CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ο Δώνης Θέλει πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ



Τη σκέψη να διατηρήσει το 4-3-3 με το οποίο παρέταξε μεσοβδόμαδα τον ΠΑΟΚ στην Κατερίνη για το Κύπελλο Ελλάδας έχει ο Γιώργος Δώνης.

Η δοκιμή κόντρα στον Αιγινιακό κρίθηκε επιτυχημένη, αφού δίνεται περισσότερη ελευθερία στους ακραίους επιθετικούς (Λόρενς και Σαλπιγγίδης) και η τριάδα στα χαφ ταιριάζει περισσότερο στους Φωτάκη και Λάζαρ.

Έτσι είναι αρκετές οι πιθανότητες ο «Δικέφαλος του Βορρά» αν παραταχθεί με το ίδιο σύστημα στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι αυτός ο σχηματισμός (με τους πέντε συγκεκριμένους να παίζουν μεσοεπιθετικά) είναι και ο πλέον επιθετικογενής για τους Θεσσαλονικείς.



Όλα δείχνουν ότι 43χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, ενώ μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα παίξουν οι Αποστολόπουλος, Βιβιάν, Κουμαλό και Λίνο.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Κάτσε, ενώ εσωτερικοί χαφ θα είναι ο Φωτάκης και ο Λάζαρ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης, ο Λόρενς και ο Αθανασιάδης.

Η αυριανή μέρα είναι καθοριστική για το που δείχνει να καταλήγει ο Δώνης, το θετικό όμως για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι ότι έχει την άνεση, λόγω των παικτών που διαθέτει να αλλάξει διάταξη και στη διάρκεια του αγώνα με εσωτερικές αλλαγές.

Όσον αφορά τον Κώστα Κατσουράνη, έχει τελευταίο διήμερο ρεπό αφού από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Τα εργομετρικά του θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, το οποίο και θα βγάλει το ειδικό πρόγραμμα που θα χρειαστεί μέχρι τις αρχές Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights