CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αξίζει η κόντρα της Λάτσιο (3,35)


Αξιόμαχη εντός η Μάριμπορ

Αξίζει η κόντρα της Λάτσιο (3,35)
Περασμένη και αδιάφορη θα ταξιδέψει στη Σλοβενία η Λάτσιο για να αντιμετωπίσει μια εξίσου αδιάφορη Μάριμπορ, η οποία πάντως εντός είναι αήττητη στον όμιλο. Με αλλαγές οι Ιταλοί, αξία στις αποδόσεις αουτσάιντερ της γηπεδούχου.

Εντυπωσική εντός έδρας η Μάριμπορ, έχει μείνει αήττητη στον 10ο όμιλο του Γιουρόπα και κόντρα σε μία Λάτσιο η οποία δεν έχει κίνητρο για το ματς, μπορεί να επεκτείνει το σερί. Κακώς φαβορί η φιλοξενούμενη, αξίζει ο άσος στο 3,30+.
Βαθμολογία 10ου ομίλουΛάτσιο 9β. (5-1)

Τότεναμ 7β. (5-3)
ΠΑΟ 5β. (3-8)
Μάριμπορ 4β. (5-6)

Η κακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και η ήττα με 1-0 μηδένισαν τις ελπίδες της Μάριμπορ για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα, ελπίδες που είχαν γεννηθεί μετά την αρχική συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών σε τρία ματς. Οι Σλοβένοι ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί εντός έδρας, εκτός όμως μέτρησαν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και με τέτοιον απολογισμό δύσκολα περνάς στον επόμενο γύρο. Στο πρωτάθλημα της χώρας τους κάνουν περίπατο, έχοντας διαφορά εννέα βαθμών από τη δεύτερη Ολίμπια Λουμπλιάνας και παιχνίδι λιγότερο. Εντός έδρας έχουν μόλις μία ήττα εκεί (8-1-1 με τέρματα 19-4), μετρώντας παράλληλα 6/10 over και 7/10 No Goal. Τιμωρημένος ο μπακ Μέγιατς, τραυματίας ο εναλλακτικός στόπερ Βίντοβιτς.

Αμφίσκορα τελείωσαν τα έξι από τα επτά τελευταία ματς της Μάριμπορ όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, με τους Σλοβένους να έχουν παράλληλα 2/3 GG και 3/5 under στα τελευταία παιχνίδια τους στη διοργάνωση.

Η Λάτσιο χάρη στην εκπληκτική της άμυνα κατάφερε να προκριθεί την προηγούμενη αγωνιστική με το 0-0 στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ. Οι Ιταλοί παρέμειναν αήττητοι στον όμιλο έχοντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ σε πέντε ματς και αυτό στο τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό. Στο Καμπιονάτο οι λατσιάλοι επέστρεψαν στις νίκες με το 2-1 επί της Πάρμα και ταυτόχρονα στις ευρωπαϊκές θέσεις έχοντας 29 βαθμούς. No Goal τελείωσαν τα έξι από τα επτά εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας στην Ιταλία, με την Λάτσιο να μην έχει σκοράρει στα τρία τελευταία ταξίδια της εκεί. Δύσκολα παίζει ο Κλόζε που θα προφυλαχθεί, εκτός και ο στόπερ Μπιάβα, αρκετές οι αλλαγές από τον Πέτκοβιτς.

4/5 No Goal τα ματς του ομίλου για τη Λάτσιο, η οποία φέτος είναι καθαρά ομάδα του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας σκοράρει τα 17 από τα 24 γκολ της στο πρώτο 45λεπτο. Εκτός έδρας έχει δύο ισοπαλίες στον όμιλο.

Key Stat: Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Καμπιονάτο η Λάτσιο, αήττητη εντός έδρας στον όμιλο η Μάριμπορ.

Συμπέρασμα: Σε τέτοια παιχνίδια το κίνητρο το έχουν συνήθως οι γηπεδούχοι, που θέλουν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους. Η Λάτσιο με ισοπαλία ενδεχομένως να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, όμως στο μυαλό της ομάδας είναι το Καμπιονάτο και ίσως οι Ιταλοί αδιαφορήσουν. Αξίζει το ρίσκο στον άσο του 3,30+ στο εξωτερικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights