CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Αποστολόπουλος: "Άνοιξε ο δρόμος για όλους μας"

Ο Κώστας Αποστολόπουλος θεωρεί ότι αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο και τους υπόλοιπους νεαρούς συμπαίκτες του οι ευκαιρίες που δίνονται πλέον στους πράσινους από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.




Την Πέμπτη το απόγευμα ο Κώστας Αποστολόπουλος πήρε την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα καθώς ο Χουάν Ραμόν Ρότσα τον έριξε στην αναμέτρηση με την Προοδευτική.
Ο νεαρός επιθετικός του Τριφυλλιού μάλιστα θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ αν το δοκάρι δεν του είχε κόψει το σουτ. Ο ίδιος με δηλώσεις του στο Novasports υποστήριξε πως τόσο για αυτόν όσο και για τα υπόλοιπα παιδιά άνοιξε ο δρόμος και σημείωσε πως περιμένει να πάρει και άλλες ευκαιρίες.

Ο Αποστολόπουλος ευχαρίστησε και τον Χουάν Ραμόν Ρότσα για την ευκαιρία που του έδωσε και δεν παρέλειψε να σημειώσει πως το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό αποτελούσε ένα όνειρο που είχε από μικρό παιδί.
Για το αν η πρώτη του συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό, είναι δικαίωση των προσπαθειών του: «Δικαίωση... Δεν θα χρησιμοποιούσα αυτή τη λέξη. Θα έλεγα ότι μου δόθηκε η ευκαιρία και με τη συμμετοχή μου, άνοιξε επιπλέον μια πόρτα για περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερη δουλειά».
Για το αν ήταν όνειρο η συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα:
«Εννοείται. Είμαι εννέα χρόνια στην ομάδα και από τότε που πρωτοήρθα, ο πρώτος στόχος ήταν αυτός. Και όχι μόνο στόχος. Όνειρο από μικρό παιδί ήταν το πότε θα παίξω στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού».
Για τις σκέψεις του πριν τον αγώνα με την Προοδευτική:
«Το προηγούμενο βράδυ σκεφτόμουν διάφορα, όμως από τη στιγμή που φτάσαμε στο γήπεδο, δεν πέρναγε καμία σκέψη από το μυαλό μου, παρά το πότε θα μπω και θα αγωνιστώ».
Για το αν αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δίνει βάση στις Ακαδημίες:«Αποτελεί τεράστιο κίνητρο. Έχουμε δει σε τόσους αγώνες, πόσοι συμπαίκτες μου- μέχρι πρότινος- έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες και έχουν καταφέρει να τις αξιοποιήσουν και να αγωνιστούν και βασικοί. Σίγουρα αποτελεί μεγάλο κίνητρο...
Η ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και θα πρέπει να βασιστεί στις Ακαδημίες της. Γίνεται απίστευτη δουλειά με τους προπονητές της Ακαδημίας και προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι και να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή».
Για το αν μαθαίνει από τους επιθετικούς της πρώτης ομάδας:

«Σίγουρα μαθαίνω. Είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία από εμένα, έχουν διαφορετικές εμπειρίες και σε κάθε ευκαιρία, μου δίνουν την συμβουλή τους και προσπαθώ να την ακολουθώ».
Για το αν είναι πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού, η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας:
«Είναι ένας σημαντικός θεσμός το Κύπελλο Ελλάδας. Πολλές ομάδες τον υποτιμούν στην αρχή, όμως θα έλεγα ότι είναι πολύ σημαντικός θεσμός και εφόσον είναι δύσκολο να κατακτηθεί το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι είναι στόχος της ομάδας να κατακτήσουμε εφέτος το Κύπελλο».
Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο:

«Είναι πολύ δυνατή ομάδα ο Πανιώνιος. Φαίνεται και από την βαθμολογική του κατάταξη, όμως βλέπουμε και το ποδόσφαιρο που παίζει. Καλό ποδόσφαιρο από μια δεμένη ομάδα και πιστεύω ότι αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας τους. Όλα τα παιδιά είναι αγαπημένα και γι΄αυτό έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει.
Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί θα είναι σίγουρα ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Όμως πιστεύω ότι αν δείξουμε τον καλό μας εαυτό, δεν υπάρχει κάποια ομάδα που μπορεί να μας κοντράρει».
Για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα:

«Γνωρίζω τον κ. Ρότσα τέσσερα χρόνια που είμαστε μαζί. Είναι ένας φοβερός άνθρωπος, είναι κοντά σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και καταφέρνει να τους βοηθά και με τις προπονητικές του ικανότητες, αλλά και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Και αυτό φάνηκε όταν ανέλαβε την πρώτη ομάδα, ανεβάζοντας κατευθείαν την ψυχολογία. Είναι ένας δάσκαλος για μένα.
Με έχει βοηθήσει όχι μόνο ποδοσφαιρικά. Με έχει βοηθήσει και στην νοοτροπία μου και έχω αλλάξει αρκετά πράγματα, από τότε που με έχει αναλάβει και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό, αλλά και για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Προοδευτική».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights