CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ανοιχτά ματς για Άιντραχτ-Βέρντερ (1,875)


11/15 over μετράνε και οι δύο

Ανοιχτά ματς για Άιντραχτ-Βέρντερ (1,875)
Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η Άιντραχτ προέρχεται από δύο (βαριές) ήττες και ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βέρντερ που έβγαλε σπουδαίο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική. Συνήθως αγνοούν την άμυνα οι δύο ομάδες, με τα περισσότερα παιχνίδια τους να έχουν πολλά γκολ. 1,875 πληρώνει το over 3.
Δεύτερη βαριά και «εκτός προγράμματος» ήττα για την Άιντραχτ, που υποχωρεί σιγά-σιγά στη βαθμολογία. Το 4-0 από τη Φορτούνα, πάντως, ήρθε με δέκα παίκτες, με την αποβολή για την ομάδα της Φρανκφούρτης στο 34’ και τα γκολ από το 38’ μέχρι το 85’. Εντυπωσιακό για τους γηπεδούχους, ότι αν και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας ο απολογισμός των γκολ τους είναι 27-26 με 11/15 συνολικά over και 7/8 εντός έδρας.
Δύο δύσκολα ματς απομένουν για την Άιντραχτ μέχρι τη διακοπή, με Βέρντερ εντός και Βόλφσμπουργκ εκτός και θα προσπαθήσει να παραμείνει εντός των ευρωπαϊκών θέσεων. Εντός έδρας μετράει 5-2-1 με γκολ 19-14, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση αλλά η δεύτερη χειρότερη άμυνα.

Σημαντικότατες οι επιστροφές από τιμωρία του μέσου και αρχηγού Σβέγκλερ (1 γκολ) και του βασικού στόπερ Τζαμπράνο, θα λείψει όμως ξανά ο έτερος βασικός στόπερ Άντερσον (1 γκολ) και ο τιμωρημένος επιθετικός Ματμούρ (1 γκολ).
Η Βέρντερ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την… ανυπαρξία της Χόφενχαϊμ και έφυγε από την έδρα της με σπουδαίο διπλό 1-4 με χατ-τρικ του Αρναούτοβιτς, επιστρέφοντας άμεσα και στις νίκες αλλά και κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς για την ομάδα της Βρέμης, που δεν τα πηγαίνει πολύ καλά μακριά από το κοινό της (2-2-4), με 6/8 εξόδους της να είναι over.
Συνολικά έχει τόσα over όσα και η αντίπαλός της (11/15) και έχει σχετικά καλή παράδοση στη Φρανκφούρτη (2-1-4 από το 2003 και μετά). Επιστρέφει ο πολύτιμος μέσος Γιουνούζοβιτς (2 γκολ), έχει όμως δύο καλές απουσίες, αυτές των μέσων Χαντ (6 γκολ, 4 ασίστ) και Μπάργκφρεντε.
Πιθανές ενδεκάδες:
Άιντραχτ (4-2-3-1): Trapp – S. Jung, Zambrano, Butscher, Oczipka – Schwegler, Rode – Aigner, Meier, Inui – Occean
Βέρντερ (4-1-4-1): Mielitz – Gebre Selassie, Prodl, Sokratis, Schmitz – Junuzovic – Arnautovic, Fritz, de Bruyne, Elia – Petersen
Key Stat: 7/8 εντός έδρας over έχει η Άιντραχτ και 6/8 εκτός έδρας η Βέρντερ.
Συμπέρασμα: Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει η Άιντραχτ, καθώς για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν προέρχεται από δύο (βαριές) ήττες. Η Βέρντερ δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς και επιθυμεί ανάλογο αποτέλεσμα με αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής. Σπάνια τα παιχνίδια των δύο ομάδων δεν έχουν πολλά γκολ, με το ασιατικό over 3 να πληρώνει 1,875. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το 2,40 του anytime Μάιερ, ο οποίος είναι στην κορυφή των σκόρερ της Μπουντεσλίγκα με 9 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights