CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου 22/12/2012

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού του Σαββάτου
135.        ΙΝΤΕΡ – ΤΖΕΝΟΑ
Δεν θαμπώνει τελευταία η Ίντερ, αλλά ούτε η Τζένοα είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Μοναδική διέξοδος τα πολλά γκολ.
136.        ΕΛΓΚΙΝ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
Νο Βet.

137.        ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Η Άρσεναλ έδειξε δείγματα συσπείρωσης και βελτιωμένης εικόνας απέναντι στη Ρέντινγκ και είναι σίγουρο ότι θα θελήσει να καθαρίσει με τον ίδιο τρόπο το ματς στη Γουίγκαν που σιγά σιγά πρέπει να αρχίσει να διεκδικεί πιο δυναμικά βαθμούς. Μόλις στο 1,72 το διπλό, μοναδική επιλογή ο συνδυασμός του με το over που πληρώνει 2,37. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
138.        ΛΕ ΜΑΝ – ΜΟΝΑΚΟ
Το ένα μόλις γκολ που έχει πετύχει στα έξι τελευταία παιχνίδια της η Λε Μαν μας κάνει  να σκεφτόμαστε το -0,25 διπλό. Επιλογή αποτελούν και τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
139.        ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ
No Bet.
140.        ΜΟΡΚΑΜ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ
Σε καλό φεγγάρι η Ντάγκεναμ (5-0-2 στα πιο πρόσφατα), 2-3-4 στα εννέα τελευταία μετράει η Μόρκαμ, δεν βρίσκουμε λόγο να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί. (Χ)2.
141.        ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Απουσίες εκατέρωθεν, περίεργη φόρμα, δεν βρίσκουμε αξία πουθενά.
142.        ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
No Bet.
143.        ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΠΑΡΜΑ
Με φτερά στα πόδια η Μπολόνια μετά τα δύο διπλά μέσα σε μια εβδομάδα στο Σαν Πάολο, 6-4-0 η εντός έδρας προϊστορία της κόντρα στην Πάρμα, θα πάμε με τον άσο.  
144.        ΠΑΛΕΡΜΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
7 σερί over 3,5 και GG μετράει η Φιορεντίνα, θα βοηθήσει και η Παλέρμο για να δούμε πολλά γκολ.Over .
145.        ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΛΑΤΣΙΟ
Ντεμπούτο για τον Ντέλιο Ρόσι στον πάγκο της Ντόρια, 5-1-0 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, ένα κλικ παραπάνω δίνουμε στο 1Χ.
146.        ΣΙΕΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ
Με τον Ιακίνι στον πάγκο η Σιένα έδειξε παλμό στο κύπελλο κόντρα στη Λάτσιο. Η Νάπολι συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες, έχει πεσμένη ψυχολογία από την αφαίρεση δύο βαθμών και μετράει 0-3-4 στη συγκεκριμένη έδρα. 1Χ.
147.        ΤΟΡΙΝΟ – ΚΙΕΒΟ
Κάπως σαν χοντροκομμένο αστείο μοιάζουν οι τρεις σερί νίκες της Κιέβο (οι δύο πρώτες της εκτός όπου μετράει 2-0-6) αφού σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν άξιζε τους τρεις βαθμούς. 4-4-0 η προϊστορία για την Τορίνο, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στον -0,25 ασιατικό άσο.
148.        ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
Συνεχίζουν οι μπουκ να υποτιμούν την Νόριτς και να υπερτιμούν τη Γουέστ Μπρομ, ενώ εδώ και κάποιες αγωνιστικές η φόρμα των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Πρόβλημα στο σκοράρισμα βγάζει η ομάδα του Κλαρκ, η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών της Νόριτς είναι στα ύψη, το Χ2 χτυπάει αμέσως στον μάτι, ειδικά από τη στιγμή που πληρώνει 1,95, ενώ άνοιξε ακόμα ψηλότερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
149.        ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ
Κλασσική “αγγλική” αμφίρροπη αναμέτρηση, με την απουσία του Φελαϊνί να δίνει πόντους στην ισχυρή εντός έδρας Γουέστ Χαμ που στο σπίτι της παίζει πιο ανοιχτά βρίσκοντας δίχτυα με συνέπεια. Από την άλλη περιμένουμε η επίσης σταθερή στο γκολ Έβερτον να βρει δίχτυα, γι’ αυτό θα τιμήσουμε το καλοπληρωμένο (1,83) GG με ένα ποντάρισμα, ελπίζοντας ότι  τα “ζαχαρωτά”  δεν θα κολλήσουν στο γρουσούζικο 13. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
150.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
 Μια ακόμα άνετη και πειστική νίκη θα ψάξει η Μάντσεστερ Σίτι ώστε να βρει ρυθμό, με την ασθενέστατη αμυντικά Ρέντινγκ να προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Ήδη οι αποδόσεις του άσου στην Ασία έχουν πάρει την κατιούσα (-2,5 το line), εμείς θα ασχοληθούμε με το over 3,5 στο 1,85 αφού δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο οι φιλοξενούμενοι να βρουν δίχτυα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
151.        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΚΠΡ
Σαφώς σε αντίθετη τροχιά η φόρμα των δύο ομάδων, με την ΚΠΡ να βρίσκει τα πατήματα της με τον Ρέντναπ την ώρα που η φούσκα της Νιούκασλ φέτος δείχνει να έχει σκάσει. Το Χ2υποχωρεί, με το 1,80 που βρίσκουμε αυτή την ώρα να ικανοποιεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
152.        ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Σαουθάμπτον, στην έδρα της είναι παραδοσιακά ισχυρή, απ’ την άλλη η Σάντερλαντ προέρχεται από κακή εμφάνιση και δεν δείχνει τελευταία να πατάει σε σταθερό έδαφος. Λογικό κρίνουμε ότι τα πρώτα πονταρίσματα πάνε στον άσο, από την άλλη δεν βρίσκουμε λογικό ο άσος να πληρώνει πλέον μόλις 2,00+ και το Χ2 1,875 σε ένα εξάποντο παραμονής που από τη μία έχουμε μια άπειρη ομάδα και από την άλλη το ποιοτικότερο και σαφώς πιο έμπειρο σύνολο του Ο’ Νιλ, που η αλήθεια είναι ότι αδικείται από την μέχρι στιγμής βαθμολογική του συγκομιδή. Θα προτιμήσουμε λοιπόν την κόντρα, ποντάρισμα πάντως που απαιτεί και την ανάλογη "καρδιά”. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
153.        ΤΟΤΕΝΑΜ – ΣΤΟΟΥΚ
Καθόλου εύκολο δεν θα είναι το έργο των πετεινών απέναντι σε μία Στόουκ που παρουσιάζει εξωπραγματική αμυντική συμπεριφορά. Αν το ματς ξεφύγει από την ισοπαλία του 3,40, τότε δύσκολα η Τότεναμ θα κερδίσει με πάνω από ένα γκολ διαφορά, ενδεχόμενο που προσφέρεται στο 3,75 έξω.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
154.        ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Έχει δείξει δυνατότητες η Γουότφορντ, αλλά η Νότιγχαμ είναι ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη (3-6-2 εκτός). Τα 7 σερί GG των γηπεδούχων και τα 7/9 εκτός της Φόρεστ μας κάνουν να γλυκοκοιτάμε το αμφίσκορο.

155.        ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Κομβικό ματς για την Ίπσουιτς, πριν την ήττα στο Λιντς μετρούσε τρεις σερί νίκες, υπέρβαση χρειάζεται η Μπρίστολ Σίτι για να φύγει με τη νίκη από το Πόρτμαν Ρόουντ. Άσος.
156.        ΛΕΣΤΕΡ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Κρας-τεστ για την πρωτοπόρο Κάρντιφ, 8-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Λέστερ με τέρματα 26-9 αλλά οι μπουκ δίνουν τις “αλεπούδες” σε αποδόσεις καθαρού φαβορί, γεγονός που μπερδεύει την κατάσταση.  Πάμε παρακάτω.
157.        ΛΙΝΤΣ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Βασικούς παρέταξε μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ η Λιντς, που μετράει 4-0-1 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά κόντρα στην κυνική Μίντλεσμπρο θα έχει δύσκολο έργο. Τριπλή.
158.        ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Δίκαιος ο φαβοριτισμός της φορμαρισμένης Μίλγουολ, που προέρχεται από μεγάλα αποτελέσματα, περιορισμένες οι δυνατότητες της Μπάρνσλεϊ, θα πάμε με τον άσο. 
159.        ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΕΡΝΛΙ
Με τίποτα δεν στρίβει η Μπέρμιγχαμ (μια νίκη στα επτά τελευταία), πολύ καλύτερα το παλεύει η Μπέρνλι με μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα. Χ2.
160.        ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ  - ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Χρυσή μετριότητα η Μπράιτον, αλλά και η Μπλάκμπερν δεν πάει πίσω (0-1-4 στα πιο πρόσφατα). Πιθανή η αλληλεξουδετέρωση, θα ρισκάρουμε στο Χ.
161.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΟΛΤΟΝ
Το διπλό στη μέχρι πρότινος απόρθητη έδρα της πρωτοπόρου Κάρντιφ δείχνει ότι η ουραγός Πιτέρμπορο είναι πάντα ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. 9/11 over 2,5 μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, θα πάμε με την λύση των γκολ.
162.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Από μεγάλο διπλό στο εξάποντο παραμονής κόντρα στη Μπάρνσλεϊ προέρχεται η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο απέναντι στην ανάλατη Τσάρλτον. 0:0 άσος.  
163.        ΓΕΟΒΙΛ – ΟΛΝΤΑΜ
Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη καμία από τις δύο. Πάσο.
164.        ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Το παλεύει τελευταία η Γουόλσολ (0-4-1) αλλά η πολυπόθητη νίκη δεν έρχεται (τελευταίο τρίποντο της στις 29 Σεπτεμβρίου). Σε ελεύθερη πρώτη η Κόλτσεστερ (1-0-6) που μετράει εκτός 2-2-7, έχουν ευκαιρία οι γηπεδούχοι.
165.        ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΠΡΕΣΤΟΝ
Καβάλα στο άλογο η Κόβεντρι (4-1-0 με τέρματα 18-4), πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Πρέστον (0-3-2). Θα πάμε με τον -0,25 ασιατικό άσο στο 1,90+.
166.        ΚΡΟΟΥΛΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές η Κρόουλι (5-3-3 εντός) στο Στίβενεϊτζ, απέναντι όμως στην κυνική Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5-4-2 εκτός) θα έχει δύσκολο έργο. 0:0 ασιατικό διπλό. 
167.        ΚΡΟΥ-  ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Αμφότερες σε φόρμα, καλύτερη εκείνη της Μπόρνμουθ (9-3-0) αλλά οι μπουκ το έχουν μοιράσει σωστά και δεν βρίσκουμε αξία.
168.        ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
7-2-0 το αήττητο σερί της ισχυρής στην έδρα της Μπρέντφορντ (8-2-1 εντός), αλλά η Στίβενεϊτζ αγωνίζεται καλύτερα μακριά απ’ το σπίτι της (7-2-2). Μόνο για live.   
169.        ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Πισωγύρισμα για τη Λέιτον Όριεντ η εντός έδρας ήττα από τη Σκάνθορπ την προηγούμενη αγωνιστική (μετρούσε 5 σερί νίκες πριν) αλλά η Νοτς Κάουντι φέτος στην έδρα της δεν έχει τη δυναμική άλλων χρονιών (4-2-5). Από δύο σερί εντός έδρας ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι , θα ρισκάρουμε στο ξερό διπλό αφού η Όριεντ έχει μόλις ένα Χ στο φετινό πρωτάθλημα (10-1-11).  
170.        ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ
Από βαριά εντός έδρας ήττα με 1-4 κόντρα στην Κόβεντρι προέρχεται η Ντονκάστερ, ομάδα έδρας οι Ντονς (8-2-1 εντός, 3-4-4 εκτός) αλλά έχουν δικαίως τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
171.        ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΚΑΡΛΑΪΛ
9 σερί over 2,5 μετράει η Σκάνθορπ, 9 σερί GG και 8/9 over 2,5 στα πιο πρόσφατα δικά της η Καρλάιλ. Θα πάμε με τα γκολ.
172.        ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Δεν δείχνει να μπορεί να σταθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας η ουραγός Χάρτλπουλ (9 βαθμοί σε 22 ματς, στο -13 από την παραμονή), η Πόρτσμουθ δύσκολα χάνει τελευταία (3 σερί Χ) αλλά η τελευταία νίκη της χρονολογείται στις 20 Οκτωβρίου. Στη μέση το μοίρασαν οι μπουκ, δεν υπάρχει κάπου αξία.
173.        ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ
Εξάποντο παραμονής, σωστά μοιρασμένο στη μέση. Πάμε παρακάτω.
174.        ΓΙΟΡΚ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Σαν να ξύπνησε με το 4-1 επί της Μπρίστολ Ρόβερς η Γιόρκ, αλλά η πρωτοπόρος Τζίλιγχαμ του 7-3-1 απαιτεί σεβασμό. Από 5/6 over 2,5 και 6/6 GG προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, αρκετά γκολ έχουν και τα τελευταία ματς της Γιόρκ (4/6 over 2,5), θα πάμε με το over.
175.        ΓΟΥΙΚΟΜ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
H εξαιρετική φόρμα της Γουίκομ (4-1-0) απαιτεί σεβασμό, ειδικά όταν υποδέχεται μια ομάδα έδρας (3-4-4 εκτός) όπως η Μπράντφορντ. 1Χ.
176.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΡΟΔΕΡΑΜ
Με νέο προπονητή η Μπρίστολ Ρόβερς (3-3-5 εντός), το 1,90+ του 1Χ κόντρα στην όχι ακριβώς εκθαμβωτική Ρόδεραμ φαντάζει καλή επιλογή.  
177.        ΟΞΦΟΡΝΤ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
Ιδιαίτερα μοιρασμένο, θα ρισκάρουμε στο Χ.
178.        ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Πολύ μικρές οι αποδόσεις του άσου για να ασχοληθούμε.
179.        ΤΟΡΚΙ – ΕΞΕΤΕΡ
Δεύτερο κολλητό τοπικό ντέρμπι για την Έξετερ, στο πρώτο παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Πλίμουθ αλλά εκτός έδρας μέχρι στιγμής αποδίδει σαφώς καλύτερα (7-1-3). 6-4-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Τορκί, αλλά θα προτιμήσουμε τους φιλοξενούμενους σε τιμές αουτσάιντερ.
180.        ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΜΠΑΡΟΟΥ
No Bet.
181.        ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΣΤΟΚΠΟΡΤ
Με νέο τεχνικό στον πάγκο της η Γκέιτσχεντ, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
182.        ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
Δυνατή στην έδρα της η Γουόκινγκ (6-1-4) για να προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ. +0,25 ασιατικός άσος.
183.        ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. –ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
Δεν μπορεί να σηκώσει αποδόσεις φαβορί η Χέρεφορντ, θα πάμε με τον +0,25 ασιατικό άσο.
184.        ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Λογικό φαβορί ο άσος.
185.        ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ
5 σερί νίκες συμπλήρωσε η  Κιντερμίνστερ, ξεφουσκώνει σιγά-σιγά η Ντάρτφορντ (3 σερί ήττες). Θα πάμε με τον άσο.  
186.        ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΛΙΝΚΟΛΝ
No Bet.
187.        ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ
Δεν υπάρχει τόσο χαμηλός άσος στην Κόνφερενς.
188.        ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
No Bet.
189.        ΤΕΛΦΟΡΝΤ – ΛΟΥΤΟΝ
No Bet.
190.        ΧΑΪΝΤ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Σε καλό φεγγάρι και οι δύο, σκοράρουν με ευχέρεια, θα πάμε με το over.
191.        ΜΠΕΤΙΣ –ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Καμία σχέση δεν έχουν οι δύο ομάδες τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η Μπέτις είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ η Μαγιόρκα δεν κερδίζει στα 11 τελευταία (0-2-9) και μάλιστα στις 6/9 αυτές ήττες δεν σκόραρε. Ξεκάθαρη επιλογή ο άσος (1,70), αξίζει και το ρίσκο στο 2,75 της «καθαρής» νίκης της Μπέτις, όπως δηλαδή ήρθαν και οι τέσσερις εντός έδρας νίκες για την ομάδα του Πέπε Μελ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
192.        ΚΟΡΔΟΒΑ – ΟΥΕΛΒΑ
Ομάδες έδρας αμφότερες, 5-2-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Κόρδοβα που προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση και διπλό στην Ουέσκα. Θα πάμε με τον άσο.
193.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΧΙΡΟΝΑ
Από τις πιο σταθερές και ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας είναι η Χιρόνα που έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Πάντα επικίνδυνη η φοβερή επιθετικά Μπαρτσελόνα Β' που έχει μοναδικό μειονέκτημα την αδιαφορία της ως προς την βαθμολογική συγκομιδή. Εκτός των άλλων είναι και τοπική αναμέτρηση της Καταλωνίας με τη Χιρόνα να έχει καλές πιθανότητες να φύγει αήττητη, στο 1,83 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
194.        ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
3 σερί ήττες συμπλήρωσε η Αμπερντίν, θα αποφύγουμε τον άσο της κόντρα στη δυσκολοκατάβλητη Σεντ Τζόνστον (3-4-2 εκτός) που σκοράρει συνήθως ένα γκολ. Καλύτερη επιλογή το αμφίσκορο.  
195.        ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΝΤΑΝΤΙ
Φεστιβάλ από γκολ τα φετινά ματς της Ινβερνές, προέρχεται από το 4-4 στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ και κόντρα στην άλλη ομάδα της πόλης μπορεί να το βγάλει μόνη της το over.
196.        ΣΕΛΤΙΚ  ΡΟΣ – ΚΑΟΥΝΤΙ
Η Σέλτικ είναι υποχρεωμένη αυτό το δίμηνο μέχρι να ξαναρχίσουν οι υποχρεώσεις της στην Ευρώπη να δώσει βάρος στο πρωτάθλημα και να προσφέρει σκορ και θέαμα στους οπαδούς της. Η ντεφορμέ Ρος Κάουντι με τα μεγάλα αμυντικά κενά προσφέρεται για κάτι τέτοιο, στο 2,20 ο άσσος σε συνδυασμό με το over. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
206.        ΛΙΛ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Η Λιλ είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και φέτος στο πρωτάθλημα είναι συνήθως «σφιχτή». Το έργο της όμως τώρα είναι δύσκολο αφού απέναντι της βρίσκει την φορμαρισμένη Μονπελιέ των τριών συνεχόμενων νικών, με τους πρωταθλητές να σκοράρουν στα 8/9 εκτός έδρας τους ματς φέτος και να κρατάνε το μηδέν μόνο μία φορά. Πιθανό οι δύο ομάδες να καταλήξουν στην ισοπαλία, άξιο πονταρίσματος το 2,00 του GG με την Μονπελιέ να μετράει 7/9 εκτός έδρας. Το μακράν πιο αγαπημένο σκορ των Γάλλων, 1-1, το βρίσκουμε σε απόδοση 6,00. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
207.        ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
4/7 over 2,5 μετράει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια του ο Απόλλων, 6/7 η ΑΕΚ, θα πάμε με τα γκολ.
208.        ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Καλή η πορεία της Βαγιαδολίδ φέτος, όχι όμως αρκετή για να κοντράρει την Μπαρτσελόνα. 8-0-0 μετράνε εκτός έδρας οι Καταλανοί με 8/8 over, όμως είναι άγνωστη η διάθεση που θα έχουν στο Θορίγια μετά τη δυσάρεστη είδηση για την υγεία του Τίτο Βιλανόβα. Αυτό που σίγουρα αξίζει είναι το 2,30 του να σκοράρει ο Μέσι από δύο γκολ και πάνω, κάτι που έχει κάνει στα 7/8 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα φέτος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
209.        ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ
Κέρδισε την τραγική Χέρκουλες η Μιράντες την προηγούμενη αγωνιστική αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε αυτόματα και καλή ομάδα. Δίκαιο φαβορί ο άσος.
210.        ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ
Ούτε η αλλαγή προπονητή άλλαξε τη μοίρα της Σανταντέρ, που συμπλήρωσε έξι σερί ήττες με το 0-1 από τη Σαμπαντέλ. Από μεγάλες νίκες (5-1 εντός τη Νουμάνθια, 0-1 στην σκληρή έδρα της Μούρθια) προέρχεται η Γουαδαλαχάρα, ο άσος έχει δικαίως τον πρώτο λόγο.  
211.        ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΜΟΥΡΘΙΑ
Συμπαθητική ομάδα η νεοφώτιστη στην Σεγκούντα Πονφεραδίνα που μετράει το καλύτερο σερί της με 5 συνεχόμενες νίκες, παίζοντας στα τελευταία παιχνίδια με την ψυχολογία στα ύψη. Στην αντίπερα όχθη η Μούρθια εκτός από τις μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποιεί είχε το σοκ του θανάτου του φροντιστή γηπέδου της αλλά και κάποια κρούσματα απειθαρχίας ποδοσφαιριστών που έχουν επηρεάσει το αγωνιστικό τμήμα της. Δίκαιος ο ασιατικός άσος -0,5 στο 1,925. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
212.        ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΛΟΥΓΚΟ
Επί του πτώματος της Σανταντέρ επέστρεψε στις νίκες η Σαμπαντέλ, αν η Λούγκο δεν ήταν αδύναμη εκτός (1-4-4) θα σκεφτόμασταν σοβαρότερα την κόντρα.
213.        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΟΥΕΣΚΑ
Ανεβαίνει παιχνίδι το παιχνίδι η Σπόρτινγκ Χιχόν, που έφτασε στην πολυπόθητη νίκη μετά από έξι αγωνιστικές (0-4-2) με το καθαρό 3-0 επί της Χερέθ. Άσος.
214.        ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ
No Bet.
215.        ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ
Από 9 σερί GG προέρχεται η Φενέρ, 7/8 over 2,5 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα μετράνε οι δύο ομάδες, θα πάμε με τον συνδυασμό άσου και over 2,5.
216.        ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
7-3-1 με 29-14 τέρματα ο εντός έδρας απολογισμός της Κρίσταλ Πάλας, 0-2-4 μετράει στα έξι πιο πρόσφατα η Χάντερσφιλντ αλλά θα θέλαμε πιο ψηλά τον άσο αφού και οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία (1-3-1).
217.        ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΦΟΥΛΑΜ
Τα περιθώρια στενεύουν για τη Λίβερπουλ που δεν αντέχει άλλες απώλειες ειδικά εντός έδρας. Η Φούλαμ έχει κάκιστη παράδοση στο Άνφιλντ και προέρχεται από σειρά κακών εμφανίσεων με πολλά αμυντικά κενά. Εξαιρετικά χαμηλός ό άσσος του 1,50, στο 2,20 ο συνδυασμός του με το over. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
218.        ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΦΙΤΕΣΕ
Όσο μεγάλος παίκτης ήταν ο Φαν Μπάστεν άλλο τόσο τραγικός είναι σαν προπονητής και η εικόνα της Χέρενφεν μόνο θλίψη προκαλεί. Η Φίτεσε ανέβασε ηθικό στο Κύπελλο και θα παίξει με στόχο μια ακόμη εκτός έδρας νίκη. Στο 1,775 το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
219.        ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ
Το over είναι το μόνο σημείο που θα μας απασχολήσει.
220.        ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ
1-4-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Ντεν Χάαγκ, 4-1-3 το εκτός της Ναϊμέγκεν. Θα πάμε με το +0,25 ασιατικό διπλό.
221.        ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΤΣΒΟΛΕ
Η Χέρακλες στο Πόλμαν είναι πάντα ισχυρή, η Τσβόλε μεσοβδόμαδα για το κύπελλο έπαιξε παράταση. Λογικό σημείο ο άσος.
222.        ΓΑΝΔΗ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Στο 1,80+ το under 2,75, με τις δύο ομάδες να μετράνε 4/6 και 5/6 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους καθώς και 7/10 και 6/10 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Θα πάμε με τα λίγα γκολ.
223.        ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ – ΜΑΛΙΝ
Σημάδια αποσύνθεσης δείχνει η Γκερμινάλ (0-1-4 στα πιο πρόσφατα) , ένα κλικ δίνουμε παραπάνω στο διπλό, που χρειάζεται πάντως και κάλυψη στην ισοπαλία.  
224.        ΛΕΟΥΒΕΝ – ΛΙΡΣ
Δεν είναι ομάδα για να μετράει τόσο μεγάλο αρνητικό σερί η Λέουβεν (0-4-3), αφού η ποιότητα της είναι δεδομένη, ενώ σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στα 17/20 παιχνίδια της. Ευκαιρία νίκης το ματς για τους γηπεδούχους, με την περιορισμένων δυνατοτήτων Λιρς να μετράει 1-3-5 εκτός έδρας και να δέχεται από δύο γκολ και πάνω στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της. 1,90 αποδίδει ο άσος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
225.        ΜΟΝΣ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ
Σε κάποιες εκλάμψεις στηρίζεται μέχρι στιγμής η Μονς που της λείπει η σταθερότητα στην απόδοση της. Αντιθέτως δείγμα σταθερότητας αποτελεί η φετινή Ζούλτε που είναι αήττητη στα 9 τελευταία ματς (6-3-0) και κατέχει δικαίως την 2η θέση με εξαιρετικές επιδόσεις εκτός έδρας (7-1-1). Στα υπόψιν το ασιατικό 0:0 της Ζούλτε στο 1,95. . Διαβάστε περισσότερα εδώ.
226.        ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ
Κάπου υπερβάλλουν οι μπουκ με τον φαβοριτισμό της Σερκλ Μπριζ, το παιχνίδι είναι εξάποντο παραμονής και με το line στο +0,75 θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους των τριών νικών στα τέσσερα πιο πρόσφατα.  
227.        ΑΖΑΞΙΟ – ΡΕΝ
Η ομάδα των 8/8 εντός έδρας under και no-goal είναι η Αζαξιό, όμως τα δεδομένα τώρα είναι διαφορετικά, αφού μετά την πρόσφατη ήττα των Κορσικανών ο τεχνικός Άλεξ Ντιπόν απολύθηκε και στον πάγκο θα κάτσει υπηρεσιακό δίδυμο. Όχι τόσο καλή εξέλιξη για τους γηπεδούχους, που μάλλον θα παραταχθούν αποσυντονισμένοι και η προερχόμενη από αρκετά διπλά Ρεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό. Από το ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους, όμως, δείχνει καλύτερο το ασιατικό over 2 (1,75), με τη Ρεν να σκοράρει από δύο γκολ και πάνω στα 6/8 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά σπάνια να κρατάει το μηδέν εκτός έδρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
228.        ΛΟΡΙΑΝ – ΡΕΜΣ
Την ευκαιρία να παραμείνει κοντά στην τριάδα κορυφής έχει η Λοριάν – η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες με μηδέν παθητικό. Η Ρεμς έχει καταρρεύσει τον τελευταίο καιρό και δεν έχει νίκη στα δέκα τελευταία. Επιπλέον, δεν έχει σκοράρει εκτός έδρας από την 1η Σεπτεμβρίου και γνώρισε ισάριθμες ήττες χωρίς να βρει τα αντίπαλα δίχτυα και στα πέντε τελευταία μακριά από το κοινό της. Η «καθαρή» νίκη της Λοριάν πληρώνει 2,30 και μόνο απαρατήρητη δεν περνάει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
229.        ΛΥΩΝ – ΝΙΣ
Η Λυών θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Νις, όμως, μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι. Οι Νικαιώτες δεν έχουν ήττα στα οκτώ τελευταία πρωταθλήματος (6-2-0) και από τις 25 Αυγούστου και μετά και για 19 διαδοχικά ματς έχουν σκοράρει σε κάθε παιχνίδι που έδωσαν! Εξαιρετική επιλογή δείχνει το 1,83 του GG, που εφόσον επιβεβαιωθεί θα είναι το 17ο της Νις στα 20 τελευταία της επίσημα ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
230.        ΜΠΑΣΤΙΑ – ΝΑΝΣΙ
Χωρίς την στήριξη των οπαδών της η Μπαστιά, η οποία μάλιστα θα "μεταναστεύσει" στη Γκενιόν για να δώσει τον αγώνα με τη Νανσί. Η τελευταία κρατάει ένα απίστευτο σερί ισοπαλιών (0-6-0) με τις πέντε από αυτές μάλιστα να έρχονται με το ίδιο σκορ (1-1) ενώ και τα οκτώ τελευταία της ματς ήρθαν αμφίσκορα. Στο 1,72 παίζεται το GG για δύο ομάδες που σχεδόν ποτέ δεν κρατάνε ανέπαφη την εστία τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
231.        ΜΠΟΡΝΤΟ – ΤΡΟΥΑ
Επιστροφή στις νίκες αναζητάει η Μπορντό που δεν κερδίζει στα πέντε τελευταία και κόντρα στην τραγική εκτός έδρας Τρουά (0-1-7) έχει την ευκαιρία να το καταφέρει. Προτιμότερο του άσου που παίζεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις (1,40) είναι τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 και κάλυψη στα 1-1/0-0 με μέση απόδοση 1,82, με τους Γιρονδίνους να έχουν κερδίσει τα 16 τελευταία τους παιχνίδια στο Σαμπάν Νταλμά με αυτά ακριβώς τα σκορ.
232.        ΜΑΛΑΓΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Η Μάλαγα διανύει εξαιρετική σεζόν και φέτος και φιλοδοξεί να «σπάσει» την παράδοση που τη θέλει να μην κερδίζει τη Ρεάλ από τη σεζόν 1983/84 (0-9-20). Δεν εμπνέει η Ρεάλ σε τόσο χαμηλές αποδόσεις κόντρα σε ανταγωνιστικούς αντιπάλους, με τους γηπεδούχους να έχουν σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους. Σε ίδια απόδοση το διπλό και το goal-goal (1,57), σαφώς καλύτερη επιλογή δείχνει το δεύτερο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
233.        ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ
Μόνο από τη Βαλένθια στο ντεμπούτο του Βαλβέρδε ηττήθηκε η Οσασούνα στην τελευταία εξάδα αγώνων της, με το εξάποντο ματς κόντρα στη Γρανάδα να είναι αυξημένης κρισιμότητας. Μπορεί τη νίκη η ομάδα του Μεντιλίμπαρ (1,95 ο άσος), με την Γρανάδα όχι μόνο να μην κερδίζει στα πέντε τελευταία (0-2-3) αλλά ούτε και να σκοράρει στο διάστημα αυτό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
234.        ΡΟΜΑ – ΜΙΛΑΝ
Αναμέτρηση για πολλά γκολ, λογικά το line στα ύψη (3,25), θα πάμε με το over 3,5.
235.        ΜΠΡΕΝΤΑ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Τις κάνει τις γκέλες της η Αϊντχόφεν, θα μας απασχολήσει μόνο στο live.
236.        ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Μέτρια η φετινή σεζόν για την Μπιλμπάο και πρόσφατα αποκλείστηκε και στο κύπελλο από το Έιμπαρ, όμως στα εφτά τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα ηττήθηκε μόνο από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ εκτός έδρας (4-1-2). Η Σαραγόσα δεν είναι αμελητέα ποσότητα εκτός έδρας, αλλά στο «Σαν Μαμές» δεν έχει βγάλει διπλό στις εννιά τελευταίες φορές που το επισκέφτηκε (6-3-0). Στο 1,85 προσφέρεται ο -0,5 ασιατικός άσος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights