CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, 21/12


ΙΤ1
ΠΕΣΚΑΡΑ
ΚΑΤΑΝΙΑ

Η Πεσκάρα έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους 3 βαθμούς της νίκης λόγω της βαθμολογικής της θέσης αλλά δεν πρόκειται να ανοιχτεί από την αρχή του παιχνιδιούενώ η Κατάνια μετά τις 2 συνεχόμενες νίκες αλλά και την πρόκριση στο κύπελλο εκτός έδρας μεσοβδόμαδα αναμένεται να παραταχθεί επιφυλακτικάΔιαβάστε περισσότερα
 εδώ
ΓΑ2
ΑΡΛ
ΝΤΙΖΟΝ

Το να δίνεται φαβορί η Αρλ που έχει μόλις ένα τρίποντο στους τελευταίους τέσσερις μήνες είναι παράλογο, με την Ντιζόν να έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες που λογικά θα τη βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόσφατο εκτός έδρας κόμπλεξ της. Αξίζει το DNB της φιλοξενούμενης στο 2,00 του εξωτερικού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΓΑ2
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
ΓΚΑΖΕΛΕΚ


Η Γκινγκάμπ έμεινε αήττητη για ένατο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα με την εκτός έδρας ισοπαλία στην έδρα της Λανς. Ήταν η δεύτερη διαδοχική μετά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με την ΑρλΗ Γκαζελέκ μετά από 3 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στις νίκες με την επικράτηση της κόντρα στη Λαβάλ. Η Γκαζελέκ δε δείχνει σε θέση να διαχειρισθεί τα παιχνίδια με ανώτερους αντιπάλους και η Γκινγκάμπ χαρακτηρίζεται ως τέτοια.
ΓΑ2
ΙΣΤΡ
ΛΑΝΣ

Η Ιστρ είναι σταθερά ψηλά στη βαθμολογία και δυνατή εντός έδρας. Το ματς κόντρα στη Λανς είναι αυξημένης δυσκολίας, με τους φιλοξενούμενους να μην χάνουν στα 11 τελευταία, εννιά εκ των οποίων στο πρωτάθλημα. Ειδικοί στα no-goal (1,75) εντός έδρας οι γηπεδούχοι, ενδεχόμενο που ευνοείται και από τη συμπεριφορά της Λανς, που στα τελευταία της παιχνίδια δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΓΑ2
ΚΑΕΝ
ΣΑΤΟΡΟΥ

Δεν είναι τόσο αξιόπιστη εντός έδρας η Καέν – που με νίκη πάντως ενδεχομένως να πάει στη χειμερινή διακοπή από θέση ανόδου – ενώ έχει και καλές απουσίεςΗ Σατορού παραμένει σταθερή στις φετινές της συνήθειες και κύριο μέλημά της σε κάθε ματς είναι να μην χάσει
Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΓΑ2
ΚΛΕΡΜΟΝ
ΟΣΕΡ

Η Κλερμόν (2-2-5) είναι μαζί με την ουραγό Σεντάν οι ομάδες με τις περισσότερες εντός έδρας ήττες. Η Οσέρ κέρδισε στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή, αλλά ηττήθηκε στο δεύτερο ματς αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 34’, ενώ εκτός έδρας μετράει 1-1-7. No bet.
ΓΑ2
ΛΑΒΑΛ
ΧΑΒΡΗ

Σε εντελώς αντίθετες πορείες κινούνται οι δύο ομάδες στα τελευταία ματς. Μαζί με το κύπελλο η Λαβάλ μετράει τέσσερις σερί ήττες, τη στιγμή που η αλλαγή προπονητή στη Χάβρη έχει μεταμορφώσει τους φιλοξενούμενους που μετράνε 4-0-1 στα πέντε ματς με τον Ρεβό στον πάγκο τους. 1,83 αποδίδει το +0,25 ασιατικό διπλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΓΑ2
ΝΙΜ
ΝΙΟΡ

Από θετικότατα αποτελέσματα έρχεται η Νιμ που παρατάσσεται με ψυχολογία έχοντας ανέβει στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και μετρώντας 4-0-1 στα πέντε τελευταία με δύο γκολ και πάνω ενεργητικό σε όλες τις νίκες της Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΓΑ2
ΤΟΥΡ
ΑΝΖΕ

Η Ανζέ το έριξε στο ανοιχτό παιχνίδι και αυτό έφερε τις νίκες, με την ομάδα λογικά να μην αλλάζει στιλ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τουρ. Αμυντικά προβλήματα έβγαλαν στα τελευταία ματς οι γηπεδούχοι, υπάρχει πιθανότητα να δούμε εκατέρωθεν σκορ, κάτι το οποίο πληρώνει 1,83+ στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΤΟΥ
ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ
ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ

Πολύ δύσκολο παιχνίδι για εκτίμηση αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση ενώ οι φήμες περί αποχώρησης του Κούπερ έχουν χαλάσει το κλίμα στην Ορντού. Επιλογή να σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο σε απόδοση 2,05 στο εξωτερικό αφού η Ακισάρ μετράει 7/10 γκολ και η Ορντού 13/19 στην επανάληψη των αγώνων τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΤΟΥ
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Χωρίς την παρουσία του Φερνάντες η Μπεσίκτας δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα. Από τον πολύ χαμηλό άσο προτιμότερο είναι το αμφίσκορο – 1,66 στο εξωτερικό – αφού η Μπεσίκτας προέρχεται από 6 συνεχόμενα και η Καϊσέρι μετράει 4/5 στα τελευταία της παιχνίδια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΙΣ1
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΧΕΤΑΦΕ

Τρίτο ματς για τη Βαλένθια με τον Βαλβέρδε στον πάγκο (2-0-1) και δεύτερο σερί εντός έδρας μετά την ήττα 0-1 από τη Βαγιεκάνο. Μικρό το 1,61 του άσου, με τη Χετάφε να μετράει πέντε σερί αήττητα ματς (3-2-0).
ΙΣ2
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β
ΕΛΤΣΕ

Μέτρια η πορεία της Ρεάλ Β, που πάντως διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η πρωτοπόρος Έλτσε (13-3-2) διαθέτει την καλύτερη άμυνα, έχει όμως απουσίες σήμερα στα μετόπισθεν. Όλες οι γκέλες των φιλοξενούμενων έχουν γίνει μακριά από την έδρα τους (4-3-2), το πιο πιθανό είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,61).
ΟΛΛ
ΑΛΚΜΑΑΡ
ΤΒΕΝΤΕ


Η Τβέντε νίκησε με 3-2 τη Χέρακλες στο γειτονικό ντέρμπι, έμεινε σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου. Η Άλκμααρ νίκησε εκτός έδρας τη Ντόρντρεχτ στην παράταση για το Κύπελλο Ολλανδίας εντός της εβδομάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε περάσει νικηφόρα από την έδρα της ΖβόλεΠαρότι είναι μακριά από τον καλό της εαυτό η Άλκμααρ παραμένει ομάδα ικανή να κοιτάξει στα μάτια τα βαριά ονόματα. Η Τβέντε παρότι συνεχίζει σε ρυθμούς πρωταθλητισμού, δείχνει πολύ επιρρεπής στο λάθος.
ΟΛ2
ΑΠΕΛΝΤΟΡΝ
ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ

Σε καλή κατάσταση η γηπεδούχος, ποιοτικότερη αλλά με απουσίες η Φορτούνα. Δύσκολο ματς, ξεχωρίζουν τα 8/8 εντός έδρας over της Άπελντορν (1,53).
ΟΛ2
ΕΞΕΛΣΙΟΡ
ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ

Γκολ με το τσουβάλι δέχεται η Εξέλσιορ που μετά τις 3 Σεπτεμβρίου έχει μόνο μία νίκη, ενώ από τα 11 τελευταία της παιχνίδια τα 10 ήταν goal-goal και over και τα 8 over 3,5 (2,37)! Η Ντε Γκράαφστσαπ είναι αλλοπρόσαλλη, αλλά αποδίδει πολύ καλύτερα εκτός έδρας.
ΟΛ2
ΚΑΜΠΟΥΡ
ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Τέσσερις σερί νίκες η Καμπούρ και 7-1-1 εντός έδρας, 4-0-3 μετράει εκτός έδρας η Φόλενταμ. Δίκαιος ο άσος στο 1,90.
ΟΛ2
ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ
ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Πρωτοπόρος εναντίον ουραγού, χωρίς να υπάρχει αξία σε κάποιο ενδεχόμενο, κάτι που ενδεχομένως να γίνει κατά τη διάρκεια του live.
ΟΛ2
ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ
ΕΜΕΝ

Ψηλά στη βαθμολογία είναι η Ντόρντρεχτ (3η θέση), έχει όμως κούραση από το παιχνίδι κυπέλλου την Τρίτη (ήττα-αποκλεισμός 2-4 από την Άλκμααρ) και δεν είναι τόσο αξιόπιστη εντός έδρας (4-2-2). Στην τελευταία θέση η Έμεν και χωρίς νίκη για εννιά ματς (0-3-6). Δεν βγαίνει άκρη.
ΟΛ2
ΦΕΕΝΤΑΜ
ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.

Δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Φέενταμ και η Σπάρτα έρχεται από δύο σερί γκέλες. Καλύτερα το διπλό (2,00) να προτιμηθεί στο live και ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα.
ΟΛ2
ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ
ΤΕΛΣΤΑΡ

Υπάρχει διαφορά στη βαθμολογία (5η με 14η), όμως η Χέλμοντ είναι αναξιόπιστη (και εντός έδρας, 4-4-1). No bet.
ΒΕΛ
ΚΟΡΤΡΑΪΚ
ΛΟΚΕΡΕΝ

Δύο ομάδες που δεν έχουν μάθει να κλείνονται και που στα τελευταία τρία παιχνίδια τους έχουν δεχθεί από 5 (Κορτράικ) και 8 (Λόκερεν) γκολ. Η νίκη είναι επιτακτική και για τις δύο, δύσκολα θα κλειστούν και το over στο 1,90+ του εξωτερικού φαίνεται καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΑΓΤ
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
ΓΟΥΛΒΣ

Οκτώ παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Μπλάκπουλ (3-5-0), σταθερά στη μετριότητα κινείται η Γουλβς (2-3-7 στα 12 τελευταία) που μετράει και 1-0-5 στα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας. Καλή περίπτωση δείχνει ο άσος στο 2,00.
ΑΓΤ
ΝΤΕΡΜΠΙ
ΧΑΛ

Αμφότερες σε καλή φόρμα, η Ντάρμπι έρχεται από δύο νίκες και η Χαλ από τρεις.
Οι γηπεδούχοι είναι πανίσχυροι στην έδρα τους με μόλις 1 ήττα μετά από 11 παιχνίδια. Στα 6 τελευταία εντός, τα 3 ήρθαν over3.5 (τα δύο και over4.5) και τα άλλα 3 σταμάτησαν στα δύο γκολ. Επίσης τα 5 από τα 6 ήρθαν και γκολ-γκολ.
Η Χαλ έφυγε με το τρίποντο στα 4 από τα 5 τελευταία εκτός, ενώ και τα 5 ήρθαν γκολ-γκολ και over.
Στα εντός της Ντάρμπι μπαίνουν κατά μέσο όρο 3.45 γκολ και στα εκτός της Χαλ 2.73. Θα ποντάρω στο over
ΑΓ1
ΜΠΕΡΙ
ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Με τη Χαλ εκτός έδρας να εντυπωσιάζει και να μην χάνει τα τελευταία χρόνια στο Πράιντ Παρκ, σωστά οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες. Αξία έχει το ασιατικό level στο 2,00 του εξωτερικού, το οποίο καλύπτει και την ισοπαλία για τη φορμαρισμένη φιλοξενούμενη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΑΓ1
ΣΟΥΙΝΤΟΝ
ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Σουίντον θα προσπαθήσει να χτίσει ένα καλό σερί για να ανέβει βαθμολογικά, η ομάδα του Ντι Κάνιο όμως υστερεί αρκετά εντός έδρας όπου κέρδισε μόνο τα 4/11 παιχνίδια της. Η Τρανμίρ δίνει συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή, μετρώντας τέσσερις σερί ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί μόνο μία φορά εκτός έδρας (6-4-1). Ο άσος δέχεται πιέσεις και από το 2,00 έχει φτάσει στο 1,85, με την ισοπαλία στο 3,40 να συγκεντρώνει πολύ περισσότερη αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΑΓ2
ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ
ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Ντεφορμέ η Ρότσντεϊλ που έρχεται από τέσσερις σερί ήττες δεχόμενη σε όλες από τρία γκολ και πάνω (!), ομάδα κορυφής η Τσέλτεναμ (3η θέση) και σε σαφώς καλύτερη κατάσταση. 2,025 πληρώνει το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων, ενδιαφέρον έχει και το over (1,90), με τους γηπεδούχους να μετράνε εφτά συνεχόμενα (τα πέντε ήταν και over 3,5).
ΑΓ2
ΣΑΟΥΘΕΝΤ
ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Θα θέλαμε τις δύο ομάδες κόντρα σε άλλους αντιπάλους, αφού αμφότερες είναι σε πολύ καλή φόρμα. Οκτώ σερί ματς αήττητη η γηπεδούχος (4-4-0), πέντε διαδοχικά η φιλοξενούμενη (4-1-0).
ΑΦΚ
ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ
ΡΕΞΑΜ

Με τηλεοπτική μετάδοση το ντέρμπι κορυφής της Κόνφερενς, με την Γκρίμσμπι (2η θέση) να μετράει 7-1-3 εντός έδρας και τη Ρέξαμ (3η θέση) 5-3-2 εκτός έδρας. 3,30 πληρώνει η ισοπαλία.
ΓΑ1
ΜΠΡΕΣΤ
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

 Πολύ ανταγωνιστική ομάδα στη Βρετάνη η Μπρεστ που βρίσκει συνεχώς το δρόμο προς τα δίχτυαΚάτι ανάλογο και η Παρί που πετυχαίνει γκολ στις τελευταίες 15 αγωνιστικές και φέρνει υψηλά σκορ Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΙΤ1
ΚΑΛΙΑΡΙ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Κάλιαρι προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες ενώ η Γιουβέντους μετράει 8/10 νίκες στα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσειςΔεν τίθεται θέμα για το φαβορί του αγώνα και το γεγονός ότι η αναμέτρηση γίνεται στο ουδέτερο της Πάρμα ενισχύει την πιθανότητα του διπλούΕπιλογές η νίκη με 0 παθητικό για την Γιουβέντους σε απόδοση 2,20  Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΣΚΠ
ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ
ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Τελευταία επιλογή είναι από την Πρέμιερ Σκωτίας. Η Σεντ Μίρεν έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα. Τα 4 από τα 6 τελευταία εντός ήρθαν over.
Σε καταπληκτική φόρμα η Μάδεργουελ, τρέχει ένα σερί 4 νικών εκτός με το σκορ να ξεφεύγει..Over τα 5 από τα 6 εκτός.
Στα εντός της Σεντ Μίρεν ήρθαν 6 over και 3 under με 3.89 γκολ/μ.ο. Στα εκτός της Μάδεργουελ έχουμε 6 over και 2 under με 3.44 γκολ. Αν δούμε την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων και την πρόσφατη φόρμα, το over είναι εξαιρετική επιλογή.
over
  
ΑΓ2
ΜΠΑΡΝΕΤ
ΜΠΕΡΤΟΝ

Έξι ματς χωρίς νίκη (0-3-3) συμπλήρωσε η ουραγός Μπαρνέτ, στο -1 από τα μπαράζ ανόδου η Μπέρτον αλλά με μέτριες εκτός έδρας επιδόσεις (3-3-5). Δεν προκύπτει κάτι.
ΙΣ1
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΘΕΛΤΑ

 Στην προηγούμενη ήττα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ η Ατλέτικο είχε ξεσπάσει στο επόμενομε τη Λα Κορούνια (6-0) να είναι η άτυχη της υπόθεσηςΚάτι ανάλογο θα αναζητήσει και τώρα με τη Θέλτα   Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΙΣ2
ΑΛΜΕΡΙΑ
ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Ντέρμπι τριτο-τέταρτης θέσης με προβάδισμα στον άσο (2,00), καθώς αν και η Αλμερία έρχεται από δύο σερί ήττες, εντός έδρας αποδίδει καλά (6-2-1), ενώ η Αλκορκόν παίρνει δύσκολα αποτελέσματα εκτός έδρας (3-0-6) και έχει τιμωρημένο τον πρώτο της σκόρερ (10/29 γκολ της ομάδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights