον αγώνα δεν πηγαίνουν όλα πάντοτε ομαλά και τους πιέζουμε αρκετά τις Κυριακές", δήλωσε ο οδηγός από το Οβιέδο.
Αν νικήσει ο Φέτελ, ο Αλόνσο πρέπει να τερματίσει ψηλότερα από την τέταρτη θέση για να παραμείνει στο παιχνίδι του τίτλου και στον τελευταίο αγώνα στη Βραζιλία. Φυσικά ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πιστεύει πως μπορεί να καταφέρει κάτι περισσότερο.
"Θα πάρουμε τις ευκαιρίες μας, θα δώσουμε μάχη σε κάθε γύρο του αγώνα και γνωρίζουμε το δυνατότερο σημείο τους. Είναι η ταχύτητα τους. Είναι γρήγοροι και το δικό μας πλεονέκτημα είναι πως είμαστε μια ενωμένη ομάδα, μια δυνατή ομάδα και η αξιοπιστία του μονοθεσίου μας. Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα δυνατά σημεία μας. Το σημαντικό είναι να συγκεντρώσουμε έντεκα περισσότερους βαθμούς από εκείνους σε αυτούς τους δύο αγώνες. Πιστεύουμε πως μπορούμε να το κάνουμε".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights