CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΒΕΤ: Φόρμα & παράδοση η Στουτγκάρδη


28-10-4 με τέρματα 84-22 κόντρα στη Σάλκε μετράνε εντός οι γηπεδούχοι

ΒΕΤ: Φόρμα & παράδοση η Στουτγκάρδη
Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Στουτγκάρδη, που υποδέχεται στη “Μερτσέντες Αρίνα” τη σκασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια Σάλκε. Συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων η παράδοση, με το +0,25 ασιατικό τους να πληρώνει 1,81.
Με ήρωα τον Ιάπωνα μέσο Οκαζάκι  ηΣτουτγκάρδη έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ, συμπληρώνοντας τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Η ομάδα του Λαμπαντία  μετά από το κακό της ξεκίνημα στη σεζόν (0-2-3) μετράει 6-2-2 στα δέκα τελευταία, φτάνοντας στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα.

Το βράδυ της Πέμπτης υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Μόλντε και με νίκη εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ, στο πρωτάθλημα υποδέχεται την πελάτισσα Σάλκε, κόντρα στη οποία μετράει 28-10-4 εντός έδρας (8-3-1 στα πιο πρόσφατα κρατώντας 9 φορές το μηδέν πίσω) με τέρματα μάλιστα 84-22. Τιμωρημένος είναι ο βασικός αμυντικός Τάσκι, τραυματίας ο φορ Κακάου.
Τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη για τη Σάλκε το 1-1 κόντρα στη Μονπελιέ το βράδυ της Τρίτης, οι “βασιλικοί μπλε” ήθελαν τη νίκη κόντρα στους αδιάφορους Γάλλους για να εξασφαλίσουν την πρωτιά του ομίλου αλλά ήταν αρκετά τυχεροί που πήραν ακόμα και τον βαθμό, ενώ ο Ολυμπιακός τους έκανε τη χάρη κερδίζοντας την Άρσεναλ και έτσι η ομάδα του Στέφενς θα αποφύγει τους υπόλοιπους πρώτους των ομίλων του CL στην κλήρωση για τους “16”.
Σαφώς σκασμένη εδώ και καιρό από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Γερμανία και Ευρώπη, η Σάλκε μετράει 0-2-2 στα πιο πρόσφατα ματς της για τη Μπουντεσλίγκα ενώ στις τρεις τελευταίες εξόδους της ηττήθηκε από Χόφενχαϊμ, Λεβερκούζεν και Αμβούργο. Δύναμη και φέτος η έδρα της, εκτός έχει ρεκόρ 2-2-3, πρόβλημα αποτελεί η αφλογιστία του Χούντελααρ που φέτος στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόλις 5 φορές (13 γκολ είχα στα ίδια ματς πέρσι) έχοντας παράλληλα το μεγαλύτερο αριθμό χαμένων ευκαιριών. Τραυματίες οι βασικότατοι Παπαδόπουλος και Αφελάι, μακροχρόνια εκτός ο αναπληρωματικός μέσος Χέγκερ.   
Πιθανές εντεκάδεςΣτουτγκάρδη (4-2-3-1):Ulreich - G. Sakai, Maza, Niedermeier, Boka - Kuzmanovic, Gentner - Harnik, Holzhauser, Okazaki - Ibisevic
Σάλκε (4-2-3-1):Hildebrand - Uchida, Höwedes, Metzelder, Fuchs - J. Jones, Neustädter - Farfan, Holtby, Draxler – Huntelaar
Key Stat28-10-4 μετράει εντός έδρας κόντρα στη Σάλκε η Στουτγκάρδη.
Συμπέρασμα: Διαμετρικά αντίθετη η φόρμα των δύο ομάδων, η Στουτγκάρδη τελευταία βρίσκει ρυθμό την ώρα που η Σάλκε δείχνει να μένει από βενζίνη και να περιμένει πως και πως τη χειμερινή διακοπή. Σε τιμές αουτσάιντερ οι γηπεδούχοι, με την παράδοση συντριπτικά υπέρ τους, δεν θα μπορούσαμε να μην τιμήσουμε το +0,25 τους στο 1,81.
Betol

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights