CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας 10/12/2012


Ακτινογραφία κουπονιού ΔευτέραςΔιαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Δευτέρας.

304 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΕΚ         

Ο Πανθρακικός παραμένει ακόμα χαμηλά, αλλά με τον Δερμιτζάκη στον πάγκο του δεν έχει ήττα (3-2-0) και έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ. Η ΑΕΚ παλεύει τα ματς με τον Λίνεν, αλλά δεν παύει να μετράει 1-0-5 εκτός έδρας, σκοράροντας μόνο στα δύο από αυτάΔιαβάστε Περισσότερα Εδώ


305. ΑΑΡΧΟΥΣ-ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Έχει βρει τον τρόπο η Σίλκεμποργκ να αγωνίζεται εκτός έδρας και καταφέρνει να χτυπάει τις αντίπαλες άμυνες στην κόντρα. Η Άαρχους έχει ξεχάσει πώς είναι να κερδίζεις στην έδρα σου και το 1,90 του άσου είναι απαγορευτικό. Αντίθετα, με τη Σίλκεμποργκ να δέχεται 2,3 γκολ ανά ματς εκτός έδρας, το over στο 1,80 φαίνεται καλύτερη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

306 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Μέτρια η εικόνα και η πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα με την Ουντινέζε απαλλαγμένη από την επιβάρυνση των ευρωπαϊκών ματς και τη Σαμπντόρια να τρέχει ένα θετικό σερί τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.   Διαβάστε Περισσότερα Εδώ

307 ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ

Η Μπράγκα αφήνει πίσω την Ευρώπη και αφοσιώνεται στο πρωτάθλημα, θέλοντας να πάρει ξανά την τρίτη θέση. Η Ακαδέμικα είχε ταξίδι στο Ισραήλ την Πέμπτη και θα είναι κουρασμένηΔιαβάστε Περισσότερα Εδώ


308. ΚΟΛΩΝΙΑ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ
Ιδιαίτερα ανεβασμένη η Κολωνία, που σιγά-σιγά «βλέπει» ξανά τριάδα κι έχει μόνο μία ήττα στα 11 τελευταία (6-4-1). Το ματς όμως μόνο εύκολο δεν είναι αφού απέναντί της βρίσκεται η πρωτοπόρος Μπράουνσβαϊγκ, που έχει ηττηθεί μόνο μία φορά συνολικά στο πρωτάθλημα (12-4-1). Δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να συμβιβαστούν με την ισοπαλία (3,30). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
309. ΚΛΕΡΜΟΝ-ΝΑΝΤ
Η Κλερμόν ενισχύεται από το γεγονός ότι δεν είχε υποχρεώσεις στο κύπελλο, αντίθετα η Ναντ έπαιξε την Παρασκευή και δίνει δεύτερο ματς τρεις μέρες μετά. Χωλαίνουν εντός έδρας οι γηπεδούχοι, με τη Ναντ να διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, μετρώντας 12/16 under, παρατάσσεται όμως χωρίς τον τιμωρημένο σκόρερ Τζόρτζεβιτς (έχει σημειώσει τα 13/24 γκολ της ομάδας). Πολύ πιθανό το under, που προσφέρεται σε απόδοση 1,55. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
310. ΦΟΥΛΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Η Φούλαμ δεν κερδίζει στα εφτά τελευταία, ενώ η Νιούκαστλ πρόσφατα επέστρεψε από παρόμοιο αρνητικό σερί. Δύσκολο ματς με τους τρεις βαθμούς να δείχνουν απαραίτητοι και για τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι ενισχύονται από επιστροφές και το 1,83 του over δείχνει ιδιαίτερα αξιόλογο, με τη Φούλαμ να μετράει 12/15 συνολικά και 6/7 εντός έδρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
311. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Δεν έχει καλή παράδοση η Βαγιεκάνο κόντρα στη Σαραγόσα, αλλά φέτος εντός έδρας κερδίζει τις ομάδες στα μέτρα της. Μετράει 4-1-2 με τις ήττες να είναι από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και την ισοπαλία με τη Σεβίλλη. Η Σαραγόσα είναι εκτός φόρμας και η μοναδική ομάδα που δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Μέχρι και στο 2,17 βρίσκουμε τον άσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
312. ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΛΑΤΣΙΟ
Προβληματικές οι τρεις τελευταίες εκτός έδρας εμφανίσεις των «λατσιάλι» στο πρωτάθλημα καθώς δεν σκόραραν, χάνοντας τα δύο από αυτά. Πήρε ψυχολογία και βαθμολογική ανάσα η Μπολόνια χάρη στην τελευταία της νίκη, κάτι που αναμένεται να της δώσει ώθηση. Στο 1,975 παίζεται το level ball των γηπεδούχων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
313. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.-ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Σαν το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μοιάζει το ματς. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη βαθμολογική (15 βαθμοί) και αγωνιστική διαφορά, με την Μπενφίκα να παρουσιάζεται πιο ομάδα και τη Σπόρτινγκ να έχει νέο προπονητή και ακόμα να ψάχνεται. Το διπλό στο 2,00 φαίνεται καλό, άσχετα αν εμπεριέχει ρίσκο λόγω της ιδιαιτερότητας του ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights