CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Προκαλούν οι τιμές της Μίλγουολ (1,80)


4-5-2 μετράει εντός η ομάδα του Πογιέτ

Προκαλούν οι τιμές της Μίλγουολ (1,80)
Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Τσάμπιονσιπ φιλοξενείται στην έδρα της χρυσής μετριότητας Μπράιτον, που και όταν κερδίζει φέτος το κάνει με το στανιό. Στο 1,80 βρίσκουμε το Χ2 τωνλιονταριών.
Για ακόμα ένα παιχνίδι κατώτερη των προσδοκιών –που τη θέλουν να διεκδικεί την άνοδο την Πρέμιερ- παρουσιάστηκε ηΜπράιτον το Σάββατο, παραχωρώντας εντός έδρας λευκή ισοπαλία στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Κακό ματς, με τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες να έρχονται στο πρώτο μέρος όταν και οι “γλάροι” είχαν δοκάρι με τον Καλντερόν.
Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την ομάδα του Πογιέτ, που απώλεσε τη θέση της στην πρώτη 6άδα βρισκόμενη πλέον 8η με 33 βαθμούς σε 22 παιχνίδια. Βασικότερο πρόβλημα της παραμένει το σκοράρισμα, αφού με 29 γκολ ενεργητικό έχει τη χειρότερη επιθετική επίδοση από τις ομάδες του πρώτου βαθμολογικού μισού της Τσάμπιονσιπ, την οποία ο ουρουγουανός τεχνικός χαρακτήρισε “μέτριο” πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι με μέχρι τώρα αποτελέσματα της η ομάδα του θα έπρεπε να βρίσκεται από καιρό εκτός της κούρσας της ανόδου και όχι μόλις τρεις πόντους από την 6άδα.

4-5-2 το εντός έδρας ρεκόρ των “γλάρων”, που κέρδισαν μόλις τρία από τα 15 τελευταία παιχνίδια τους για την Τσάμπιονσιπ (3-8-4). Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Ντανκ, χτύπησε και θα απουσιάσει ο μέσος Ντίκερ.
Τεράστιας ψυχολογικής και βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε το Σάββατο η Μίλγουολ επί της Λέστερ, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Ίπσουιτς με 3-0 που έδωσε τέλος στο αήττητο 13 αγωνιστικών της. Το τελικό 1-0 έγραψε στο 67’ μετά από σέντρα του Κέογκ η χρυσή αλλαγή του Τζάκετ, μέσος Τέιλορ, σε ένα ματς με λίγες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν την αγωνιστική νωθρότητα τους.
Ευχαριστημένος από την αμυντική προσπάθεια της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Τζάκετ, που βλέπει τα “λιοντάρια” να μετράνε 5-2-1 στα οκτώ τελευταία και να αποτελούν αυτή τη στιγμή την πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Μόλις τρεις ήττες (4-4-3 ρεκόρ) ο απολογισμός της Μίλγουολ μακριά απ’ το Ντεν, πηγαίνει σε μια έδρα όπου πέρυσι απέσπασε ισοπαλία με 2-2 με σκοπό ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά την ασίστ στο τελευταίο στην εντεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο φορ Κέογκ. 
Πιθανές εντεκάδες
Μπράιτον (4-3-3): Kuszczak - Calderon, Dunk, El-Abd, Bridge - Bridcutt, Crofts, Lopez - Buckley, Mackail-Smith, Hoskins
Μίλγουολ (4-4-2): Forde - A.Smith, Shittu, Beevers, Lowry - Henry, Abdou, Trotter, Malone - Keogh, Wood 
Key Stat4-5-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπράιτον, 4-4-3 το εκτός της Μίλγουολ.
Συμπέρασμα: Αποδόσεις βάσει ονόματος έβγαλαν οι μπουκ στην αναμέτρηση, υποτιμώντας όπως και κόντρα στη Λέστερ τη φόρμα της Μίλγουολ. Η Μπράιτον φέτος έχει σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία και απέναντι άμυνα των “λιονταριών” οι μεσοεπιθετικοί της δεν θα έχουν εύκολο έργο. Ξεχωρίζουμε το Χ2, που αποδίδει 1,80.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights