CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός: Επίπληξη σε Σεϊταρίδη για διαιτησία

Παναθηναϊκός: Επίπληξη σε Σεϊταρίδη για διαιτησία | onsports.gr
Επίπληξη με την υποχρέωση να ανακαλέσει τις δηλώσεις του για τη διαιτησία τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε παραπεμφθεί από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο για τις δηλώσεις του κατά της διαιτησίας και του επέβαλε ποινή επίπληξης με την υποχρέωση ανάκλησης της αναφοράς του.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής αποφάση:
Με την υπ΄ αριθμ.117/5-12-2012 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄ αριθμ. 316/18-10-2012 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ, της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΪΤΑΡΙΔΗ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.
Δέχεται ότι Γεώργιος (Γιούρκας) Σεϊταρίδης ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τέλεσε το αποδιδόμενο σ΄ αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφήμισης θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου κατά το ακόλουθο περιεχόμενο «...Στις τρεις (3) αγωνιστικές που έχουμε παίξει συμβαίνουν δύο τινά. Είτε επίτηδες η διαιτησία μας παίζει έτσι και πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι και οι φορείς του ποδοσφαίρου να το δουν αυτό το πρόβλημα –γιατί είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο – είτε οι διαιτητές είναι ανίκανοι».
Επιβάλλει σ΄ αυτόν την πειθαρχική ποινή της επίπληξης με την υποχρέωση ανακλήσεως της αναφοράς του στη διαιτησία καθ΄ όμοιο τρόπο κατά τις ως άνω δυσμενείς κρίσεις εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από της δημοσιεύσεως της παρούσας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights