CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

2,10 το 7ο σερί over της Νταντί Γιουν.


26 γκολ σημειώθηκαν στα έξι τελευταία της παιχνίδια

2,10 το 7ο σερί over της Νταντί Γιουν.
Αν και η Χαρτς είναι γενικά «σφιχτή», αναμένεται να παρασυρθεί από την αντίπαλό της, με την Νταντί Γιουνάιτεντ να μετράει έξι over και πέντε goal-goal στα έξι τελευταία με 4,33 γκολ κατά μέσο όρο. Εξαιρετικό δείχνει το 2,10 του over, καλή επιλογή και το 1,83 του αμφίσκορου.
Δύο φορές προηγήθηκε η Χαρτς στην έδρα της Σεντ Τζόνστον, ισάριθμες όμως ισοφαρίστηκε με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος. Η ήττα από τη Σέλτικ πριν τρεις αγωνιστικές είναι η μοναδική στα έξι τελευταία (2-3-1), ενώ στα δύο πιο πρόσφατα σκόραρε από δύο γκολ σε κάθε ματς.
Μπορεί να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, όμως διαθέτει τον δεύτερο καλύτερο εντός έδρας απολογισμό (4-2-3), ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει ηττηθεί φέτος στα εννιά παιχνίδια που προηγήθηκε στο πρωτάθλημα (5-4-0). Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Γκρέιντζερ (2 γκολ) και ΜακΓκόουαν και οι μέσοι Ταουίλ, Χάμιλ και Χολτ, οι τρεις από αυτούς είναι βασικοί.

«Τρελό» ματς την προηγούμενη αγωνιστική για την Νταντί Γιουνάιτεντ, καθώς βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-0 στο 8’ (!), η Ινβερνές το γύρισε σε 3-4 στο 86’ και η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε με πέναλτι στο 90’! Αυτό το 4-4 ήταν το έκτο συνεχόμενο over της (26 γκολ στο σύνολο), διάστημα στο οποίο έφερε και πέντε goal-goal.
Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν ανελλιπώς εδώ και δέκα συνεχόμενα παιχνίδια και συνολικά έχουν βρει δίχτυα στα 13/17 στο πρωτάθλημα. Σχεδόν πλήρεις θα παραταχθούν, με τον βασικό ακραίο μπακ Ντίλον να είναι αμφίβολος και τον εξτρέμ ΜακΚέι-Στίβεν (3 γκολ) να παραμένει εκτός.
Key Stat: 5 goal-goal και 6 over μετράει η Νταντί Γιουνάιτεντ στα 6 τελευταία, διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν 4,33 γκολ κατά μέσο όρο.
Συμπέρασμα: Η Χαρτς είναι γενικά «σφιχτή» στο πρωτάθλημα και αξιόπιστη εντός έδρας. Στο ματς με την Νταντί Γιουνάιτεντ αναμένεται να παρασυρθεί από την αντίπαλό της, η οποία μετράει έξι over και πέντε goal-goal στα έξι τελευταία με 4,33 γκολ κατά μέσο όρο στα ματς αυτά. Μέχρι και στο 2,10 βρίσκουμε το over, 1,83 πληρώνει το αμφίσκορο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights