CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΒΕΤ: Πολλά γκολ στη Ρώμη (2,40)


Συντριπτική παράδοση για τη Ρόμα όταν υποδέχεται τη Φιορεντίνα

ΒΕΤ: Πολλά γκολ στη Ρώμη (2,40)
Με στόχο την 4η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα η Ρόμα υποδέχεται τη Φιορεντίνα που παραμένει 9 παιχνίδια αήττητη. Επιστροφές στην επίθεση για τους φιλοξενούμενους τα πολλά γκολ στο προσκήνιο, σε απόδοση 2,40 βρίσκουμε να σημειωθούν 4-6 γκολ στο παιχνίδι.
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Ρόμα – για πρώτη φορά στην θητεία του Ζέμαν – αφού κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας με 3-1 με ανατροπή την Σιένα εκτός έδρας. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε διαδρόμους κόντρα στην καλά οργανωμένη άμυνα της αντιπάλου της και έφτασε στη νίκη.
Συνεχίζει να μην είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Λαμέλα αλλά το κενό του δεν φαίνεται καθόλου αφού ο φορμαρισμένος Ντέστρο σκοράρει ανελλιπώς. Ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε μέσα στην εβδομάδα ο αμυντικός Μαρκίνιος ενώ θέση βασικού διεκδικεί και πάλι ο τερματοφύλακας Στεκέλνμπουργκ.

Η Ρόμα έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα τα φετινά της παιχνίδια το πρωτάθλημα και έχει ηττηθεί ήδη 4 φορές στο πρωτάθλημα ενώ ήταν μπροστά στο σκορ, τις 2 από αυτές εντός έδρας. Έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ σε 6/7 εντός έδρας παιχνίδια της.
Την ισοπαλία παραχώρησε την προηγούμενη αγωνιστική η Φιορεντίνα στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Σαμπντόρια. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκε 2 γκολ στην επανάληψη αλλά τελικά πήρε τον βαθμό με σκόρερ στον Σέρβο αμυντικό Σάβιτς που πέτυχε και τα 2 γκολ της Φιορεντίνα στον αγώνα από στημένες μπάλες.
Επιστρέφει στην αποστολή και το βασικό σχήμα ο επιθετικός Λούκα Τόνι σαν παρτενέρ του Ελ Χαμανταουί στην επίθεση. Ο Γιόβετιτς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα τραυματισμού του και την Τετάρτη επισκέφτηκε Γερμανό ειδικό για την πορεία της αποθεραπείας του. Απών είναι και ο έτερος επιθετικός Λιάλιτς ενώ αμφίβολος δίνεται ο μέσος Πιζάρο.
Η Φιορεντίνα παραμένει αήττητη για 9 συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα ενώ έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα από στημένα 11 τον αριθμό.
Πιθανές ενδεκάδες:
Ρόμα (4-3-3):
 Stekelenburg – Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti – De Rossi, Bradley, Tachtsidis – Osvaldo, Destro, Totti
Φιορεντίνα (3-5-2): Viviano – Roncaglia, Rodriguez, Savic – Cuadrado, Aquilani, Oliveira, Borja Valero, Pasqual – El Hamdaoui, Toni
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Μπάντι που σε 7 εμφανίσεις την φετινή χρονιά έχει ρεκόρ 3-0-4 (6/7 no-goal) και έχει δείξει συνολικά 37 κίτρινες κάρτες και καμία κόκκινη. Στο 5,5 το line στις ασιατικές κάρτες με την Ρόμα εντός να "βλέπει" 2,8 κίτρινες κατά μέσο όρο και τη Φιορεντίνα εκτός 2,7.
Στο παιχνίδι των κόρνερ η Ρόμα σε κάθε εντός κερδίζει 8,4 κατά μέσο όρο και παραχωρεί 4,2 με 12,6 κόρνερ συνολικά σε κάθε παιχνίδι της, ενώ η Φιορεντίνα έχει μέσους όρους εκτός αντίστοιχα 6,4 - 4,7 και 11,1 συνολικά.
Key Stat: Στις 17 τελευταίες αναμετρήσεις των 2 ομάδων στο Ολίμπικο η Ρόμα μετράει 12 νίκες 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα, την περσινή χρονιά.
Συμπέρασμα: Τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες με δεδομένες επιθετικές αρετές. Επιλογή αποτελεί το να σημειωθούν 4-6 γκολ στο παιχνίδι σε απόδοση 2,40 στο εξωτερικό για μία Φιορεντίνα που προέρχεται από 5 συνεχόμενα over 3,5 και μία Ρόμα η οποία σκοράρει κατά μέσο όρο 2,14 γκολ εντός έδρας και έχει να επίδειξη 4/7 over 3,5 εντός τη φετινή χρονιά.

DSuker (Bet Bloggers)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights