CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Κέρκυρα - Πανθρακικός 0-2

Με τον Βαϊρουά να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο ματς και τον Παπαδόπουλο να συνεχίζει το κρεσέντο του, ο Πανθρακικός πέρασε (και) από την Κέρκυρα με 2-0, φτάνοντας τους 14 βαθμούς στα τελευταία 6 ματς. 

Ο Πανθρακικός συνέχισε να τραβάει… κουπί στην Σούπερ Λίγκα (όπως ακριβώς ο πανηγυρισμός του Μαραμά Βαϊρουά!) και με ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου (11’, 50’), έφτασε τους 20 βαθμούς μένοντας αήττητος για έκτο συνεχές παιχνίδι. Απλά καλύτερη η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, που έδωσε χώρο στην Κέρκυρα μετά το 1-0, χωρίς όμως οι γηπεδούχοι να μπορούν να το εκμεταλλευτούν στο ελάχιστο. 

Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ:  Κέρκυρα -  Πανθρακικός 0-2Σαν γηπεδούχος μπήκε στον (κακό) αγωνιστικό χώρο ο Πανθρακικός, που κυριάρχησε στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά την μεγάλη διπλή ευκαιρία του Παπαδόπουλου στο 6ο λεπτό (τον νίκησε ο Αναστασόπουλος σε τετ α τετ και κεφαλιά διαδοχικά), άνοιξε το σκορ στο 11’ με τον Βαϊρουά. Ο μέσος από την Ταϊτή έπαιξε το «1-2» με τον
Μίνγκα και πλάσαρε όμορφα τον τερματοφύλακα των Φαιάκων.Στη συνέχεια η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι πέρα από κάποια μακρινά σουτ και μερικές προσπάθειες από δεξιά με τους Ζουμπουλάκη και Λεόν, δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Κουτσόπουλο. 

Ότι σχέδιο είχε κατά νου ο Άκης Μάντζιος για το δεύτερο ημίχρονο, αχρηστεύτηκε μετά το γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 50’. Ο Λουσέρο βρήκε με ωραία σέντρα από αριστερά τον επιθετικό του Πανθρακικού, ο οποίος νίκησε τον αντίπαλό του στον αέρα και με κεφαλιά έκανε το 0-2. 

Δεν επεφύλασσε κάτι διαφορετικό η συνέχεια, αφού η Κέρκυρα έφτανε μεν σχετικά εύκολα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων αλλά οι τελικές προσπάθειες των παικτών της ήταν πολύ κακές. 

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους, μετά την αποβολή (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Ζουμπουλάκη. 

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Παπαδόπουλου (ο οποίος αντικαταστάθηκε), είναι το μόνο μελανό σημείο στην επικράτηση του Πανθρακικού, αν και ο Έλληνας επιθετικός δεν φάνηκε να έχει κάτι το ανησυχητικό. 

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Βενέτης, Έντερ, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας (46’ Καραλής), Τσοκάνης (57’ Κρητικός), Λεόν, Γκούμας, Μπάρκογλου, Αγρίτης (66’ Σίμωσης) 

Αναπληρωματικοί: Στρατηλάτης, Τσουμάνης, Βασιλόγιαννης, Καραπέτσας 

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Μουνάφο, Λουσέρο (90’ Πρίττας), Βαϊρουά (66’ Βιγιαρέχο), Μίνγκας, Παπαδόπουλος (Κοντογουλίδης 74’) 

Αναπληρωματικοί: Αντίλοβιτς, Κυβελίδης, Μοσχάκης, Γωνιάδης



15 Αγ. Κέρκυρα - Πανθρακικός 0-2, Corfu -... από grpamestoixima

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights