CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Λάζαρ: «Τώρα μόνο ΠΑΟΚ»


Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "prosport.ro" τόνισε ότι φέτος ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να πάρει μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά όσα τόνισε:
Για την ομάδα για την οποία θα επέστρεφε στη Ρουμανία: "Αν έπρεπε να επιστρέψω, θα το έκανα μόνο για τη Ραπίντ. Είναι η ομάδα που θέλω να τελειώσω την καριέρα μου. Αλλά αυτήν τη στιγμή έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ".

Για το αν βελτιωθεί η κατάσταση στη Ραπίντ: "Είμαι βέβαιος ότι η Ραπίντ, θα μπορέσει να αποφύγει τη χρεοκοπία. Ο Κόπος (σ.σ. ιδιοκτήτης της Ραπίντ) περιμένει να δει αν θα βρεθεί κάποιος να αγοράσει την ομάδα, αλλά στο τέλος πιστεύω θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Η Ραπίντ δεν αξίζει να έχει τη μοίρα της Κραϊόβα και δε μπορεί να βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία. Είμαι σίγουρος, ότι όλοι θα δουλέψουν για να συνεχίσει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία".
Για την ατμόσφαιρα στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ: "Στον ΠΑΟΚ η ατμόσφαιρα είναι ωραία, ειδικά οι οπαδοί είναι το ίδιο φανατικοί, όπως αυτοί της Ραπίντ. Εχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία θέση που οδηγεί στο Champions League. Το επόμενο μας παιχνίδι είναι στις 6 Ιανουαρίου με τον Πανθρακικό".
Για το αν η Ρουμανία έχει ελπίδες να πάει στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας: "Εχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στο Μουντιάλ, γιατί ξεκινήσαμε πολύ καλά στα προκριματικά. Η ήττα από την Ολλανδία, μας άφησε λίγο πίσω, αλλά έχουμε πάρει θετικά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό το διπλό στην Ουγγαρία".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights