CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Για το 8ο σερί Goal/Goal η Σπέτσια


Τρία σερί GG και η Πάντοβα

Για το 8ο σερί Goal/Goal η Σπέτσια 
Απλόχερα προσφέρει ματς γεμάτα γκολ η Σπέτσια το τελευταίο δίμηνο και το παιχνίδι με την Πάντοβα δύσκολα θα αποτελέσει εξαίρεση, μιας και οι φιλοξενούμενοι τελευταία έχουν χαλαρώσει αμυντικά. Επτά σερί GG η γηπεδούχος, στο 1,73 το όγδοο.

Τέσσερα ματς αήττητη συμπλήρωσε η Σπέτσια, η οποία μπορεί να δέχεται εύκολα το γκολ το τελευταίο δίμηνο, όμως έχει την επιθετική ικανότητα να σκοράρει εκεί που πρέπει. Τρία συνεχόμενα αμφίσκορα έχει φέρει η Πάντοβα, μπορεί ακόμα ένα.

Με αρκετή δόση τύχης κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία στην έδρα της Λαντσιάνο η Σπέτσια, η οποία έκανε ελάχιστες φάσεις και σε μία από αυτές ισοφάρισε το 68’ το γκολ που είχε δεχθεί στο πρώτο ημίχρονο. Όπως και να χει, η ομάδα παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ στα επτά τελευταία έχει δεχθεί μεν γκολ, όμως έχει σκοράρει κιόλας. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 3-2 επί της Μπάρι, αποτελέσματα που την έχουν απομακρύνει αρκετά από τις επικίνδυνες θέσεις. Ξανά εκτός ο καλός στόπερ Σκιάβι, χωρίς άλλα προβλήματα.


Εντός έδρας η Σπέτσια έχει απολογισμό 5-1-3 με τέρματα 14-14, έχοντας φέρει 6/9 over και άλλα τόσα Goal/Goal στο πρωτάθλημα. Συνολικά η ομάδα μετράει 12/19 αμφίσκορα ανεξαρτήτως έδρας, ενώ και τα επτά τελευταία παιχνίδια της τελείωσαν στο Goal/Goal.

Κάκιστη στα τελευταία τρία παιχνίδια της η Πάντοβα, μπορεί να γλύτωσε αρχικά στο 1-1 με την Άσκολι, όμως οι Νοβάρα (1-3) και Σασσουόλο (1-3) δεν της άφησαν περιθώρια και έτσι έπεσε από τις θέσεις των πλέι οφ. Αυτές οι δύο τριάρες ήταν συνεχόμενες και έφεραν προβληματισμό, συνολικά στα τελευταία έξι η Πάντοβα έχει δεχθεί τρεις φορές από τρία γκολ και έχει 11 τέρματα παθητικό. Η ήττα μάλιστα από την Σασσουόλο οδήγησε στην απόλυση του προπονητή Πέα, με τον Φράνκο Κολόμπα (πρώην Πάρμα) να αναλαμβάνει στη θέση του. Συμπλήρωσε κάρτες ο χαφ Ρετζέτι, μόνιμα εκτός εδώ και καιρό οι χαφ Κούφα και Γκάλι και ο φορ Μπαμπακάρ.

Εκτός έδρας η Πάντοβα έχει απολογισμό 3-2-4 με τέρματα 8-11, έχοντας 6/9 No Goal και 5/9 under. Αμφίσκορα ήταν πάντως και τα τρία τελευταία παιχνίδια της, καθώς και τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε, με τα τρία εξ’ αυτών να τελειώνουν over 3,5. Συνολικά στο πρωτάθλημα η ομάδα έχει 12/19 Goal/Goal.

Key Stat: 7/7 Goal/Goal και 12/19 συνολικά η Σπέτσια, 3/3 και 12/19 επίσης συνολικά φέτος για την Πάντοβα.

Συμπέρασμα: Ανοιχτά τα περισσότερα παιχνίδια τους το τελευταίο δίμηνο και μπορεί η Πάντοβα να έχει νέο προπονητή που σίγουρα θα θέλει να μη χάσει, όμως το να μη δεχθεί γκολ φαίνεται δύσκολο. Στο 1,73 το αμφίσκορο στον
 Stoiximan.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights