CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Πάλι ανάξιο φαβορί η Σπόρτινγκ


Η Μαρίτιμο μπορεί τη ζημιά

Πάλι ανάξιο φαβορί η Σπόρτινγκ
Δεν μπορεί με τίποτα να πείσει φέτος η Σπόρτινγκ και το να δίνεται για άλλη μια φορά φαβορί και μάλιστα σε μια σκληρή έδρας, είναι εκτός λογικής. Ενδιαφέρεται για το Λιγκ Καπ η Μαρίτιμο, μπορεί την έκπληξη, αξίζει ο ασιατικός άσος.

Στα ίσια κόντραρε την Μπενφίκα η Μαρίτιμο το βράδυ του Σαββάτου και ίσως αδικείται από το τελικό σκορ, ακόμα μία κακή εμφάνιση για την Σπόρτινγκ στη Μαδέιρα, με την ομάδα να αισθάνεται τυχερή που έφυγε από εκεί με το 1-1.

Για πάνω από μία ώρα παιχνιδιού η Μαρίτιμο κόντραρε στα ίσια την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, με τους νησιώτες να προηγούνται στο 25’, να ισοφαρίζονται μεν στο 34’, όμως μέχρι το 65’ να κρατούν εύκολα το 1-1. Σε εκείνο το σημείο ήρθε το πέναλτι για την Μπενφίκα και η αποβολή για την Μαρίτιμο, με τα πράγματα από κει και πέρα να ανήκουν στην ιστορία με το τελικό 4-1. Αδικεί το σκορ τους νησιώτες, οι οποίοι δεν έδειξαν κόμπλεξ απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό τους και συνέχισαν τις θετικές εμφανίσεις μέσα στον μήνα. Το Λιγκ Καπ είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει τη Μαρίτιμο, η οποία έχοντας εντός τα ματς με Σπόρτινγκ και Ρίο Άβε και εκτός του παιχνίδι με την Πάκος, έχει ελπίδες κατάκτησης της πρώτης θέσης που οδηγεί στα ημιτελικά. Παραμένουν τραυματίες ο κίπερ Σαλίν και ο χαφ Λουίς, αμφότεροι βασικοί.

Εντός η Μαρίτιμο έχει απολογισμό 1-3-2 με τέρματα 4-6, έχοντας φέρει συνολικά στο πρωτάθλημα 8/12 under και 5/12 Goal/Goal. Φέτος η ομάδα φιλοξένησε ξανά την Σπόρτινγκ τον Αύγουστο για το πρωτάθλημα και το αποτέλεσμα ήταν 1-1, στα μείον του συλλόγου το γεγονός πως τα 10 γκολ που έχει σκοράρει η ομάδα σε 12 ματς είναι η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Η Σπόρτινγκ τη γλύτωσε φτηνά στη Μαδέιρα, όπου κόντρα στη Νασιονάλ το Σάββατο έφερε ισοπαλία 1-1. Μονόλογος το ματς για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν και είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, ένα δεκάλεπτο πίεσης στην επανάληψη έφερε την ισοφάριση για την Σπόρτινγκ, η οποία πάντως μετά χάθηκε και κινδύνεψε εκ νέου με ήττα. Δεν φαίνεται να βελτιώνεται τίποτα στα λιοντάρια, τα οποία έχουν χάσει ήδη τους στόχους του Γιουρόπα και του κυπέλλου, ενώ απομακρύνεται και η τρίτη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιστρέφει ο στόπερ Μπουλαρούζ που εξέτισε, καθώς και οι Ρόχο, Ριναούδο και Καρίγιο που έλειπαν επίσης λόγω καρτών.

Εκτός έδρας η Σπόρτινγκ έχει απολογισμό 0-4-2 με τέρματα 5-8 στο πρωτάθλημα, έχοντας 4/6 under και 3/6 No Goal. Τα λιοντάρια είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που δεν έχουν νικήσει ακόμα φέτος εκτός έδρας, ενώ έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Key Stat: Μοιρασμένη η παράδοση την τελευταία πενταετία, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη. Φέτος το μεταξύ τους ματς ήρθε 1-1, πέρσι η Μαρίτιμο είχε κερδίσει με 2-0, πρόπερσι ήταν η σειρά της Σπόρτινγκ να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα (0-3).

Συμπέρασμα: Φαβορί αυτή η Σπόρτινγκ που δεν κερδίζει ούτε με αίτηση; Κακώς. Μπορεί η Μαρίτιμο να σκοράρει δύσκολα, όμως στα τελευταία ματς έδειξε βελτίωση και αν αγωνιστεί όπως το Σάββατο στη Λισαβόνα, δεν θα έχει πρόβλημα να πληρώσει τον άσο στο 3,00 του εξωτερικού ή έστω να καλύψει το DNB του 2,20.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights