CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης 25/12/2012

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Τετάρτης.

268.        ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Ανήμπορη να κλείσει τα αμυντικά της κενά η Γιουνάιτεντ που όμως έχει την ποιότητα επιθετικά να δημιουργεί αρκετές φάσεις παρά το ντεφορμάρισμα του Σκάτσελ. Η Σεντ Τζόνστον θα κάνει αλλαγές θέλοντας να δώσει ευκαιρίες στους αναπληρωματικούς, πολύ πιθανό ένα ακόμη GG (1,66) για τις δύο ομάδες που έχουν επιβεβαιώσει 6/7 και 14/19 αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
269.        ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΛΙΝΤΣ

Πέντε νίκες στα έξι τελευταία για τη Λιντς, χρυσή μετριότητα και φέτος η Νότιγχαμ Φόρεστ, θα πάμε με το Χ2.
270.        ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Νο Βet.
271.        ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ
Αμφότερες σε καλό φεγγάρι, 5-2-0 στα επτά τελευταία εντός μετράει η Ντάγκεναμ, εννέα ματς αήττητη συμπλήρωσε η Σάουθεντ με το 3-0 επί της Τσέστερφιλντ την προηγούμενη αγωνιστική. Τριπλή.
272.        ΠΛΙΜΟΥΘ – ΤΟΡΚΙ
Ντερμπάκι της νότιας Αγγλίας, επίσης μοιάζει πολύ μοιρασμένο, τα 5 σερί under 2,5 της Πλίμουθ και τα 9/11 εκτός έδρας της Τορκί μας κάνουν να περιμένουμε κλειστό παιχνίδι.
273.        ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΜΠΑΡΝΕΤ
Δεν υπάρχουν άσοι του 1,30 στην Αγγλία Β’.
274.        ΛΙΝΚΟΛΝ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ
Τοπικό ντέρμπι του Λινκολνσάιρ με σχετική αντιπαλότητα, 4-1-0 το αήττητο σερί της πρωτοπόρου Γκρίμσμπι αλλά εκτός μετράει 4-6-1, την ώρα που η Λίνκολν τελευταία είναι ανεβασμένη και σκοράρει με άνεση (19 γκολ ενεργητικό στα επτά πιο πρόσφατα). Δεν βρίσκουμε κάπου αξία.
275.        ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ
7/8 under 2,5 μετράνε αμφότερες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, στο 2,00 το under μοιάζει καλή επιλογή.
276.        ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ - ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ.
Την αναμενόμενη κοιλιά της κάνει η Ντάρτφορντ (4 σερί ήττες) που στα πέντε τελευταία έχει δεχθεί 15 γκολ, από 6 σερί GG και 5/6 over 2,5 προέρχεται η Έμπσφλιτ, με τις δύο ομάδες να έχουν πάνω από 3,50 γκολ μ.ο. στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια τους αντίστοιχα. Θα πάμε με το over 3.
277.        ΡΕΞΑΜ – ΤΕΛΦΟΡΝΤ
Ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής από τη Γκρίμσμπι την προηγούμενη αγωνιστική η Ρέξαμ και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στη Τέλφορντ (0-4-3 από την τελευταία νίκη της) που δείχνει ικανή μέχρι το Χ. Χαμηλός πλην λογικός άσος.
278.        ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ
Ντέρμπι κορυφής (4η εναντίον 2ης ), πάνω από τρία γκολ μ.ο. έχουν τα εντός έδρας παιχνίδια της Φόρεστ Γκριν (7/11 over 2,5, 9/11 GG), πάνω από τέσσερα τα εκτός της Νιούπορτ (8/10 over 2,5 καιGG) που προέρχεται από επτά σερί over 3,5. Δυνατό over.
279.        ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΓΚΕΝΚ
10/10 GG μετράει εκτός η Γκενκ, που τα τελευταία παιχνίδια της θύμισαν φεστιβάλ από γκολ. Για το μηδέν πίσω θα παίξει η Μπέβερεν αλλά πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει, από την άλλη η μια μέρα λιγότερης ξεκούρασης για τους φιλοξενούμενους (που παρέδωσαν ψυχή κόντρα στην Άντερλεχτ) μας αποστρέφει από τo 1,90 του διπλού. Στο 1,61 το GG στην Bet365Διαβάστε περισσότερα εδώ.
280.        ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΛΕΟΥΒΕΝ
Ανοιχτά παίζει εντός έδρας η Ζούλτε Βάρεγκεμ, με χαρακτηριστική συνέπεια σκοράρει η Λέουβεν, GGκαι over έχουν τον πρώτο λόγο (1,62 αμφότερα στον Stoiximan) ενώ αξίζει το ρίσκο στο over 3 τηςΒet365 (2,025). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
281.        ΛΟΚΕΡΕΝ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Λογικό φαβορί η Λόκερεν, αλλά η αμυντικές της ατασθαλίες τελευταία σε συνδυασμό με την έφεση των φιλοξενούμενων στο γκολ μας οδηγούν στο  over 2,5, που πληρώνει 1,75 στην Βet365. Καλές επιλογές και τα Λόκερεν over 1,5 (1,72) και 1 & over (2,50) στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
282.        ΜΑΛΙΝ – ΓΑΝΔΗ
Δεν κόβει ούτε με βαλέ φέτος η Γάνδη, επιθετικά είναι πολύ μέτρια και η Μαλίν μπορεί να την περιορίσει ώστε να πετύχει μια οριακή νίκη όπως συνηθίζει φέτος. Στο 1,875 το 0:0 ασιατικό των γηπεδούχων στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
283.        ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΜΟΝΣ
Άμυνα εναντίον επίθεσης, σε καλό μομέντουμ βρίσκονται η γηπεδούχοι και αν σκοράρουν πρώτοι δύσκολα θα χάσουν τους τρεις βαθμούς. Η παράδοση ευνοεί τον άσο, με το line στην Ασία να είναι στο 0:0, αλλά θα προτιμούσαμε να περιμένουν το Live για να δούμε πώς θα μπουν οι δύο ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
284.        ΑΣΚΟΛΙ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ
No Bet.
285.        ΒΑΡΕΖΕ – ΜΠΡΕΣΙΑ
Από ήττα στο 89’ προέρχεται η Βαρέζε (4-4-1 εντός), τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπρέσια (1-5-4 εκτός), θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
286.        ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΝΟΒΑΡΑ
0-7-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Βίρτους Λαντσιάνο, τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Νοβάρα, θα πάμε με το 0:0 διπλό.  
287.        ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ
Έχουν πάντα ρυθμό τα εντός έδρας ματς της Γιούβε Στάμπια, η Κροτόνε είναι ικανή να ακολουθήσει και να βοηθήσει να δούμε καλό ματς με πολλά γκολ. Over.  
288.        ΕΜΠΟΛΙ – ΒΕΡΟΝΑ
Σε σαφή αγωνιστική καμπή η Βερόνα, παρά την νίκη στο προηγούμενο, μπαίνουν σκέψεις για τον 0:0 ασιατικό άσο της φορμαρισμένης (8-2-1 το τελευταίο δίμηνο) Έμπολι.
289.        ΛΙΒΟΡΝΟ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ
Ντέρμπι κορυφής, θα πάμε με το αμφίσκορο.
290.        ΜΟΝΤΕΝΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ
8 σερί πλέον τα GG της Σπέτσια
291.        ΜΠΑΡΙ – ΓΚΡΟΣΕΤΟ
Εκτός έδρας δεν μπορεί η Γκροσέτο (0-3-6), δικαίως τον πρώτο λόγο έχει ο άσος.
292.        ΠΑΝΤΟΒΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ
Επέστρεψε στις νίκες η Πάντοβα την προηγούμενη αγωνιστική, θα τη στηρίξουμε κόντρα στη ζημιάρα αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων Τερνάνα.
293.        ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ –ΤΣΕΖΕΝΑ
Εξάποντο παραμονής, θα μείνουμε μακριά.
294.        ΡΕΤΖΙΝΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
Επέστρεψε στις νίκες η Ρετζίνα (0-3-2) με το τυχερό 0-1 επί της Γκροσέτο, η Βιτσέντζα προέρχεται από δεύτερο εντός έδρας σερί 3-3
295.        ΕΒΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Ακόμα και χωρίς τον Φελαϊνί η Έβερτον αναμένεται να φτάσει στη νίκη κόντρα στη ντεφορμέ και με αρκετές ελλείψεις Γουίγκαν, αλλά περιμένουμε να το κάνει όπως συνηθίζει οριακά, όντας εδώ και χρόνια η πιο “ιταλική” ομάδα της Πρέμιερ. 1,97 πληρώνει στην Bet365 η νίκη των “ζαχαρωτών” με 1 ή 2 γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
296.        ΚΠΡ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Ακόμα ένας τελικός για την ΚΠΡ, που μπορεί στο Νιούκασλ να μην ήταν καλή αλλά με τον Ρέντναπ στον πάγκο έχει δείξει σημάδια γενικής βελτίωσης. Η Γουέστ Μπρομ προέρχεται από νίκη ψυχολογίας και είναι ύπουλη ομάδα, αλλά η αγορά στηρίζει για ακόμα ένα ματς τους Ρέιντζερς, με τον άσο αυτή την ώρα να αποδίδει 2,30 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
297.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Την άμεση επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φυσικά κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας και γενικά μέτρια φέτος Νιούκασλ έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Τα 1,25+ του άσου όμως όπως και το -1,75 ασιατικό κρίνονται υπερβολικά, με την αγορά ήδη να τα κοντράρει, αφού οι “κόκκινοι διάβολοι” φέτος κερδίζουν οριακά τα παιχνίδια τους, ενώ και η Νιούκασλ δεν είναι ομάδα που ξεφτιλίζεται εύκολα. Ξεχωρίζει στην αναμέτρηση η νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά, στοίχημα με μέση απόδοση 1,975 στον Stoiximan.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
298.        ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΤΣΕΛΣΙ
Με κεκτημένη ταχύτητα θα εμφανιστεί στο Κάροου Ρόουντ η Τσέλσι έπειτα από τη συντριβή της Άστον Βίλα (8-0), σκοράροντας 13 γκολ στα δύο τελευταία της επίσημα παιχνίδια. Δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο η μέχρι πρότινος αήττητη για 10 ματς Νόριτς που συνηθίζει να δέχεται και να σκοράρει γκολ (7 σερί GG). Χαμηλό αλλά πολύ πιθανό το αμφίσκορο στο 1,72 της Bet365, αξίζει η αναμονή στο live για καλύτερη απόδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
299.        ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΣΟΥΟΝΣΙ
Τα δύο κολλητά εντός έδρας ματς της Ρέντινγκ ανάμεσα στις γιορτές απέναντι σε Σουόνσι και Γουέστ Μπρομ θα κρίνουν κατά πολύ τις ελπίδες της για τη σωτηρία, οι “βασιλικοί” στην έδρα τους παλεύουν όλα τα ματς και έδειξαν στο πρόσφατο ματς κόντρα στη Σίτι ότι μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο. Θα πάμε με ρίσκο στον 0:0 ασιατικό άσο, που πληρώνει 2,10 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
300.        ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Όχι και η ευκολότερη έξοδος για τη Μάντσεστερ Σίτι, που γενικά φέτος σπάνια πετυχαίνει πειστικές νίκες, η Σάντερλαντ προέρχεται από νίκη ψυχολογίας, είναι φύσει μαχητική ομάδα και έχει την παράδοση με το μέρος της. Μικρά κρίνονται τα 1,50+ του διπλού, θα πάμε με το +1 ασιατικό της ομάδας του Μάρτιν Ο’ Νιλ στο 1,95 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
301.        ΦΟΥΛΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Νίκη για να αλλάξει η παρούσα άσχημη ψυχολογία τους θέλουν και οι δύο ομάδες, αλλά μοιάζει δύσκολο κάποια να κρατήσει το μηδέν πίσω. Πολύ πιο ανοιχτά αγωνίζεται στην έδρα της η Φούλαμ, η Σαουθάμπτον παρά τα πρόσφατα under είναι ομάδα με επιθετικό DNA, θα ξεχωρίσουμε τοover 2,5 που αποδίδει 1,67 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
302.        ΓΟΥΛΒΣ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
Δεν καταλαβαίνει τίποτα στα δύο τελευταία ματς η Πιτέρμπορο, η οποία πάντως έχει δεχθεί 12 γκολ στα τελευταία τέσσερα (έχοντας σκοράρει εννέα). Η Γουλβς εντός έδρας είναι αρκετά αξιόπιστη αμυντικά, όμως στα τελευταία παιχνίδια αυτό έχει χαλάσει και το over 3,5 στο 2,90 του Stoiximan φαίνεται καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
303.        ΚΑΡΝΤΙΦ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
Σοβάρεψε άμεσα η Κάρντιφ μετά την ήττα από την Πιτέρμπορο, μία νίκη στα τελευταία έξι η ντεφορμέ Πάλας που χάνει έδαφος στη βαθμολογία. Οι δέκα νίκες σε έντεκα εντός έδρας ματς της γηπεδούχου και η παράδοση μας οδηγούν στον άσο, ο οποίος δέχεται ήδη πιέσεις και προσφέρεται στο 1,93 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
304.        ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Μόνο την παράδοση έχει ως σύμμαχο η ντεφορμέ Μπλάκμπερν (0-1-4) η οποία φεύγει νικήτρια από το Ρίβερσαϊντ στα 4/5 τελευταία της ματς ενώ και στα 10 ανεξαρτήτως έδρας έχει απολογισμό 6-3-1. Πανίσχυρη στην έδρα της η Μίντλεσμπρο (8-1-2) που έχει ως στόχο την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ με τον ασιατικό άσο -0,5 να πληρώνει 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
305.        ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
No Bet.
306.        ΜΠΕΡΝΛΙ – ΝΤΕΡΜΠΙ
Ένα κλικ παραπάνω στη Μπέρνλι (5-4-2 εντός), η Ντέρμπι στα πέντε τελευταία κέρδισε μόνο την ουραγό Μπρίστολ Σίτι.  
307.        ΜΠΟΛΤΟΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.
No Bet.
308.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
 Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία η Γουότφορντ το τελευταίο δίμηνο (6-3-1) μπορεί να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης και από το Μπρίστολ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, κάτι φυσιολογικό αν κρίνουμε από την εντός έδρας συμπεριφορά τους (7/11) και τις τραγικές αμυντικές επιδόσεις τους. Το προβάδισμα στη Γουότφορντ με το ασιατικό διπλό -0,25 (1,925) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
309.        ΧΑΛ – ΛΕΣΤΕΡ
Θα βράζει το KC έχοντας τον Πίρσον στον αντίπαλο πάγκο και με τη φόρα που έχει πάρει η Χαλ, είναι σωστά το φαβορί στο συγκεκριμένο ματς. Καλοπληρωμένος ο άσος του 2,60 στον Stoiximan για μία ομάδα που έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
310.        ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα προτιμήσουμε τη γηπεδούχο.
311.        ΚΑΡΛΑΪΛ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ
Και οι δύο ομάδες έρχονται από πολλά αρνητικά αποτελέσματα, έχοντας σημαντικό πρόβλημα στην άμυνα, με την Καρλάιλ να έχει τη χειρότερη εντός έδρας και την ουραγό Χάρτλπουλ τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας. Το 1,80 που βρίσκουμε για το over δεν αποκλείεται να σημειώσει και πτώση, άλλωστε η Καρλάιλ μετράει 9/11 εντός έδρας over στο πρωτάθλημα και 10 στα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
312.        ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Λιγκ 1 Μπρέντφορντ (7-2-0) κοντράρεται με την Κόλτσεστερ των επτά ηττών στα οκτώ τελευταία. Διπλό.
313.        ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ
Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της Λέιτον Όριεντ μπήκε τέλος στο νικηφόρο σερί της και η Σουίντον ταξιδεύει με φόρα από το εντυπωσιακό 5-0 επί της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Τρανμίρ. Ασταθείς εντός έδρας οι γηπεδούχοι (5-0-6), έξι διπλά έχει βγάλει φέτος η Σουίντον (6-2-3), ένα ακόμα πληρώνει 2,22 στον Stoiximan. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτή η απόδοση να πέσει μέχρι την έναρξη του αγώνα, αφού ο μέσος όρος του σημείου είναι 2,15. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
314.        ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ
8-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ της ΜΚ Ντονς, η Γουόλσολ επέστρεψε στις νίκες μετά από 13 αγωνιστικές αλλά έχει τον τρίτο λόγος το ματς. 6/7 under 2,5 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία.
315.        ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΓΕΟΒΙΛ
Δύσκολα η Γέοβιλ θα σταματήσει τον καλπασμό της Μπόρνμουθ (8-3-0), μπορεί όμως να πετύχει ένα γκολ και να βοηθήσει για το over 2,5. 9/11 τα εντός έδρας GG των γηπεδούχων, 8/11 over 3,5 μετράνε εκτός οι φιλοξενούμενοι. Άσος και over 2,5.
316.        ΟΛΝΤΑΜ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Από ήττες με 1-4 προέρχονται αμφότερες, δεν βλέπουμε κάπου αξία.
317.        ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΚΡΟΟΥΛΙ
No Bet.
318.        ΠΡΕΣΤΟΝ – ΜΠΕΡΙ
No Bet.
319.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΣΚΑΝΘΟΡΠ
Μικρός πλην λογικός ο άσος της πρωτοπόρου Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
320.        ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Αήττητη φέτος εκτός έδρας η Νοτς Κάουντι (5-6-0), η Σρούσμπερι έχει δυνατή έδρα (5-3-3) αλλά με τις αποδόσεις μοιρασμένες θα πάμε με το 0:0 διπλό.
321.        ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Άλλαξε ρότα η Στίβενεϊτζ, που έρχεται από αρνητικά αποτελέσματα, έχοντας μόνο δύο νίκες στα οκτώ τελευταία (2-2-4) και μετριότατες εντός έδρας επιδόσεις. Η Κόβεντρι πηγαίνει με φόρα γνωρίζοντας μόνο μία ήττα στα 12 τελευταία (8-3-1) και βγάζοντας τέσσερα σερί διπλά, με τα τρία πιο πρόσφατα με χαρακτηριστική ευκολία (1-4, 1-3, 0-5). Μέχρι και στο 2,80 (Stoiximan) βρίσκουμε το διπλό, πιο ασφαλής επιλογή το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων (2,05). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
322.        ΤΡΑΝΜΙΡ – ΚΡΟΥ
Εμφανές το ανέβασμα της Κρου (3 σερί νίκες), η Τρανμίρ έχει ξεφουσκώσει (0-4-2 στα πιο πρόσφατα) και δεν έχει και τη σκληρότερη έδρα (5-4-2). Χ2.
323.        ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ
No Bet.
324.        ΕΞΕΤΕΡ – ΟΞΦΟΡΝΤ
Καλύτερα αποδίδει εκτός η Έξετερ, ομάδα έδρας η Όξφορντ. Πάμε παρακάτω.
325.        ΜΠΕΡΤΟΝ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ
Μόνο ως εντυπωσιακά μπορούν να χαρακτηριστούν τα στατιστικά της Ρότσντεϊλ τόσο όσον αφορά στα τελευταία της παιχνίδια, έχοντας φέρει οκτώ διαδοχικά over (τα πέντε πιο πρόσφατα over 3,5), όσο και στις εξόδους της στη φετινή Λιγκ 2. Σε 11 εκτός έδρας ματς επιβεβαίωσε σε όλα το goal-goal και στα 10/11 και το over! 1,66 και 1,80 είναι οι αποδόσεις για τα δύο ενδεχόμενα, αντίστοιχα, δύσκολα να μην έχουν πτώση αμφότερα μέχρι την έναρξη του ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
326.        ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ
Η Άκρινγκτον εκτός έδρας είναι αρκετά υπολογίσιμη και μπορεί η Μπράντφορντ να έχει φοβερή άμυνα εντός, όμως η παράδοση δείχνει πως οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν πάντα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Χαμηλός ο άσος στο 1,62, αξίζει το GG στο 1,83 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
327.        ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Με νέο τεχνικό η ουραγός Μπρίστολ Ρόβερς, η Όλντερσοτ δεν είναι καμία υπερδύναμη για να δίνεται καθαρό φαβορί σε αυτό το εξάποντο παραμονής. Χ2.
328.        ΡΟΔΕΡΑΜ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
Ντερμπάκι κορυφής, 7-0-4 εντός η Ρόδεραμ, 6-3-2 εκτός η Πορτ Βέιλ. Μόνο για live.
329.        ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΙΚΟΜ
Δέχεται πολύ εύκολα το γκολ τελευταία η Τσέλτεναμ, σκοράρει σαν αφηνιασμένη η Γουίκομ ανεξαρτήτως έδρας. Με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν συνήθως over 3,5 εκτός έδρας, το σημείο στο 3,20 του Stoiximan φαίνεται καλό και αξίζει το ρίσκο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
330.        ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΓΙΟΡΚ
Πολύ ισορροπημένο, δεν μπορεί να δίνεται η Τσέστερφιλντ καθαρό φαβορί την ώρα που προέρχεται από ήττα με 3-0 και η Γιορκ από νίκη με 4-1. Θα πάμε με το Χ2.
331.        ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΜΟΡΚΑΜ
No Bet.
332.        ΛΟΥΤΟΝ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ
Μαζεύτηκε μετά την 7άρα από τη Χάιντ η Γουόκινγκ (2 νίκες με μηδέν παθητικό), μεγάλο όνομα της κατηγορίας η Λούτον και η τιμές της είναι πάντα πετσοκομμένες.
333.        ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Εξαιρετική στα δύο τελευταία η Μάνσφιλντ (2/2 νίκες με τέρματα 7-1), μετράει 7-3-1 στην έδρα της και όσο μαχητική και αν είναι φέτος η Άλφρετον ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.
334.        ΜΠΑΡΟΟΥ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Γκέιτσχεντ που άλλαξε προπονητή αλλά μετά την αναβολή της προηγούμενης αγωνιστικής θα κάνε ντεμπούτο στην έδρα της ουραγού Μπάροου (1-5-5 εντός). Πολύ μπερδεμένο για να μπλέξουμε.
335.        ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ
Οver δείχνουν οι αριθμοί (7/10 over 2,5 και 8/10 GG εντός η Μπρέιντρι, 7/11 over και 10/11 GG εκτός η Κέμπριτζ), αν τελικά αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων Έλιοτ θα το προτιμήσουμε. Αναμονή για τις 11άδες της αναμέτρησης.
336.        ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
No Bet.
337.        ΣΤΟΚΠΟΡΤ – ΧΑΪΝΤ
2-1-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της Χάιντ αλλά το τελευταίο δίμηνο βρίσκεται σε φόρμα, μετρώντας 6-2-1 με κορωνίδα το 7-0 επί της Γουόκινγκ στις αρχές του μήνα. Από τέσσερις σερί ήττες προέρχεται η Στόκπορτ, Χ2.
338.        ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ
Η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Κόνφερενς Κιντερμίνστερ (6 σερί νίκες) έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. 0:0 διπλό.
339.        ΙΝΒΕΡΝΕΣ -ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ
Στο ίδιο μήκος κύματος η Ινβερνές της φιλοσοφίας όσα φάμε και όσα βάλουμε. Ο Λένον από την άλλη έχει τρομερά αμυντικά προβλήματα και λογικά θα επιχειρήσει με τον φορμαρισμένο Τόμπσον να χτυπήσει την Ινβερνές. Προφανής επιλογή το GG που προσφέρεται στο 1,66 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
340.        ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΧΑΡΤΣ
Ήρθε η ώρα η Κιλμάρνοκ να βελτιώσει τη βαθμολογική της συγκομιδή στο Rugby Park, η Χαρτς προσφέρεται σαν αντίπαλος με τα πολλά αγωνιστικά αλλά και διοικητικά προβλήματα και η προϊστορία είναι σαφέστατα υπέρ των γηπεδούχων. Ανέβηκε η απόδοση του άσσου με το ασιατικό level ball να φτάνει σε επίπεδα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
341.        ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
No Bet.
342.        ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Πολλά τα τρία ματς χωρίς νίκη για τη Χιμπέρνιαν (5-2-2 εντός), βατός αντίπαλος η Ρος Κάουντι. Πιθανότατα ο άσος να συνοδευτεί με over 2,5.
343.        ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ
Παρά την απουσία του πρώτου σκόρερ της Μπάκα η Κλαμπ Μπριζ έχει βρει ρυθμό (5-1-0) και κόντρα στη ντεφορμέ Κόρτραϊκ (4 σερί ήττες) μπορεί να φτάσει σε μια άνετη νίκη. Στο 1,90 το -1 ασιατικό των γηπεδούχων στην Bet365Διαβάστε περισσότερα εδώ.
344.        ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΤΟΤΕΝΑΜ
Μόλις δύο μέρες είχε στη διάθεση της η Άστον Βίλα να μαζέψει τα συντρίμμια της από την τελευταία ντροπιαστική ήττα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Δεν μπορεί να παραγνωριστεί το γεγονός αυτό όμως παραμένει η ίδια ομάδα που πριν λίγες μέρες άλωσε το Άνφιλντ κερδίζοντας τη Λίβερπουλ με 1-3. Καλές πιθανότητες υπάρχουν στο να μην ηττηθεί από την Τότεναμ με το ασιατικό +0,5 (1Χ) να παίζεται στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
345.        ΝΤΑΝΤΙ ΣΕΛΤΙΚ
 Η Σέλτικ απαλλαγμένη από τα Ευρωπαϊκά ματς δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα στα εγχώρια ματς θέλοντας να τελειώνει νωρίς με την υπόθεση τίτλος. Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να την περιορίσει η ουραγός Νταντί που διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 35 τέρματα. Προτιμότερο το ενδεχόμενο να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα στο 1,66 από το διπλό του 1,20. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
346.        ΣΤΟΟΥΚ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Βάσει φανέλας έβγαλαν πάλι αποδόσεις οι μπουκ, υποτιμώντας τη δύναμη της Στόουκ στο Μπριτάνια όπου όπως έχει αποδείξει πολλάκις δεν είναι αουτσάιντερ απέναντι σε καμία ομάδα της κατηγορίας (πλην ίσως εκείνων του Μάντσεστερ). Το 4-0 των “κόκκινων” επί της άθλιας τελευταία Φούλαμ δεν μας λέει πολλά, η αγορά τοποθετείται από  νωρίς στο +0,25 των γηπεδούχων, προτιμότερα μοιάζουν όμως τα “γνωστά” σκορ 1-0/2-0/2-1/-1-1/0-0 που τόσο αγαπάει η Στόουκ και πληρώνουν καλύτερα (2,05 στην Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights