CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Μπορόβνιακ στο Sport24.gr: "Ήρθα να βοηθήσω"

Ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ μίλησε στο Sport24.gr για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του ΚΑΟΔ αλλά και το αυριανό του ντεμπούτο κόντρα στο Περιστέρι.



Ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΚΑΟΔ αύριο στο Περιστέρι και μίλησε για αυτό στο Sport24.gr αλλά και για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας της Δράμας.
Ο 26χρονος Σέρβος φόργουορντ της ομάδας της Δράμας αναφέρθηκε ακόμη και στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή μετά τον τραυματισμό του αλλά στις δύο προηγούμενες παρουσίες του στην ελληνική Α1.
"Η πρόταση του ΚΑΟΔ ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα να επιστρέψω στην δράση μιας και λόγω της επέμβασης που είχα κάνει είχα μείνει εκτός και ήρθε στο κατάλληλο σημείο", τόνισε για την πρόταση του ΚΑΟΔ ο Μπορόβνιακ.

Μία πρόταση που ήρθε μετά τον τραυματισμό του Σταμάτη Μπένα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό της περασμένης Κυριακής στο «Δημήτριος Κραχτίδης» με τον Σέρβο φόργουορντ για τον δικό του τραυματισμό: "Προπονούμαι εδώ και έναν μήνα σε φουλ ρυθμούς και αισθάνομαι ότι είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση".
Ο ερχομός του στον ΚΑΟΔ τον φέρνει για τρίτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την παρουσία στους Πανιώνιο (2010) και Άρη (2010-2011) με τον Μπορόβνιακ να τόνισε: "Οι αναμνήσεις μου μόνο ευχάριστες είναι από τις δύο προηγούμενες φορές που είχα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα που παραμένει πάντα ένα από τα πιο δυνατά της Ευρώπης".
Τέλος κι όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" που θα είναι και το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΚΑΟΔ δήλωσε: "Θυμάμαι ότι το Περιστέρι διαθέτει πάντα μία καλή ομάδα με πολλούς φίλους στα παιχνίδια της για αυτό και το παιχνίδι μας θα είναι δύσκολο.
Ελπίζει αν χρησιμοποιηθώ από τον κόουτς να βοηθήσω να πετύχουμε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη. Εξάλλου για αυτό ήρθα στον ΚΑΟΔ. Ήρθα για να βοηθήσω και από την πλευρά μου ώστε η ομάδα να φθάσει όσο ψηλότερα γίνεται".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights