CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

BET: Στήριξη στη Σοσιεδάδ (2,05)


Προβλήματα και ντεφορμάρισμα στη Σεβίλλη

BET: Στήριξη στη Σοσιεδάδ (2,05)
Έξι σερί αήττητα ματς μετράει η Σοσιεδάδ και υποδέχεται στην πάντα δυνατή της έδρα, διαθέτοντας και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα, την ντεφορμέ, ελλιπή και με κακές εκτός έδρας επιδόσεις Σεβίλλη. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους, με τον -0,25 ασιατικό άσο να πληρώνει 2,05.
Στα έξι ματς διεύρυνε το αήττητο σερί της η Σοσιεδάδ (3-3-0), που στο εκτός έδρας με την Γρανάδα δεν ήταν πολύ καλή, είχε όμως την απαιτούμενη αμυντική οργάνωση για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα (0-0). Στο +9 πλέον οι Βάσκοι από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο -5 από τις ευρωπαϊκές θέσεις, φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις νίκες εντός έδρας μετά από δύο σερί ισοπαλίες.
Στο «Ανοέτα» εξάλλου φέτος έχουν γνωρίζει μόνο δύο ήττες (και οι δύο με 0-1 από Εσπανιόλ και Ατλέτικο), μετρώντας 4-2-2 με γκολ 11-4 και 6/8 under. Τα 4 γκολ παθητικό είναι και η καλύτερη εντός έδρας άμυνα. Αν εξαιρεθεί ο βασικός αμυντικός μέσος Μπεργκάρα, που ίσως μείνει ξανά εκτός (είναι αμφίβολος), δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών.

Το αφεντικό στην Ανδαλουσία είναι η Μάλαγα και αυτό αποδείχτηκε στο 0-2 της προηγούμενης αγωνιστικής, που έριξε τη Σεβίλλη στην 14η θέση και στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο πιο πρόσφατο εκτός έδρας η Σεβίλλη κέρδισε 0-5 στο κύπελλο το… «πτώμα» της Μαγιόρκα αλλά εκτός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα έχει κερδίσει μόνο τη Λα Κορούνια (1-3-4).
Στα οκτώ τελευταία στο πρωτάθλημα ξέσπασε μόνο πάνω στη συμπολίτισσα Μπέτις με 5-1, αγνοώντας τη νίκη στα υπόλοιπα ματς (1-2-5). Στα διάστημα αυτό κράτησε το μηδέν στην άμυνα μόνο μία φορά ενώ στα 6/8 δέχτηκε από δύο γκολ και πάνω.
Τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες ο μεσοεπιθετικός Ράκιτιτς (3 γκολ), στο ματς με τη Μάλαγα τραυματίστηκε και ο εξτρέμ Περότι, που είναι αμφίβολος, σίγουρα εκτός ο τιμωρημένος βασικός στόπερ Φάσιο (3 γκολ) και οι τραυματίες μέσοι Μαντούρο, Καμπάνια και Τροχόφσκι (2 γκολ).
Key Stat: 1-2-5 μετράει η Σεβίλλη στα οκτώ τελευταία. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν στην άμυνα μόνο μία φορά, ενώ στα 6/8 δέχτηκε από δύο γκολ και πάνω.
Συμπέρασμα: Η Σοσιεδάδ μετράει έξι σερί αήττητα ματς και στο «Ανοέτα» είναι πάντα δυνατή, διαθέτοντας και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα φέτος. Η Σεβίλλη είναι ντεφορμέ (1-2-5 στα οκτώ τελευταία), ελλιπής και φέτος έχει καταφέρει να βγάλει μόλις ένα διπλό (1-3-4). Οι Βάσκοι αξίζουν στήριξη, με τον -0,25 ασιατικό άσο να πληρώνει 2,05.
Paltoglou (Bet Bloggers)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights