CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Στο γκολ κερδίζει συνήθως η Λάτσιο


Δυσκολεύτηκε και στο πρωτάθλημα με τη Σιένα

Στο γκολ κερδίζει συνήθως η Λάτσιο
Με εναλλακτικές ενδεκάδες θα παραταχθούν Λάτσιο και Σιένα στο μεταξύ τους ματς για τους 32 του κυπέλλου, με τους γηπεδούχους να είναι το δίκαιο φαβορί, αλλά όπως έγινε και στο πρωτάθλημα να μην κερδίζουν εύκολα. Υπάρχει αξία στη νίκη στο γκολ.

Εξουθενωμένη από το ματς με την Ίντερ αναμένεται η Λάτσιο στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στη Σιένα και οι αρκετές αλλαγές που αναμένεται να κάνει ο Πέτκοβιτς ενδεχομένως να μπερδέψουν. Με αλλαγές και η Σιένα, της οποίας κύριο μέλημα πάντως είναι το πρωτάθλημα.

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Ίντερ αναδείχθηκε η Λάτσιο, η οποία πάντως χωρίς να το αξίζει πήρε τους τρεις βαθμούς με το τελικό 1-0. Η Λάτσιο γλύτωσε από τα δοκάρια της Ίντερ και χτύπησε με τον Κλόζε στο 82’, ενώ με αυτή τη νίκη και την γκέλα της Νάπολι ανέβηκε στην τρίτη θέση, ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη Ίντερ. Φυσικά πρώτος στόχος για φέτος είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, με το κύπελλο να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και τη Λάτσιο να αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές. Σίγουρα επιστρέφουν ο μπακ Καβάντα και ο φορ Κόζακ που δεν έπαιξαν λόγω τιμωρίας με την Ίντερ και θα είναι ξεκούραστοι, τραυματίες και εκτός οι Μπρόκι, Έντερσον, Σάρατε και Ρόκι.


Στο πρωτάθλημα η Λάτσιο έχει εντός έδρας απολογισμό 7-1-1 με τέρματα 17-8, έχοντας 6/9 over και 5/9 Goal/Goal. Οι πέντε από τις επτά αυτές νίκες ήρθαν στο γκολ, No goal τελείωσαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της ομάδας ανεξαρτήτως έδρας.

Παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας η Σιένα μετά την ήττα στο ματς με την Φιορεντίνα, ένα παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά έχασε από το 18’ λεπτό όταν και το σκορ ήταν 2-0 (τελικό 4-1). Όπως καταλαβαίνουν όλοι, το να προκριθεί στο κύπελλο διόλου απασχολεί την ομάδα, η οποία κινδυνεύει να μείνει ουραγός με τη λήξη του πρώτου γύρου και έχει το μυαλό της στο ματς πρωταθλήματος με τη Νάπολι που θα γίνει στην έδρα της το προσεχές Σαββατοκύριακο. Αρκετές αλλαγές αναμένονται στην αποστολή, σίγουρα εκτός ο τραυματίας φορ Εντουάρντο (1 γκολ).

Εκτός έδρας η Σιένα έχει πλέον απολογισμό 1-2-5 στο πρωτάθλημα με τέρματα 8-14, μετρώντας σ’ αυτά τα ματς 5/8 over και άλλα τόσα Goal/Goal. Οι τρεις από τις πέντε αυτές ήττες της ομάδας ήταν στο γκολ, όλες με 2-1.

Key Stat: Στο μεταξύ τους φετινό ματς η Λάτσιο προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0, όμως η Σιένα μείωσε στο τέλος με 2-1. Τρία 2-1 μετράει εκτός η Σιένα, πέντε από τις επτά εντός έδρας νίκες της Λάτσιο ήταν στο γκολ.

Συμπέρασμα: Με αλλαγές και οι δύο, όμως η Λάτσιο παραμένει το φαβορί. Δεν έχει το μυαλό της στο κύπελλο η Σιένα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα αδιαφορήσει, με το 3,75 της νίκης των γηπεδούχων στο γκολ να φαίνεται καλύτερο από το 1,50 του άσου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights