CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Άρης-Ατρόμητος 1-1 (VIDEO)

Ισοπαλία έφεραν Άρης- ατρόμητος  στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής με την  ομάδα των κίτρινων να είχε δύσκολή αποστολή, καθώς είχε να αντιμετωπίσει και τον Ατρόμητο και τη διαιτησία. 

Από τις πιο μάχιμες αγωνιστικές ήταν η σημερινή για τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι γεμάτοι πάθος μετά το πρώτο τέρμα απέδειξαν και πάλι πως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της καλής εμφάνισης είναι το θέμα της ψυχολογίας.

Η ομάδα των κίτρινων με μια πολύ καλή συνεργασία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στα 15 λεπτά  του πρώτου ημιχρόνου με το νεαρό Δημήτρη Σουνά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. (1-0) 



Ένα λεπτό πριν το τέλος  του πρώτο ημιχρόνου,  την αποβολή του από τον αγώνα με κόκκινη κάρτα, δέχτηκε ο Ταυλαρίδης Στάθης, παίκτης της ομάδας του Περιστερίου, ο οποίος τραυμάτισε τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Άρη,  Νταβιντ Αγκάνθο. Ευτυχώς ο Ισπανός ήταν σε θέση να συνεχίσει. 

Ο Άρης μπήκε επαναπαυμένος στο δεύτερο ημίχρονο με τα προβλήματα του και πάλι φανερά, ωστόσο κατάφερε να κρατήσει το 1-0 μέχρι το 90' όπου ο Ατρόμητος έκανε το 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν ήταν τόσο ζεστό..οι κερκίδες μισογεμάτες, λόγω απογοήτευσης των φίλων του Άρη από τις προηγούμενες εμφανίσεις τις ομάδας.
Οι φίλοι τις ομάδας έφτασαν σε σημείο να φωνάζουν πιο πολύ για την άδικη διαιτησία παρά για την  ομάδα τους.




ΑΡΗΣ (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Τσουκάνης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Κοέλιο, Καπετάνος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (79’ Νταμαρλής), Σουνάς (72’ Ασλανίδης), Αγκάνθο (88’ Κανούλας)

Στον πάγκο έμειναν οι: Διούδης, Παντίδος, Τριανταφυλλάκος, Μαργαρίτης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας (81’ Μπέλιτς), Μπρίτο, Δημούτσος (68’ Καραμάνος), Σουμπίνιο (74’ Καραγκούνης), Επστάιν, Κούτσι

Στον πάγκο έμειναν οι: Ράντμαν, , Νάστος, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης» 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights