CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής 14/12/2012

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Παρασκευής.


100. ΑΟΥΕ-ΚΟΤΜΠΟΥΣ
Σε καλή κατάσταση η Άουε που σκοράρει εύκολα τελευταία και χάνει δύσκολα εντός (3-4-2). Η Κότμπους είναι στην 4η θέση αλλά υστερεί εκτός έδρας (2-3-3), σκοράρει όμως το ίδιο εύκολα (4 σερί goal-goal). Δύσκολο ματς για σημείο, το αμφίσκορο πληρώνει 1,80.
101. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΑΑΛΕΝ
Μετά από 16 αήττητες αγωνιστικές η Καϊζερσλάουτερν γνώρισε τις πρώτες της ήττες στα δύο προηγούμενα παιχνίδια (8-8-2). Εντός έδρας παραμένει αήττητη (4-5-0), ενώ μετράει έξι σερί under. Η Άαλεν έχει υποχωρήσει στην 8η θέση με σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Στα δέκα τελευταία της παιχνίδια μετράει εννιά under, ενώ έχει και 7/9 εκτός έδρας. Μια χαρά το under στο 1,80.

102. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ-ΚΟΛΩΝΙΑ
Την πρώτη ήττα με τον νέο της προπονητή γνώρισε η Σαντχάουζεν την προηγούμενη αγωνιστική αλλά τόσο στα τελευταία ματς (7 σερί goal-goal), όσο και εντός έδρας (3-2-3 με 5/8 goal-goal) παλεύει τα παιχνίδια της και σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ. Η Κολωνία είναι σε ανοδική πορεία και στις 13 τελευταίες αγωνιστικές δεν σκόραρε μόνο δύο φορές. Στο 1,72 το goal-goal. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
103. ΑΝΖΕ-ΟΣΕΡ
Πτωτικές τάσεις στο διπλό της Οσέρ, το οποίο άνοιξε σε αποδόσεις κοντά στο 4,50. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από σπουδαία-νίκη ανατροπή στο ντεμπούτο του Καζονί στον πάγκο τους και έχουν και την εμπειρία και την ποιότητα να συνεχίσουν με θετικά αποτελέσματα. Η Ανζέ προέρχεται και αυτή από μεγάλη νίκη και είναι ψηλά στη βαθμολογία, αλλά εντός έδρας έχει περισσότερες απώλειες από ότι νίκες (4-2-3). 1,95 αποδίδει το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
104. ΑΡΛ-ΤΟΥΡ
Η Αρλ είναι βελτιωμένη με το νέο της προπονητή, αν και παραμένει ακόμα χαμηλά. Η Τουρ παίρνει πολύ δύσκολα αποτελέσματα εκτός έδρας. Με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες διαθέτουν τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας (13 και 14 γκολ, αντίστοιχα, σε 17 ματς), το under (1,53) και το no-goal (1,66) έχουν σαφές προβάδισμα.
105. ΓΚΑΖΕΛΕΚ-ΛΑΒΑΛ
Οι τρεις σερί ήττες της Γκαζελέκ την κράτησαν στην προτελευταία θέση, ενώ παράλληλα δεν κερδίζει στα εφτά τελευταία (0-3-4). Μέτρια η Λαβάλ που έρχεται από δύο σερί ήττες και είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δύσκολο ματς, με την Γκαζελέκ να μην έχει νίκη ακόμα στη φυσική της έδρα (μετράει 1-5-2 εντός, αλλά η νίκη ήταν σε ουδέτερο).
106. ΜΟΝΑΚΟ-ΝΙΜ
Η Μονακό αποκλείστηκε πρώτα στο κύπελλο εντός έδρας από ομάδα 3ης κατηγορίας στα πέναλτι, ενώ την Τρίτη υπέστη την πιο βαριά φετινή της ήττα με 3-0 από την Καέν. Η νίκη είναι αυτοσκοπός, δεν υπάρχει όμως καμία αξία στο 1,53 του άσου, κόντρα στην ανεβασμένη και δυσκολοκατάβλητη Νιμ.
107. ΣΑΤΟΡΟΥ-ΚΛΕΡΜΟΝ
Η Σατορού προέρχεται από την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα, έχοντας πλέον… ισορροπημένο απολογισμό με 11/17 παιχνίδια της να λήγουν ισόπαλα (3-11-3). Οι νίκες είναι το ζητούμενο για τους γηπεδούχους ώστε να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, αλλά κόντρα στην Κλερμόν αυτό δεν φαντάζει πολύ πιθανό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στα 7/8 εκτός έδρας και δεν έχουν ήττα στις πέντε τελευταίες τους εξόδους (3-2-0). Υψηλό κρίνεται το 3,20 του Χ, που μπορεί να βολέψει και τις δύο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
108. ΧΑΒΡΗ-ΛΕ ΜΑΝ
Μετά από τέσσερις νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον νέο της προπονητή, η Χάβρη γνώρισε την πρώτη της ήττα με 3-0 από την Ιστρ. Η Λε Μαν (μετράει έξι σερί under και) δείχνει ανεβασμένη στα τελευταία της παιχνίδια, τα εκτός έδρας της παιχνίδια όμως είναι πρόβλημα για την ίδια (1-2-6). Καλή περίπτωση δείχνει το 2,10 του άσου, με τους γηπεδούχους να χρωστάνε απαντήσεις.
109. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ
Τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες με επιθετικές αρετές και άμυνες επιρρεπείς στο λάθος. Παρά το χιονισμένο τοπίο αναμένεται να γίνει ένα ανοιχτό και όμορφο παιχνίδι με το αμφίσκορο να έχει προβάδισμα σε απόδοση 1,80 στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
110. ΤΒΕΝΤΕ-ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Τοπικό ντέρμπι μεγάλου μίσους, με την Τβέντε να πέφτει από την κορυφή μετά την ήττα από την Αϊντχόφεν, αλλά να μετράει 6-1-0 με γκολ 16-3 εντός έδρας. Η Χέρακλες μπορεί να διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση, αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ μετράει 1-3-4 μακριά από το κοινό της. Στο 2,025 βρίσκουμε τον -1,25 ασιατικό άσο.
111. ΑΛΜΙΡΕ-ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ
Χαμηλά παραμένει η Αλμίρε αλλά προέρχεται από πέντε σερί νίκες, η Ντόρντρεχτ είναι καλύτερη σαν ομάδα (4η θέση), οι αποδόσεις του άσου όμως προκαλούν (2,87), ενώ το ασιατικό level ball των γηπεδούχων πληρώνει 2,30.
112. ΚΑΜΠΟΥΡ-ΕΞΕΛΣΙΟΡ
Τρεις σερί νίκες μετράει η Καμπούρ και 6-1-1 εντός έδρας, η Εξέλσιορ πήρε ψυχολογία από τη νίκη στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Σπάρτα μετά από πέντε σερί ήττες, αλλά εκτός έδρας συνεχίζει να είναι τραγική (0-1-7 με γκολ 9-21). 1,57 πληρώνει ο άσος.
113. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ-ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ
Βελτιωμένη η γηπεδούχος αλλά με μόνο μία νίκη εντός έδρας (1-4-2), με την Ντεν Μπος να είναι «όσα πάνε κι όσα έρθουν» με ρεκόρ 6-0-9 και 11/15 over (3-0-4 και 6/7 εκτός έδρας). Μια χαρά το 1,61 του over.
114. ΟΣ-ΕΜΕΝ
Τέταρτη θέση από το τέλος η Ος, ουραγός η Έμεν. «Χάνεται» εκτός έδρας η φιλοξενούμενη (1-1-6), που πάντως έχει καλό ρόστερ, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο εντός η Ος (2-1-5). Ξεκάθαρο no bet.
115. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.-ΤΕΛΣΤΑΡ
Η Σπάρτα είναι πρωτοπόρος αλλά έρχεται από ήττα από την μέχρι πρότινος Εξέλσιορ και θέλει να δώσει απαντήσεις. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι με 7-1-0 εντός έδρας απολογισμό, στο live θα πάρουμε λογικά πολύ καλύτερες τιμές από το 1,36.
116. ΦΕΕΝΤΑΜ-ΧΕΛΜΟΝΤ
Η Χέλμοντ είναι σίγουρα ανώτερη (4-2-1 εκτός έδρας), αλλά η Φέενταμ είναι υπολογίσιμη δύναμη. Η παράδοση δείχνει ισοπαλία (2-5-3), το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων δείχνει να παρέχει ασφάλεια (1,75).
117. ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΑΠΕΛΝΤΟΡΝ
Πέντε ματς χωρίς νίκη η γηπεδούχος (0-2-3), έξι η φιλοξενούμενη (0-3-3). Δεν είναι για 1,72 ο άσος, αφού η ΦΚ Αϊντχόφεν μετράει 3-0-5 εντός έδρας με 7/8 over και η Άπελντορν (η οποία πάντως κινδυνεύει με χρεοκοπία) 1-5-2 με 7/8 under εκτός έδρας.
118. ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ-ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ
Ντέρμπι μίσους είναι το συγκεκριμένο ματς με τις δύο ομάδες σε μέτρια κατάσταση, τη Φορτούνα να μετράει 4-2-1 εντός έδρας και τη Μάαστριχτ 5-3-0 εκτός έδρας, παραμένοντας η μοναδική αήττητη εκτός έδρας ομάδα. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ (2,125 το ασιατικό level ball) αξίζει το ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους.
119. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Με το πόδι στο γκάζι κλείνει το 2012 η Γκλάντμπαχ, αλλά η αποστολή της στην Αλιάνζ Αρίνα είναι από δύσκολη έως ακατόρθωτη. Ο άσος βρίσκεται στο 1,10+ και στην Ασία δέχεται πιέσεις, χωρίς πάντως να κρύβει αξία, θα προτιμήσουμε το 2,25 του GG αφού η Γκλάντμπαχ μπορεί να απειλήσει και στην κόντρα και από στημένες μπάλες με τον σπεσιαλίστα Αράνγκο, ενώ οι Βαυαροί φέτος δέχονται ευκολότερα γκολ στην έδρα τους παρά εκτός. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
120. ΡΕΝ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
Κούραση έβγαλαν και οι δύο, ειδικά η Ρεν θα είναι πιο κουρασμένη μιας και έπαιξε με δέκα και εννιά παίκτες κόντρα στη Νις. Βάσει παράδοσης και των πιο πάνω γεγονότων, το no-goal στο 1,75 του εξωτερικού μοιάζει αρκετά καλό, όπως και το under στο 1,70+. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
121. ΛΙΒΟΡΝΟ-ΤΕΡΝΑΝΑ
Οι πολλές απουσίες της Τερνάνα σε άμυνα και μεσαία γραμμή σε συνδυασμό με τη σταθερότητα που διακρίνει το Λιβόρνο τον τελευταίο καιρό μας οδηγούν σε ένα πολύ πιθανό άσο σε απόδοση 1,70 στο εξωτερικό. Με τα γκολ καλύτερα να μην ασχοληθούμε, αφού η Τερνάνα είναι παραδοσιακά σφιχτή αμυντικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
122. ΛΟΥΓΚΟ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β
Η Λούγκο παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά εντός έδρας έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της (5/8 goal-goal). Η Ρεάλ Β επέστρεψε στις νίκες έπειτα από εφτά ματς (0-3-4) με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Σανταντέρ, διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Ελαφρύ φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι (2,50), ασφαλής δείχνει η επιλογή του goal-goal (1,57).
123. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ-ΠΟΡΤΟ
Πολύ δύσκολα να κάνει γκέλα η Πόρτο, που δεν θέλει να αφήσει την Μπενφίκα να ξεφύγει στην πρώτη θέση. Με δεδομένο ότι διαθέτει και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα 7/11 παιχνίδια της, πιθανό είναι να κερδίσει και χωρίς να δεχτεί γκολ (1,95).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights