CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής 9/12/2012

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Κυριακής.


253. ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Η Μαγιόρκα παίζει σε μία δύσκολη έδρα με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία καθώς δεν κερδίζει στα εννέα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Κλειστά θα παίξει για ακόμα μία φορά εκτός έδρας με το under να δίνεται στο 1,75, κάτι που έχει επιβεβαιώσει σε 6/7 εξόδους της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
254. ΚΟΡΔΟΒΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Η Κόρδοβα είναι καλή εντός έδρας (5-1-2) αλλά έρχεται από τρία αρνητικά αποτελέσματα χωρίς να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση. Η Χιχόν έχει βγάλει ένα διπλό σε οκτώ ματς (1-2-5) και δεν κερδίζει στα πέντε τελευταία (0-3-2). Δύσκολο ματς.
255. ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ-ΟΥΕΛΒΑ
Ουραγός η Χέρκουλες με μόνο μία νίκη εντός έδρας (1-2-5), τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία έχει η Ουέλβα (1-0-4). Δείχνει αδιάφορο (και δύσκολο) στοιχηματικά.
256. ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ-ΒΑΡΕΖΕ
Η Τσιταντέλα είναι κουρασμένη από τον αγώνα κυπέλλου και στην έδρα της είναι παραδοσιακά δυνατή. Η Βαρέζε με τις επιστροφές δυναμώνει επιθετικά και πολύ πιθανή φαντάζει μία ισοπαλία με γκολ. Στο 3,10 το Χ, στο 1,80 το αμφίσκορο στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
257. ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΡΟΝΤΑ
Σαν να μην υπάρχει είναι το ματς, από τη στιγμή που η απόδοση του άσου είναι ιδιαίτερα μικρή (1,61), με τη Χέρενφεν να μετράει 1-1-4 στα έξι τελευταία και τη Ρόντα που έρχεται από τέσσερις σερί ήττες να έχει πάρει μόνο ένα βαθμό εκτός έδρας (0-1-7).
258. ΚΟΤΜΠΟΥΣ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ
Αμφότερες είναι εκτός φόρμας, αλλά η Κότμπους εμπνέει μια σιγουριά εντός έδρας (6-1-2) και έχει προβάδισμα νίκης (1,90).
259. ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΟΝΑΧΟ 1860
Ουραγός η Ρέγκενσμπουργκ και χωρίς νίκη στα εννιά τελευταία (0-3-6), σε μέτρια κατάσταση η Μόναχο 1860 στο βαυαρικό ντέρμπι μετρώντας 2-5-2 εκτός έδρας. 3,30 πληρώνει η ισοπαλία με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν και τον ηγέτη τους, Λάουτ (επιθετικός, 8 γκολ).
260. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΑΟΥΕ
Σε ανοδική πορεία κυρίως εντός έδρας η Σαν Πάουλι, έχει προβάδισμα νίκης (1,61) απέναντι στη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, Άουε (1-1-6).
261. ΝΤΑΝΤΙ-ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Το τοπικό ντέρμπι του Νταντί με μεγάλη αντιπαλότητα και τα δύο γήπεδα των ομάδων να είναι απέναντι. Σαφώς ανώτερη ως ομάδα είναι η Γιουνάιτεντ, όμως τέτοια ντέρμπι έχουν πάντα τους δικούς τους κανόνες και το 1,80 του διπλού μάλλον είναι μικρό. Στο 3,50 βρίσκουμε την ισοπαλία.
262. ΡΕΜΣ-ΜΠΟΡΝΤΟ
Η Ρεμς βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, χωρίς να κερδίζει στα εφτά τελευταία (0-2-5), ενώ εσχάτως δυσκολεύεται πολύ στο γκολ. Ξεκούραστοι οι βασικοί της Μπορντό, με τους Γιρονδίνους να ταξιδεύουν χωρίς πολλά προβλήματα, έχοντας τις λιγότερες ήττες από κάθε άλλη ομάδα στη Λιγκ 1 (6-7-2). 1,88 πληρώνει το -0,25 ασιατικό διπλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
263. ΧΟΡΣΕΝΣ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Δεν πιάνεται το ματς από κάποιο σημείο μιας και οι δύο είναι ντεφορμέ, όμως η παράδοση και η στατιστική στα παιχνίδια τους μας οδηγεί στο over, που πληρώνει μέχρι 1,90 έξω και στο GG που βρίσκεται άνετα στο 1,65. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
264. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ
Με την έλευση του Αναστασιάδη άλλαξε άρδην το κλίμα στις τάξεις του Πλατανιά με την ομάδα των Χανιών στην έδρα της να παίζει σταθερά καλά. Μονίμως προβληματικές οι τελευταίες εμφανίσεις της Βέροιας που στο προηγούμενο παιχνίδι, πάντως, άξιζε τη νίκη με τον ΠΑΟΚ. Το προβάδισμα στον Πλατανιά με το ασιατικό -0,25 να παίζεται σε τιμές διπλασιασμού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
265. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Τεράστιο ντέρμπι με κάτι περισσότερο από βαθμολογική σημασία, η Σίτι δεν πατάει καλά στα πόδια της αλλά με την άμυνα της Γιουνάιτεντ δύσκολα θα μείνει χωρίς γκολ. Επιθετικά, όμως, η ομάδα του Σερ Άλεξ έχει βρει καλό ρυθμό και δύσκολα θα μείνει χαμηλά ο αριθμός των γκολ. Μόλις στο 1,65 η τιμή του over, στο 3,55 προσφέρεται το Χ το οποίο θα διεκδικήσει η Γιουνάιτεντ προς το τέλος του αγώνα αφού θα την διατηρήσει στο +3. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
266. ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
Με απουσίες η Γκέρμιναλ που είναι εκτός φόρμας, με επιστροφές η Κλαμπ Μπριζ που δεν πείθει εκτός έδρας (3-3-3). Πάμε με το over (1,66), με τις δύο ομάδες να έχουν από 7/9 στα εντός και εκτός έδρας τους παιχνίδια, αντίστοιχα.
267. ΜΠΡΕΝΤΑ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας έχει η μετριότατη Μπρέντα, τη στιγμή που η Φέγενορντ έρχεται από τέσσερις σερί νίκες (όλες με διαφορά από δύο γκολ και πάνω – γκολ 12-2) και χωρίς να δεχτεί γκολ στις τρεις τελευταίες. 2,025 πληρώνει το -1 ασιατικό διπλό.
268. ΦΕΝΛΟ-ΦΙΤΕΣΕ
Λογικό το διπλό (1,57), με τη Φένλο να είναι φιλότιμη αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων (1-2-5 εντός έδρας) και τη Φίτεσε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας και το άκρως εντυπωσιακό 7-0-0 εκτός έδρας με γκολ 15-2!
269. ΚΑΛΙΑΡΙ-ΚΙΕΒΟ
Παρά το ότι η Κάλιαρι έρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, οι περισσότερες εμφανίσεις της ήταν ενθαρρυντικές. Η Κιέβο έβγαλε το πρώτο της διπλό φέτος την προηγούμενη αγωνιστική (1-0-6) απέναντι στην τραγική Τζένοα, δεν παύει όμως να είναι μια πολύ μέτρια ομάδα όταν φεύγει από το γήπεδό της. Σαν ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μοιάζει το ματς για την Κάλιαρι, μέχρι και στο 1,95 φτάνει ο άσος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
270. ΠΑΛΕΡΜΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Η Παλέρμο έχει επιστροφές και είναι υποχρεωμένη να ψάξει τη νίκη εντός έδρας αλλά αναμένεται να πάει το παιχνίδι σε αργό τέμπο όπως κόντρα στην Ίντερ. Η Γιουβέντους έχει την εμπειρία να πάρει την νίκη αλλά δυσκολεύεται με τους Σικελούς, δεν αξίζει το διπλό στο 1,70, καλύτερα αναμονή στο live για να ανέβει η απόδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
271. ΠΕΣΚΑΡΑ-ΤΖΕΝΟΑ
Σαν τελικό βλέπουν αμφότερες τον συγκεκριμένο αγώνα με την Πεσκάρα να προέρχεται ναι μεν από τέσσερις σερί ήττες αλλά κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους. Η Τζένοα δεν λέει να συνέλθει καθώς μετά το 2-4 από την Κιέβο συμπλήρωσε 7 ήττες στα 8 τελευταία της παιχνίδια. Μεγάλη αξία υπάρχει βάσει στατιστικών και τρόπου παιχνιδιού των γηπεδούχων στον ασιατικό άσο ΑΗ 0:1 όσον αφορά στα κόρνερ με απόδοση 1,975. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
272. ΣΙΕΝΑ-ΚΑΤΑΝΙΑ
Στη Σιένα είναι επιτακτική η ανάγκη των βαθμών και κόντρα στην Κατάνια που δεν παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια και έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Στο 1,65 ο ασιατικός άσσος 0:0 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
273. ΤΟΡΙΝΟ-ΜΙΛΑΝ
Η επιθετική γραμμή της Μίλαν με τον φορμαρισμένο Ελ Σαραούι έχει όλα τα φόντα να σκοράρει μέσα στο Τορίνο ενώ η άμυνα της που είναι επιρρεπής στα λάθη δύσκολα θα παραμείνει απαραβίαστη. Το GG σε απόδοση 1,83 αποτελεί επιλογή ενώ καλή τύχη έχει και το under 5 κάρτες στο παιχνίδι για δύο ομάδες που δεν «βαράνε» πολύ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
274. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ
Η Τραμπζονσπόρ εσχάτως έχει αρχίσει να έχει αποτελεσματικότητα επιθετικά ενώ τα προβλήματα στην άμυνα δείχνουν να παραμένουν. Προέρχεται από 5 συνεχόμενα over και αντιμετωπίζει μία ομάδα που μετράει 7/7 over στο πρωτάθλημα εκτός έδρας και η παράδοση λέει 5/5 over. Δεν θέλουμε κάτι παραπάνω για να ποντάρουμε στο συγκεκριμένο σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 1,95. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
275. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΑΪΝΤΖ
Γκλάντμπαχ και Μάιντζ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με τους γηπεδούχους μάλιστα να μην φαίνεται να επηρεάζονται από το ταξίδι τους στην Κωνσταντινούπολη μεσοβδόμαδα, αφού δεν έχουν ηττηθεί στα εφτά τελευταία στην Μπουντεσλίγκα μετά από «ευρωπαϊκή» εβδομάδα (4-3-0). Ικανότατες επιθετικά και οι δύο ομάδες, με το over να δίνεται ως αουτσάιντερ (μέχρι και στο 2,05), τη στιγμή που η Μάιντζ έχει φέρει 7 στα 8 τελευταία της παιχνίδια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
276. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ
Η απουσία του Μπέιλ στερεί αρκετά δημιουργικά και εκτελεστικά στοιχεία από την Τότεναμ, από την άλλη ο Μόγιες θέλει να σπάσει το σερί των ισοπαλιών όμως κατά βάθος γνωρίζει ότι αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς η ισοπαλία είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πολύ πιθανό να δούμε το πρώτο Χ για τους πετεινούς μετά από 13 ματς, επιλογή που πληρώνει 3,50. Πιθανό και το GG αλλά με χαμηλή απόδοση στους μπουκ (1,66). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
277. ΜΠΕΡΤΟΝ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ
Δεν προκύπτει κάτι ιδιαίτερο από το (αμφίρροπο και πολύ δύσκολο) ματς, προβάδισμα υπάρχει στο goal-goal (1,61), με τους φιλοξενούμενους να έχουν πέντε συνεχόμενα.
278. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ
Με επιπλέον κούραση η Ραπίντ από το μεσοβδόμαδα ματς, αλλά σε καλή κατάσταση, εκτός φόρμας η ουραγός Βάκερ, που στα δύο φετινά της παιχνίδια με την ομάδα της Βιέννης ηττήθηκε με 4-0 και 0-2. Στο 2,20 η νίκη της Ραπίντ με μηδέν παθητικό.
279. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ
Ιδιαίτερο το ματς στην Τρίπολη, με τον Τσιώλη να βρίσκει απέναντί του την πρώην του ομάδα και τον Άρη να παρατάσσεται με νέο προπονητή. Χωρίς Βελλίδη και Αγκάνθο ο Άρης, με πολλά προβλήματα ο Αστέρας, αρκετά ελκυστικό το ασιατικό over 2 στο 1,975, αφού οι γηπεδούχοι μετράνε 5/6 εντός έδρας over, σκοράροντας σε όλα από δύο γκολ και πάνω, ενώ στα πέντε τελευταία εκτός έδρας του Άρη σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ (3/5 over). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
280. ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Στένεψαν τα περιθώρια για την Ξάνθη, που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τον Κωστένογλου να αποτελεί παρελθόν και τον Ουζουνίδη να επιστρέφει στην ομάδα δυόμισι μήνες μετά την απόλυσή του! Ο Πανιώνιος είναι σε κάμψη και έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία (1-0-4), 1,63 πληρώνει το ασιατικό level ball των γηπεδούχων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
281. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΤΒΕΝΤΕ
Πολλά προβλήματα και οι δύο ομάδες, όμως το κλίμα στην PSV είναι κάκιστο και σίγουρα η Τβέντε με την επιστροφή του Τσαντλί μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς πετυχαίνει αλλά και δέχεται γκολ με ευκολία. Στο +1 έχει ανέβει το ασιατικό χάντικαπ, καλοπληρωμένες και οι πάντα πιθανές ανατροπές στο 7,00 και 15,00, αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
282. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η έλλειψη του Σουάρεζ δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά για το ποιος θα σκοράρει από τους «κόκκινους». Ο Άλαρνταϊς όπως πάντα θα κατεβάσει αμυντικά τα «σφυριά» και πιθανότατα θα δούμε ένα παιχνίδι αναμονής. Εξαιρετική επιλογή το under που πρόλαβε ο Δάσκαλος στο 1,80 και πλέον προσφέρεται μόλις στο 1,61. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
283. ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΟΡΙΑΝ
Εκτός έδρας η Λοριάν δεν παίζει κλειστά και μπορεί αυτό να το πληρώνει, όμως τουλάχιστον σκοράρει κιόλας. Η Μαρσέιγ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για το 1,60 του άσου και προτιμότερο είναι το αμφίσκορο, που βρίσκεται μέχρι και στο 1,95 στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
284. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΟΝΤΕΝΣΕ
Ντέρμπι στα υψηλά στρώματα της κατηγορίας, με την Άαλμποργκ δυνατή εντός έδρας και την Οντένσε (που είναι σε καλύτερη κατάσταση) εξίσου δυνατή εκτός. Μια χαρά το 1,85 του over, με τις δύο ομάδες να έχουν 13/19 στο πρωτάθλημα.
285. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΘΕΛΤΑ
Η Μπιλμπάο ακόμα δεν πείθει, όμως η Θέλτα είναι τραγική όταν φεύγει μακριά από το γήπεδό της. Οι Βάσκοι αν πιάσουν το γνωστό εντός έδρας ρυθμό τους μπορούν να φτάσουν στη νίκη και το 1,90+ του εξωτερικού είναι συμπαθητικό για τον άσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
286. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΑΛΚΟΡΚΟΝ
Η Βιγιαρεάλ είναι ψηλά στη βαθμολογία αλλά θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα και ο προπονητής της ομάδας λέγεται ότι «παίζει το κεφάλι του» σε αυτό το ματς. Εντός έδρας μετράει 5-3-0. Η Αλκορκόν είναι και αυτή ομάδα κορυφής αλλά αποδίδει πολύ καλύτερα εντός έδρας. Πάντως, είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της. Δύσκολο ματς.
287. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ-ΜΙΡΑΝΤΕΣ
Από τρεις σερί νίκες έρχεται η Πονφεραντίνα, που έχει πάρει καλά αποτελέσματα εντός έδρας, η Μιραντές όμως (αν και εκτός έδρας δεν πείθει), αγνοεί την ήττα στα πέντε τελευταία (1-4-0). Κανείς δεν θέλει να ηττηθεί, ένα κλικ παραπάνω στην ισοπαλία (3,40).
288. ΧΕΡΕΘ-ΧΙΡΟΝΑ
Δέκα θέσεις χωρίζουν τις δύο ομάδες (14η με 4η) αλλά η Χερέθ είναι σε καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, με την Χιρόνα να έρχεται από δύο σερί ήττες. Η ισοπαλία δείχνει λογική (3,25).
289. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ-ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ
Καιρός να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Ζιλ Βιθέντε, η οποία θα υποδεχθεί την ουραγό που έρχεται από άσχημο αποκλεισμό στο κύπελλο. Ο άσος αξίζει στο 2,00. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
290. ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ
Κλασικό ντέρμπι στη Μαδέιρα. Η Μαρίτιμο μετράει 0-3-2 εντός έδρας με 5/5 under, η (σε καλύτερη κατάσταση) Νασιονάλ 2-0-3 εκτός έδρας με 5/5 over. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.
291. ΡΙΟ ΑΒΕ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ
Αν και ψηλά στη βαθμολογία και με 4-0-1 στα πέντε τελευταία η Ρίο Άβε έχει μόνο μία νίκη εντός έδρας (1-2-2). Η φιλοξενούμενη δεν χάνει στα πέντε τελευταία (2-3-0), έχοντας ίδιο απολογισμό στα εκτός έδρας της παιχνίδια, όπου παραμένει αήττητη. Η ισοπαλία πληρώνει 3,10.
292. ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Το Αννόβερο θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά η Λεβερκούζεν πάντα το ζορίζει εντός έδρας (1-7-3 στα 11 τελευταία). Την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας έχουν οι δύο ομάδες, με τις «ασπιρίνες» που διανύουν περίοδο μεγάλης φόρμας να μετράνε 8/8 εκτός έδρας over. Επιλογή το ασιατικό over 3 που πληρώνει 2,10. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
293. ΓΚΕΝΚ-ΛΙΡΣ
Η Γκενκ χάνει πολύ δύσκολα τη φετινή χρονιά κι έρχεται από μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Η Λιρς δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Τα συνεχόμενα ματς ίσως επηρεάσουν τους γηπεδούχους, που έχουν προβάδισμα νίκης όχι όμως στο 1,36.
294. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ-ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ
Η Ακίσασπορ δεν έχει ακόμα νίκη εντός και είναι πολύ αδύναμη σαν ομάδα, αλλά και η Αντάλιασπορ δεν έχει το ειδικό βάρος σαν ομάδα παρά τη φετινή της παρουσία να προσφέρεται τόσο μεγάλο φαβορί σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Καλύτερα αναμονή για live για να ανεβεί η απόδοση και να δούμε πώς θα παραταχτούν οι δύο ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
295. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ
Η Φενέρμπαχτσε εντός έδρας συνηθίζει να επιτίθεται κατά κύματα και να προσφέρει γκολ και θέαμα στους φιλάθλους της, ενώ η άμυνα της δεν είναι και η πιο φερέγγυα του κόσμου. Προβάδισμα στον άσο σε απόδοση 1,45, οι Bet Bloggers επέλεξαν τον 1 & over σε απόδοση 2,10 στο εξωτερικό αφού με αυτό τον τρόπο ήρθαν και οι 5 εντός έδρας νίκες της Φενέρ στο πρωτάθλημα. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
296. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ώρα αιώνιου ντέρμπι στη Σούπερ Λιγκ, με τον Παναθηναϊκό να είναι στο -16 στο πρωτάθλημα, αλλά να παραμένει αήττητος εντός έδρας (5-7-0 σε όλες τις διοργανώσεις) και τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στο μεγαλύτερο εμπόδιό του στο στοίχημα να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα αήττητος. Σκοράρει παντού ο Ολυμπιακός, που είναι ανώτερος σε όλες τις γραμμές και δείχνει ανίκητος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Max bet από τον Δάσκαλο στο 2 DNB των «ερυθρόλευκων» σε απόδοση 1,50. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
297. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ
Γειτονικό ντέρμπι και ντέρμπι κορυφής που βρίσκει την Κοπεγχάγη στην κορυφή και στο +9 από την αντίπαλό της. Αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και κουρασμένες από τα ευρωπαϊκά μεσοβδόμαδα ματς. Το εντός έδρας 9-1-0, όμως, της Κοπεγχάγης κάνει τον άσο ιδιαίτερα ελκυστικό (1,90).
298. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
Ευκαιρία για ξέσπασμα έχει η Ατλέτικο, η οποία κόντρα στην τραγική αμυντικά Λα Κορούνια μπορεί να πετύχει πολλά γκολ. Δεν θα μείνουν όμως με σταυρωμένα τα χέρια οι φιλοξενούμενοι που σκοράρουν εκτός, οπότε ο άσος σε συνδυασμό με το over 3,5 που πληρώνει 2,50 στο εξωτερικό έχει τύχη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
299. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ
Η Ρεάλ ήταν η ομάδα του over, αλλά τελευταία έχει σιγήσει. Η Σανταντέρ που δεχόταν πολύ δύσκολα γκολ και μετρούσε διαδοχικά under, δέχτηκε 11 γκολ στα τρία τελευταία ματς! Οι δύο ομάδες μετράνε 0-3-3 και 1-0-5 στα έξι πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα, αντίστοιχα. Δεν βρίσκουμε κανένα λόγο να ασχοληθούμε με το ματς.
300. ΙΝΤΕΡ-ΝΑΠΟΛΙ
Η Ίντερ δεν αποδίδει καλά στα τελευταία παιχνίδια σε αντίθεση με τη Νάπολι που η επιθετική της γραμμή πετάει φωτιές, Οι Ναπολιτάνοι έχουν όλα τα φόντα να επαναλάβουν την περσινή τους επιτυχία μέσα στο Μιλάνο και δεν θα έπρεπε να δίνονται τόσο μεγάλο αουτσάιντερ. Σε απόδοση 1,90 το ασιατικό διπλό +0,25 της Νάπολι αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
301. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΛΥΩΝ
Να η ευκαιρία της Σεντ Ετιέν. Οι πράσινοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν τη δυνατότητα να σπάσουν επιτέλους την αρνητική παράδοση κόντρα στη Λυών. Οι φιλοξενούμενοι εντυπωσιάζουν ως τώρα, όμως δύσκολα θα αντέξουν την πίεση. Παραπάνω από το 2,20 θα θέλαμε πάντως τον άσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
302. ΜΠΕΤΙΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Ισχυρή αντίσταση αναμένεται να βρει η Μπαρτσελόνα από την Μπέτις που παραδοσιακά την δυσκολεύει στην έδρα της. Άλλωστε την τελευταία δεκαετία έχει φύγει νικήτρια μόλις μία φορά (1-4-5) δεχόμενη σε όλα γκολ. Πιθανό το αμφίσκορο στο 1,72 με τη συμπεριφορά των ομάδων και την προϊστορία, που δείχνει 7 σερί GG, να ευνοεί τη συγκεκριμένη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
***. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ-ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Έξι ματς χωρίς νίκη (0-2-4) είναι η γηπεδούχος με το κλίμα στην ομάδα να είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η Κολόν, 2,05 πληρώνει το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων.
***. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ
Ντεμπούτο νέου προπονητή έχει η Ρίβερ Πλέιτ αλλά παράλληλα και πολλές απουσίες. Το Χ (3,10) δεν θα ήταν άσχημο για καμία από τις δύο και έχει εμφανιστεί στα 4/6 τελευταία των δύο ομάδων (0-4-2 η Σαν Μάρτιν, 2-4-0 η Ρίβερ Πλέιτ).
303. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ-ΟΛΑΝΕΝΣΕ
Ευάλωτη αμυντικά η Γκιμαράες που έχει μόνο μία νίκη εντός έδρας (1-2-2) και προέρχεται από πέντε σερί over. Η Ολαλένσε παραμένει χωρίς νίκη εκτός (0-3-2), μέχρι και στο 2,05 βρίσκουμε το over.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights