CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Συμβιβάζονται με Χ Σαμπ & Ούντινε (3,25)


26-19-17 η συνολική προϊστορία υπέρ των γηπεδούχων

Συμβιβάζονται με Χ Σαμπ & Ούντινε (3,25)
Ψάχνονται ακόμα Σαμπντόρια και Ουντινέζε καθώς καμία ως τώρα δεν έχει βρει αγωνιστική ταυτότητα και δεν έχει φορμαριστεί. Πιθανότερο αποτέλεσμα η ισοπαλία που πληρώνει 3,25 με τους φριουλάνι να την φέρνουν αρκετά συχνά στο πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική ανάκαμψη της Σαμπντόριαπιστοποιήθηκε με το 2-2 που απέσπασε στην έδρα της Φιορεντίνα καθώς ήταν το τρίτο ματς που έμεινε αήττητη (2-1-0). Δείχνει να ξεπερνάει το τραγικό σερί των 7 συνεχόμενων ηττών και παράλληλα να γλιτώνει τη θπεση του προσωρινά ο Φεράρα που θεωρήθηκε υπεύθυνος για την κακή εικόνα της ομάδας.

Κόντρα στην Ουντινέζε η Σαμπ δεν ηττήθηκε στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς (3-4-0) ενώ με πιθανή νίκη θα πανηγυρίσει την τρίτη διαδοχική νίκη της στο Λουίτζι Φεράρις. Τιμωρημένος ο χαφ Κρίστιτσιτς και ο μπακ Μουστάφι, παραμένει εκτός ο Έντερ και ο Μάξι Λόπες που συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα κόντρα στους φριουλάνι. Κανονικά κάτω από την εστία ο Ρομέρο που επέστρεψε έγκαιρα από την Αργεντινή.


Απαλλαγμένη πλέον από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις η Ουντινέζε καθώς ηττήθηκε και την τελευταία αγωνιστική από τη Λίβερπουλ (0-1) τερματίζοντας στην τελευταία θέση του ομίλου. Ευκαιρία βρήκε ο Γκουιντολίν να ξεκουράσει κάποια από τα βασικά εργαλεία του με στόχο στο Δευτεριάτικο ματς να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα.

Απέναντι στην Κάλιαρι την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε την πιο ευρεία φετινή της νίκη (4-1) ενώ στις επτά τελευταίες επισκέψεις της στη Γένοβα με αντίπαλο τη Σαμπντόρια μετράει μόλις μία νίκη (1-3-3). Το καλύτερο ποσοστό αναλογίας σουτ και γκολ (15,9%) διαθέτει η Ουντινέζε στην κατηγορία καθώς πετυχαίνει τέρμα ανά 6,3 σουτ. Εκτός οι αμυντικοί Μπενατία και Ντομίτσι ενώ επιστρέφουν οι Μπάστα, Πίντσι και Λατζάρι.

Πιθανές ενδεκάδες:
Σαμπντόρια (4-5-1)-: Da Costa - De Silvestri, Gastaldello, Rossini, Costa - Munari, Tissone, Maresca, Obiang, Poli - Icardi
Ουντινέζε (3-5-1-1): Brkic - Heurteaux, Danilo, Angella - Basta, Pereyra, Allan, Badu, Armero - Fabbrini - Di Natale

Key Stat: Τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έχει φέρει η Ουντινέζε (4-7-4).

Συμπέρασμα: Μέτρια η εικόνα και η πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα με την Ουντινέζε απαλλαγμένη από την επιβάρυνση των ευρωπαϊκών ματς και τη Σαμπντόρια να τρέχει ένα θετικό σερί τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Πιθανή η αλληλεξουδετέρωση με το Χ να το βρίσκουμε στο 3,25.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights