CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου



Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού του Σαββάτου.
124.        ΕΞΕΤΕΡ – ΠΛΙΜΟΥΘ
Μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Νότιας Αγγλίας, δεν μπορεί να σηκώσει σε ένα τέτοιο ματς αποδόσεις καθαρού φαβορί η Έξετερ. Το Χ2 κατρακυλάει, στο 1,80 αυτή την ώρα η απόδοση του είναι πιο σωστή.
125.        ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ
5 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ίνγκολσταντ (0-2-3), από ήττα-σοκ με 0-3 από την Άουε προέρχεται η Σαν Πάουλι αλλά το αποτέλεσμα αυτό δεν αναιρεί την άνοδο της επί Φρόντσεκ. Πάμε με το 0:0 διπλό. 

126.        ΧΕΡΤΑ -ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Οριακές οι περισσότερες νίκες της Χέρτα φέτος, δεν βρίσκουμε αξία κάπου.
127.        ΧΑΛ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Από δύο σερί διπλά προέρχεται η Χαλ, πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Χάντερσφιλντ, ο άσος του 1,70 πάντως κρίνεται οριακός. Πιθανό το over, με τις δύο ομάδες να μετράνε 6/10 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα και 4/6 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.
128.        ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
No Bet.
129.        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
 Σε κρίση βρίσκονται και οι δύο ομάδες με πολλά και συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα και το ρόστερ να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια. Η καλή αμυντική τακτική του Μαντσίνι φαίνεται να αποδίδει στα εκτός έδρας παιχνίδια, εξού και το αήττητο των 10 αγώνων της Σίτι στο πρωτάθλημα εκτός έδρας. Πολύ χαμηλό πάντως το διπλό του 1,66, σίγουρα προτιμότερα  τα σκοράκια 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1 που πληρώνουν 2,53. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
130.        ΜΟΡΚΑΜ – ΟΞΦΟΡΝΤ
Κλείνουμε ελαφρώς προς τον άσο.
131.        ΝΑΝΤ – ΚΑΕΝ
Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στο Χ.
132.        ΝΤΙΖΟΝ – ΙΣΤΡ
No Bet.
133.        ΒΑΡΕΖΕ – ΓΚΡΟΣΕΤΟ
3 σερί εντός  έδρας νίκες μετράει η Βαρέζε, καθώς και 4-0-1 στα πιο πρόσφατα (όλες οι νίκες με μηδέν παθητικό). 0-3-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της Γκροσέτο, άσος.
134.        ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΣΠΕΤΣΙΑ
Προς τα δεξιά κοιτάμε, αλλά το ματς έχει και πολύ Χ (0-6-3 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων, 1-5-3 μετρά εκτός η Σπέτσια). Από 6 σερί GG προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, 7/9 μετράει στην έδρα της η Βίρτους Λαντσιάνο, αρκετά πιθανή η ισοπαλία με γκολ.
135.        ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ
Φουλ επίθεση παίζει πάντα στην έδρα της η Γιούβε Στάμπια (5/9 over 2,5 και 7/9 GG εντός) που προέρχεται από 5/5 GG και 4/5 over 2,5. 7 τα συνεχόμενα GG της Τσεζένα (4/7 over 2,5), θα πάμε με τα γκολ.
136.        ΕΜΠΟΛΙ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
 Πρώτα over (11 σερί η Έμπολι, 4 στα 6 τελευταία η Βιτσέντζα) και μετά άσος.
137.        ΜΟΝΤΕΝΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ
No Bet.
138.        ΜΠΑΡΙ – ΝΟΒΑΡΑ
No Bet.
139.        ΠΑΝΤΟΒΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ
Σε κάμψη η Πάντοβα, που έχει και απουσίες, καβάλα στο άλογο η πρωτοπόρος Σασουόλο, θα πάμε με το 0:0 διπλό.
140.        ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΒΕΡΟΝΑ
Ποιοτικότερη ομάδα η Βερόνα, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
141.        ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ
Ντέρμπι ουραγών, δεν διαφωνούμε με τα 2,00 του άσου.
142.        ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.
Ματς ανάμεσα σε δύο δημιουργικές ομάδες με επιθετικές αρετές, περιμένουμε καλό ρυθμό και διάθεση για νίκη και από τους δύο, με το over 2,5 στο 1,675 να ξεχωρίζει στοιχηματικά. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
143.        ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο πιο αδύναμες ομάδες της Μπουντεσλίγκα, με το χαμένο να πηγαίνει με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία στη χειμερινή διακοπή. Το άγχος αναμένεται να κυριαρχήσει και μαζί με την επιθετική ανεπάρκεια και των δύο δίνει τον πρώτο λόγο στο under, που ποντάρεται και αυτή την ώρα το βρίσκουμε στο 1,65. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
144.        ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Δεν ξέρουμε πώς η ήττα στο Αννόβερο θα επιδράσει στην ψυχολογία της Λεβερκούζεν, όπως και να ΄χει πάντως ο άσος του 1,60 κόντρα στο ανεβασμένο Αμβούργο κρίνεται πολύ μικρός. Toμάτι αμέσως πάει στο +1 ασιατικό διπλό του 1,80, αλλά δεδομένου ότι η Λεβερκούζεν σκοράρει σχεδόν πάντα θα προτιμήσουμε το GG στην ίδια απόδοση, άλλωστε οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρές απουσίες στην άμυνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
145.        ΜΑΪΝΤΖ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ
Ισορροπημένο το ματς στο Μάιντζ μεταξύ δύο εκ των καλών ομάδων της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί στην έδρα τους, οι αποδόσεις όμως μάλλον αδικούν τη Στουτγάρδη και θα έπρεπε να ήταν πιο ισορροπημένες, με το σύνολο του Λαμπαντία να έρχεται από τρεις σερί νίκες και να είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα μετά την Μπάγερν. Σε εξαιρετική κατάσταση είναι και ο Ιμπίσεβιτς, 1,95 αποδίδει το +0,25 ασιατικό διπλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
146.        ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. - ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Η Φορτούνα δίνει μεγάλο βάρος στην άμυνά της, αλλά πολλές φορές δεν τα καταφέρνει και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν. Από τις πλέον απρόβλεπτες ομάδες το Αννόβερο, μπορεί να μετατρέψει σε ροντέο κάθε ματς, μετρώντας φέτος 6/7 over και 5/7 over 3,5 στις εξόδους του. 2,05 πληρώνει το καλοπληρωμένο over, με τα παιχνίδια της ομάδας του Σλόμκα να έχουν 3,86 γκολ κατά μέσο όρο μακριά από το κοινό της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
147.        ΚΠΡ – ΦΟΥΛΑΜ
Ακόμα ένας τελικός για την ΚΠΡ, που καλείται να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στη Φούλαμ ώστε να πετύχει τη πολυπόθητη νίκη που θα της επιτρέψει να πάρει μπρος. Οι Ρέιντζερς είναι σαφώς βελτιωμένοι με τον Χάρι Ρέντναπ στο τιμόνι τους και θα μπορούσαν να έχουν μαζέψει περισσότερους πόντους στα τρία τελευταία ματς αν η τύχη ήταν με το μέρος τους, θα τους στηρίξουμε κόντρα στη μέτρια φέτος Φούλαμ στο 0:0 ασιατικό (1,775) στηριζόμενοι στο καλό υλικό αλλά και την υπεροχή τους στη μάχη των πάγκων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
148.        ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς θα κατέβει στο Άνφιλντ η Άστον Βίλα, η Λίβερπουλ παρά την επιστροφή του Σουάρεζ δεν έχει φέτος το εύκολο γκολ και ειδικά αν αργήσει να σκοράρει θα δυσκολευτεί πολύ περισσότερο από το -1,5 που υποδεικνύει το σχετικό χάντικαπ του αγώνα. Προτιμότερο το μηδέν παθητικό των κόκκινων με τους φιλοξενούμενους να μοιάζουν απόλυτα προσηλωμένοι στο αμυντικό παιχνίδι στα τελευταία ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
149.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Εύκολα ή δύσκολα (συνήθως το δεύτερο) η Γιουνάιτεντ καθαρίζει παιχνίδια σαν και αυτό κόντρα στη Σάντερλαντ τη φετινή σεζόν, και η επιθετική της ποιότητα σε συνδυασμό με την δυσκολία των φιλοξενούμενων στο γκολ –και την τραγική τους παράδοση στο Ολντ Τράφορντ- κάνουν τον άσο εκ των ων ουκ άνευ. Με την απόδοση του στο 1,20 όμως και το ασιατικό line στον -2 θα προτιμήσουμε τη στατιστικά δυνατή νίκη των “κόκκινων διαβόλων” με 1 ή 2 γκολ διαφορά, ενδεχόμενο που αποδίδει 2,08. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
150.        ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Κάποια στιγμή θα σταματήσει το σερί της Νόριτς όμως τη δεδομένη στιγμή η Γουίγκαν με τις πολλές απουσίες και την κάκιστη αμυντική συμπεριφορά δεν μοιάζει ικανή να αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο. Στο 1,925 το -0,25 των γηπεδούχων, 1,66 πληρώνει το GG και 6,25 το αγαπημένο 1-1. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
151.        ΣΤΟΟΥΚ – ΕΒΕΡΤΟΝ
Ματς- καθαρή τριπλή ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες που πολύ δύσκολα χάνουν, οι μπουκ δίνουν ελαφρύ φαβορί την Έβερτον κάνοντας ενδιαφέρον τον +0,25 ασιατικό άσο (1,80+), θα προτιμήσουμε πάντως το ρίσκο της ισοπαλίας που πληρώνει καλά (3,30). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
153.        ΚΑΡΝΤΙΦ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
10/10 νίκες εντός μετράει η πρωτοπόρος Κάρντιφ (7/10 over), έχουν αρχίσει να ανοίγουν ξανά τα ματς της Πιτέρμπορο. 1 & over 2,5.
154.        ΛΙΝΤΣ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν βρίσκεται η Ίπσουιτς (3 σερί νίκες), από ήττα με κακή εμφάνιση κόντρα στη Ντέρμπι προέρχεται η Λιντς. Προς αποφυγή ο άσος, πιθανό το GG.
155.        ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΛΕΣΤΕΡ
Το αήττητο σερί 13 αγωνιστικών (7-6-0) της Μίλγουολ έλαβε βάναυσο τέλος στο Πόρτμαν Ρόουντ (ήττα 3-0 από την Ίπσουιτς), βαρύ χαρτί η Λέστερ αλλά το ματς έχει πολύ ισοπαλία μέσα.
156.        ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΓΟΥΛΒΣ
Μεσοβδόμαδα η Μίντλεσμπρο άφησε πολλές δυνάμεις στην ήττα της από τη Σουόνσι για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ και αυτό ίσως της στοιχήσει κόντρα στη Γουλβς, που προέρχεται από δύο σερί νίκες. Χ2 στο 1,90+.
157.        ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
Μοιρασμένο σωστά στη μέση, τριπλή στην οποία δεν βρίσκουμε κάπου αξία.
158.        ΜΠΕΡΝΛΙ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
Τέλος έλαβε το αήττητο σερί της Γουότφορντ (5-2-0) με την εντός έδρας ήττα από τη Χαλ την προηγούμενη αγωνιστική. Εκτός έδρας πάντως στέκεται καλά (5-1-4) και κόντρα στη δυσκοίλια Μπέρνλι το +0,25 ασιατικό διπλό δεν μοιάζει κακό.
159.        ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Τοπικό ντέρμπι, με τη Μπλάκπουλ να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση τελευταία (2-5-0 το αήττητο σερί της, 0-1-3 στα πιο πρόσφατα η Μπλάκμπερν), 8/10 GG μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο.
160.        ΜΠΟΛΤΟΝ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Κολλημένη στα Χ η Μπόλτον, 7 ματς αήττητη εκτός η Τσάρλτον (4-3-0) αλλά κάποια στιγμή περιμένουμε την αντίδραση των Γουόντερερς. Θα θέλαμε πάντως πιο ψηλά τον άσο από το 1,90 που βρίσκουμε τώρα.
161.        ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Καθαρή τριπλή, με 3-5-2 που μετράει εκτός έδρας η Νότιγχαμ το Χ2 του 1,90+ μοιάζει δελεαστικό.
162.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΝΤΕΡΜΠΙ
9/10 GG και 7/10 over 2,5 μετράει εντός η Μπρίστολ Σίτι, από  5/6 over 2,5 και GG προέρχεται η Ντέρμπι, θα πάμε με τα γκολ.
163.        ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΓΕΟΒΙΛ
Καμία δεν από τις δύο δεν ξεχωρίζει για τη φόρμα της, τα 7/10 over 2,5 που μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα οδηγούν στα πολλά γκολ.
164.        ΚΡΟΥ – ΜΠΕΡΙ
Οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες, στο 1,80 το Χ2 έχει αξία.
165.        ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ
Οι 5 σερί νίκες της Λέιτον Όριεντ τα λένε όλα. Άσος στο 2,10.
166.        ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ
Δεν υπάρχουν σημεία κάτω από 1,50 στις μικρές Αγγλίες.
167.        ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Καθαρό και δίκαιο φαβορί η Μπόρνμουθ, που σκοράρει κατά ριπάς την ώρα που η Κόλτσεστερ μετράει 1-0-5 στα πιο πρόσφατα. Άσος και over 2,5.
168.        ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Σε φουλ φόρμα η Μπρέντφορντ (6-2-0 στα πιο πρόσφατα), η Νοτς Κάουντι φέτος στην έδρα της δεν έχει τη δυναμική άλλων σεζόν. 6/8 1-1 ανεξαρτήτως έδρας τα τελευταία χρόνια δείχνει η προϊστορία, αλλά θα πάμε με το 0:0 διπλό.
169.        ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Σε καλή κατάσταση αμφότερες, η 2η του βαθμολογικού πίνακα της Λιγκ 1 Ντονκάστερ ως τώρα έχει δείξει να κατά καταφέρνει καλύτερα εκτός έδρας (5-1-4 εντός) γι’ αυτό θα προτιμήσουμε το 0:0 διπλό.
170.        ΟΛΝΤΑΜ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ
Σε αποδόσεις φαβορί η Σουίντον, έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο κόντρα στη μέτρια Όλνταμ αλλά το διπλό χρειάζεται κάλυψη στην ισοπαλία.
171.        ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΠΡΕΣΤΟΝ
4 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Πρέστον, χρυσή μετριότητα η Πόρτσμουθ αλλά τα νέα της επικείμενης αφαίρεσης βαθμών λόγω χρεών ίσως αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές της.   
172.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΤΡΑΝΜΙΡ
Ντέρμπι κορυφής, με το μεγάλο όνομα της αναμέτρησης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να αβαντάρεται απ’ τους μπουκ. Με την Τρανμίρ πάντως να μετράει 4 ματς χωρίς νίκη δεν σκεφτόμαστε την κόντρα.
173.        ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΚΑΡΛΑΪΛ
Ανοιχτά όλα τα παιχνίδια της Καρλάιλ (8 σερί GG, 8/10 GG εκτός), περιμένουμε να σκοράρει γι’ αυτό θα πάμε με το αμφίσκορο.
174.        ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΚΡΟΟΥΛΙ
Μοιρασμένες σωστά οι αποδόσεις, καθαρή τριπλή.
175.        ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΓΟΥΙΚΟΜ
Σε εξαιρετική κατάσταση η Γουίκομ (3-1-0 με τέρματα 10-4), χρυσή μετριότητα η Άκρινγκτον που μετράει μια νίκη στα επτά τελευταία (1-3-3). +0,25 ασιατικό διπλό.
176.        ΓΙΟΡΚ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
No Bet.
177.        ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ
Ένα κλικ προς τα δεξιά.
178.        ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΜΠΑΡΝΕΤ
4-4-2 εντός η Ντάγκεναμ, 1-2-7 εκτός η ουραγός Μπαρνέτ, με τους γηπεδούχους να μετράνε 4-0-3 στα πιο πρόσφατα. Ικανοποιεί το 1,90 του άσου.
179.        ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ
Ροντέο τα ματς της Ρότσντεϊλ, κλειστά εκείνα της Όλντερσοτ. Μύλος.
180.        ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Ένα κλικ παραπάνω στο Χ2.
181.        ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
Νο Βet.
182.        ΤΟΡΚΙ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ
Στηριζόμενοι στα 8/10 GG εντός της Τορκί και τα 5 σερί over της Νορθάμπτον θα παμε με τα γκολ.
183.        ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
No Bet.
184.        ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΜΠΕΡΤΟΝ
Toν πρώτο λόγο έχει ο άσος.
185.        ΡΙΝΤ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ
Με νέο τεχνικό η Ριντ, που στα τελευταία παιχνίδια έδειξε δυνατότητες σκοράροντας 16 φορές στα 5 πιο πρόσφατα. Μπορεί να σκοράρει και η Βακ Πέλετς, αλλά μέχρι εκεί. Άσος και over.
186.        ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
No Bet.
187.        ΧΕΤΑΦΕ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ
188.        ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ
Φαβορί η Αμπερντίν, αλλά τα 1,90+ του άσου δεν γοητεύουν, πόσο μάλλον όταν οι γηπεδούχοι μετράνε 2-4-2 εντός.  
189.        ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Ματς για πολλά γκολ, 6/8 over 2,5 μετράει εντός η Νταντί Γιουνάιτεντ (5 σερί στα πιο πρόσφατα) 7/8 εκτός η Ινβερνές των 3,65 γκολ κατά μέσο όρο στα παιχνίδια της.
190.        ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΝΤΑΝΤΙ
Ντέρμπι νεοφώτιστων που δείχνει ότι μπορεί να πάει παντού, και σε σημείο αλλά και σε totals.
191.        ΣΕΛΤΙΚ  - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ
Δεν την “παίζουμε” φέτος τη Σέλτικ, αφού τρέχει μόνη της στην κούρσα για τον τίτλο, αλλά λογικά θα καθαρίσει την αδύναμη Σεντ Μίρεν.
192.        ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΧΑΡΤΣ
Απουσίες στην άμυνα έχει η Σεντ Τζόνστον, αλλά η Χαρτς φέτος δεν χρίζει εμπιστοσύνης.
193.        ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
5/8 over 2,5 και GG εντός η Χιμπέρνιαν, 6/8 εκτός η Μάδεργουελ. Από 1-1 ξεκινάει.
208.        ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Αγνοώντας τη νίκη στα εφτά τελευταία (0-4-3), η Κέρκυρα έπεσε εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με μια δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα να είναι πλέον απαγορευτική. Ο Πανθρακικός ταξιδεύει σε πολύ κατάσταση και δεν χάνει στα έξι τελευταία (4-2-0) και με μόνο ένα γκολ παθητικό στο διάστημα αυτό. 3,00 πληρώνει η ισοπαλία, όπως έληξαν τα 4/7 εντός έδρας των Φαιάκων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
209.        ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο ΟΦΗ έχει χάσει σημαντικό έδαφος και θα κυνηγήσει πάση θυσία τους βαθμούς ώστε να ανασάνει και να διευρύνει την απόστασή του από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Αστέρας φέτος εκτός έδρας δεν έχει καθόλου καλό πρόσωπο με τον Σάκη Τσιώλη να δίνει εξ' ολοκλήρου το βάρος στην άμυνα. Όσα προβλήματα και να έχουν οι Κρητικοί δεν μπορεί να δίνονται ως outsider σε αυτό το ματς, θα πάμε με το +0,25 που πληρώνει 1,925. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
210.        ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΑΡΣΕΪΓ
Ένα γκολ σε πέντε ματς έχει βάλει εντός έδρας η Τουλούζ στη Μαρσέιγ και βλέποντας πως δεν σκοράρει ούτε με αίτηση στα τελευταία ματς, θεωρούμε δύσκολο να σκοράρει εδώ ή έστω να πετύχει πάνω από ένα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει φέτος σε επτά από τα εννιά εκτός έδρας παιχνίδια τους και το διπλό στο DNB σε απόδοση περίπου 2,00 έξω φαίνεται αρκετά ασφαλές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
211.        ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ - ΡΙΟ ΑΒΕ
Δεν λείπουν τα γκολ και από τα παιχνίδια των δύο (4/6 και 3/6 over 2,5 και GG μετράνε στα πιο πρόσφατα), θα πάμε με το GG.
212.        ΟΛΑΝΕΝΣΕ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ
4/5 over 2,5 και GG μετράει εντός η Ολανένσε, 3/5 εκτός η Ζιλ Βιθέντε. Θα πάμε και εδώ με τα γκολ.
213.        ΜΑΛΙΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Σταντάρ Λιέγης, από νίκη μετά από έξι ματς προέρχεται και η Μαλίν αλλά έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση. Διπλό με κάλυψη στο Χ.
214.        ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Σε τραγική κατάσταση η Μαγιόρκα που έχει να κερδίσει εδώ και 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στα δύο τελευταία μέτρησε 9 γκολ παθητικό. Ασταθής η Μπιλμπάο με την πληγή της να είναι οι αμυντικές επιδόσεις (2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας) με τα εκτός έδρας παιχνίδια της να έχουν 4,57 μέσο όρο γκολ. Καλή περίπτωση το GG στο 1,72 για δύο ομάδες σε δύσκολη βαθμολογική θέση που θα ψάξουν το γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
215.        ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β
Από συντριβή με 4-0 στο Ελ Μαδριγάλ προέρχεται η Αλκορκόν, αλλά στην έδρα της επιβάλει το νόμο της (7-1-0). Βελτιώνονται οι τιμές του άσου, σημείο που θα προτιμήσουμε. 
216.        ΟΥΕΣΚΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ
Με υπηρεσιακό τεχνικό η Ουέσκα, υποδέχεται μια καλή ομάδα που πάντως μεσοβδόμαδα τα έδωσε όλα στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Θα μείνουμε μακριά. 
217.        ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΠΑΛΕΡΜΟ
Ο Γκουιντολίν διέγνωσε κούραση στους παίκτες και τους έδωσε τις απαραίτητες ανάσες μέσα στην εβδομάδα ενώ στα τελευταία παιχνίδια το Παλέρμο κατεβαίνει με αμυντικούς προσανατολισμούς προσπαθώντας περισσότερο να παγώσει το ρυθμό παρά να φτιάξει παιχνίδι. Η Ουντινέζε είναι σε καλή κατάσταση και με σύμμαχο την καλή παράδοση έχει προβάδισμα νίκης στην αναμέτρηση, καλή επιλογή είναι τα κλασικά σκορ 1-0 / 2-0 / 2-1 με κάλυψη στο 1-1 που στο εξωτερικό δίνουν μέση απόδοση 2,20 σε σχέση με τον άσσο του 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
218.        ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
5/7 over και GG μετράει εντός η Γκεντσλέρ, 6/7 over και 5/7 GG εκτός η Μπεσίκτας. Δυνατό over.  
219.        ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Aπό δύο σερί νίκες με 1-0 προέρχεται η Ελαζίγκ, η Γκαζιαντέπ με 0-4-3 εκτός και τέρματα 3-13 δείχνει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το Χ. Δύσκολα θα δούμε υψηλό σκορ, η σκοπιμότητα λογικά θα επικρατήσει και το under έχει αξία.
220.        ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.
Τοπικό ντέρμπι, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων –που προέρχονται από 7 σερί ήττες-να παίζει το κεφάλι του. Δεν θα διαλέξουμε μεριά.
221.        ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ  - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ
Από 0-1-7 προέρχεται η τραγική Αντμίρα, η ουραγός Βάκερ Ίνσμπουργκ έχει ευκαιρία να ανακάμψει βαθμολογικά αλλά και εκείνη δεν βρίσκεται σε κανένα καλό φεγγάρι (0-1-4).
222.        ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ
Μόνη της παίζει η Ραπίντ, που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Η Νέουσταντ (1-0-6) μόνο από τύχη μπορεί να σώσει έστω και το βαθμό.
223.        ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ
Από τις ορέξεις της Σάλτσμπουργκ εξαρτάται η έκταση της νίκης της.
224.        ΣΑΛΚΕ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Βασιζόμενοι στην έδρα και το όνομα της Σάλκε οι μπουκ έβγαλαν σε απόδοση καθαρού φαβορί τον άσο της κόντρα στη μαχητική Φράιμπουργκ, χωρίς όμως να συνυπολογίσουν το “σκάσιμο” της ομάδας του Στέφενς το τελευταίο διάστημα. Η αγορά δειλά πάει προς το Χ2, αλλά η προτιμότερη στοιχηματική λύση στην αναμέτρηση μοιάζει το 2,05 της νίκης των “βασιλικών μπλε” με 1 ή 2 γκολ διαφορά, την ώρα που ο ξερός άσος πληρώνει 1,65. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
225.        ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Πανιώνιος κάνει την αγωνιστική του κοιλιά και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος γνωρίζει ότι η ομάδα του δεν θα έχει καμία τύχη όσο κι αν κλειστεί απέναντι στον Ολυμπιακό που αγωνίζεται πλέον χωρίς τις έννοιες των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Αναμένεται ανοικτό ματς με εκατέρωθεν φάσεις, στο 1,95 το over, στο 2,25 ο συνδυασμός του με το διπλό του Ολυμπιακού που μετράει 8/9 διπλά στη Νέα Σμύρνη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
226.        ΤΣΒΟΛΕ – ΑΛΚΜΑΑΡ
Η φόρμα δείχνει 1Χ (τέσσερα ματς αήττητη η Τσβόλε, 0-2-4 στα έξι πιο πρόσφατα η Άλκμααρ) αλλά στο 2,20+ είμαστε διατεθειμένοι να ρισκάρουμε στην ανάσταση των ποιοτικότερων φιλοξενούμενων, με το 1-1-6 της Τσβόλε εντός να συνηγορεί.
227.        ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.
Αποδόσεις βάσει ονόματος, δεν υπάρχει φέτος ομάδα Σπόρτινγκ. +0,25 ασιατικός άσος.
228.        ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΦΕΝΛΟ
Τον πρώτο λόγο έχει η Γκρόνιγκεν, αλλά η Φένλο του 3-2-1 στα έξι τελευταία θέλει σεβασμό. Άσος για το live, όταν η τιμή του ξεπεράσει το 1,80.
229.        ΡΟΝΤΑ – ΜΠΡΕΝΤΑ
Ντέρμπι της ουράς, must win για τη Ρόντα, η έδρα της δίνει τον πρώτο λόγο.
230.        ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ
Σημάδια ξεφουσκώματος δείχνει η Κόρτραϊκ (2 σερί ήττες), 1-4-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπέβερεν. Περιμένουμε κλειστό ματς που και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να μη χάσουν, τα 7/9 και 8/10 under 2,5 που μετράνε αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας μας οδηγούν στα λίγα γκολ, ενώ αρκετά πιθανό μοιάζει και το Χ. 
231.        ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΜΟΝΣ
Άσος, over και GG.
232.        ΛΙΡΣ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Ντέρμπι ουραγών, παντού σκοράρει η Σερκλ Μπριζ (10 σερί GG), σε ελεύθερη πτώση η Λιρς (1-0-5) που δέχεται γκολ με το τσουβάλι. Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν, ενώ δεν θα μας κάνει έκπληξη όπου και να κάτσει τελικά η μπίλια.
233.        ΛΟΚΕΡΕΝ – ΓΑΝΔΗ
Δεν μπορεί η φετινή  Γάνδη (0-2-5 από την τελευταία νίκη της), δικαίως βρίσκουμε τη γηπεδούχο Λόκερεν σε τιμές φαβορί αλλά οι δύο σερί ήττες από Γκενκ και Μαλίν μας κάνουν λιγάκι διστακτικούς. 
234.        ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ
Από συντριβές (6-1 και 1-7 αντίστοιχα) προέρχονται αμφότερες, άγνωστο το πώς θα αντιδράσουν.
235.        ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΠΑΣΤΙΑ
Η Μονπελιέ είναι ανεβασμένη και βρίσκει γκολ απ’ όλους της τους παίκτες, μιας και στα τελευταία δύο ματς έχουν σκοράρει οι Ουτάκα, Μπελχαντά και Καμπελά. Η Μπαστιά επέστρεψε στα over και θα προσπαθήσει να πάει στο μηδέν και αυτό το ματς, όμως δύσκολα θα κρατήσει τους φορ των πρωταθλητών. Με ένα γρήγορο γκολ των γηπεδούχων θα ανοίξει το ματς, στο 2,50+ ο άσος με το over στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
236.        ΝΙΣ – ΕΒΙΑΝ
Η Νις είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τελευταία φορά που δεν σκόραρε σε επίσημο παιχνίδι της ήταν στις 18 Αυγούστου (!) και έκτοτε μετράει 18 ματς όπου βρήκε δίχτυα τουλάχιστον μία φορά. Τα 15/18 ήταν και goal-goal και με την Εβιάν επικίνδυνη εκτός έδρας, μπορεί να επιβεβαιωθεί τόσο το goal-goal (1,90), όσο και ο 1 & over που πληρώνει 3,20, με τους Νικαιώτες να στοχεύουν στην έκτη διαδοχική εντός έδρας νίκη τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
237.        ΡΕΜΣ – ΛΙΛ
Συνεχόμενα τα αρνητικά αποτελέσματα για τη Ρεμς, που δεν έχει νίκη στα εννιά τελευταία (0-3-6) και δεν έχει σκοράρει στα εφτά από αυτά. Η φετινή Λιλ, όμως, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εκτός έδρας και η καλύτερη επιλογή βάσει της συμπεριφοράς των δύο ομάδων δείχνει να είναι το under, που αποδίδει 1,61. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
238.        ΣΟΣΟ - ΜΠΡΕΣΤ
Μετριότατες οι εμφανίσεις και των δύο ομάδων ως τώρα με τη Σοσό να το παλεύει κυρίως στην έδρα της και αντίστοιχα τη Μπρεστ να χάνει όλη τη δύναμη της όταν παίζει σαν φιλοξενούμενη. Στο 2,00 βρίσκουμε τον ασιατικό άσο -0,25 των γηπεδούχων, έχοντας επιστροφή του μισού πονταρίσματος στην ισοπαλία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
239.        ΤΡΟΥΑ – ΑΖΑΞΙΟ
Καλύτερα δείγματα γραφής δείχνει η Αζαξιό στα μισά του πρωταθλήματος με όλες τις ήττες της εκτός έδρας να είναι κόντρα σε ποιοτικότερες ομάδες. Η Τρουά έχει πάρει τη χαρά της νίκης μόνο μία φορά στο πρωτάθλημα και έχοντας δεχτεί τα περισσότερα γκολ βρίσκεται δικαίως στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο 1,85 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό +0,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
240.        ΓΡΑΝΑΔΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ
1-1-6 μετράει στα οκτώ τελευταία η Γρανάδα, με το κλίμα στην ομάδα αλλά και για τον τεχνικό Ανκέλα να είναι βαρύ. Οι γηπεδούχοι είναι και η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση, αποτυγχάνοντας να σκοράρουν στα τέσσερα τελευταία. Ευκαιρία για τρίτο σερί διπλό είναι το ματς για τη Σοσιεδάδ (1-2 στη Μάλαγα και 2-5 στη Βαλένθια στις προηγούμενες εξόδους της), με τους Βάσκους να ταξιδεύουν χωρίς άγχος, παραμένοντας και αήττητοι στα πέντε τελευταία. Επιλογή το 2,10 του ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
241.        ΜΟΥΡΘΙΑ - ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
4-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Μούρθια, αλλά ο άσος του 2,10 δεν στέκει από τη στιγμή που η Γουαδαλαχάρα έχει χτυπήσει φόρμα (3 ματς αήττητη) και προέρχεται από το θρίαμβο με 5-1 επί της Νουμάνθια.  
242.        ΧΙΡΟΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Ντέρμπι κορυφής, 6-1-1 εντός η Χιρόνα, 2-3-3 εκτός η Βιγιαρεάλ αλλά με νωπές τις δάφνες από το 4-0 επί της Αλκορκόν. No Bet.
243.        ΛΑΤΣΙΟ - ΙΝΤΕΡ
Οι Ρωμαίοι είναι σε καλή κατάσταση και εκμεταλλεύονται την έδρα τους την φετινή χρονιά, ενώ η Ίντερ δείχνει να διέρχεται περίοδο κάμψης και όταν δεν μπορεί ο Μιλίτο δεν μπορεί και αυτή. Ο ασιατικός άσσος ΑΗ 0:0 βρίσκεται σε απόδοση 1,70 στο εξωτερικό, καλή επιλογή δείχνει το over σε απόδοση 1,975. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
244.        ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Λογικό φαβορί η Αϊντχόφεν, με το διπλό πάντως να πληρώνει ψίχουλα. Αναμονή για τον live.
245.        ΜΠΕΝΦΙΚΑ –ΜΑΡΙΤΙΜΟ
8 σερί GG δείχνει η προϊστορία, πιο ασφαλές μοιάζει το 1 & over 2,5.
246.        ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΑΛΑΓΑ
Συσπειρώθηκε η Σεβίλλη μετά το εντυπωσιακό 0-5 κόντρα στη Μαγιόρκα για το κύπελλο και αναζητάει ανάλογες εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα. Ξεκούραστη η Μάλαγα καθώς μεσοβδόμαδα δεν είχε αγώνα, πάει με γεμάτο το οπλοστάσιο της και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι. Εκτός από το Χ ημίχρονο (2,20) που ευνοείται από τα στατιστικά των φιλοξενούμενων (7/7) καλή περίπτωση ίσως είναι στο live οι πολλές κάρτες ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει να υπάρξει αποβολή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights